Упражнение за стомах

05.10.05
19:30

Какво трябва да правя за стомах кое ще е наи ефективно.Понеже в момента стомаха ми е малко как да кажа отпуснат.Искам да го постегна.Или направо да поотслабна>моля ви препорачайте нещо

05.10.05
19:40

с стомах ме вкара в някав филм!
сега 1 по 1 ако имаш предвит коремните мускули(плочките) виж тук http://www.bb-team.org/exercise/
а ако искаш да прибереш издутия корем ти трябват вакуумки и правилно хранене и пиене (питаи за допълнително инфо ако искаш)
а ако искаш да отслабнеш ти трябват кардио и диета

така сега кажи на какво си се спрял за да ти обясня как стоят нещата

05.10.05
19:48

коремни преси 3х20
повдигане на краката от лег. 3х20
:wink:

05.10.05
20:12

Гн. Спам човека още не е уточнил какво иска а ти вече му изготви методика !? а и тази методика за нищо не става нито му каза кога да тренира така нито кво да яде само колкото да добавиш +1 мнение кам останалите спамове

извинявам се на модераторите !

05.10.05
21:06

Напротив оточнил е : иска да си стегне стомаха и иска да разбере кои упражнения ще са най ефективни :!:  :wink: Аз затова му дадох упражненията. :wink:

GU

05.10.05
21:08

За стомах препоръчвам загребване с лъжица 3х3
За бъбреци и черен дроб 3х50 гр. сливова

а сега сериозно

а ако искаш да прибереш издутия корем ти трябват вакуумки и правилно хранене и пиене (питаи за допълнително инфо ако искаш)

дай повече инфо за тия вакумки тва да не е издишване на въздуха до край и засмукване на корема чрез диафрагмата и задържане до отказ в такова положение и ако е това какъв е ефекта
а и за правилното хранене и пиене няма да ти се разсърдим ако споделиш

05.10.05
21:42

значи за пиенето много са вредни газираните напитки а особенно бирата тъй като те издуват стомаха и по този начин разширяват стените му. Колкото по разширен е стомаха толкова по издут изглежда корема.
за храненето важи същото аз примерно обяда си го разделям на 2 порции. Гледаите да ядете по повече пъти на ден не 2-3 а поне 4-5 !
а за вакуумките те се изпълняват така : силно издишваме целия въздух (до последната молекула кислород) като едновременно стягаме корема дупето ръцете а бе сичко . тялото трябва да стане като скала и така задържаме около 10-15сек може да се прави през целия ден като препоръчително е корема да не е пълен :)
ако кофти сам го обяснил някои може да даде снимки :)

GU

05.10.05
21:58

Нещо като това ли: http://zashto-kak.hit.bg/kozmetika.htm имам предвид ТИБЕТСКО КОРЕМНО-КЛЮЧОВО УПРАЖНЕНИЕ най-отдолу в линка

05.10.05
22:17

да нещо такова

08.10.05
19:36

здравейте значи доколко прочетох постовете ви трябва да ви кажа за какво искам да тренирам.Ами значи парво да ви кайа характеристиките си на 16год сам 170см сам висок и сам 60~65кг.Попринцип сам палничак и искам да отслабна а и да си стегна малко стомаха плочките.Значи стомаха ми не се е разширил но имам така да кажа мас.Дано да сам ви помогнал да ми помогнете вие

08.10.05
20:28

[quote author=“bolkers”]коремни преси 3х20
повдигане на краката от лег. 3х20
:wink:

:wink:това е най доброто за корем спорет мен. :wink:

08.10.05
21:26

казвали са ми за по-добро
Вкарват ти един дъмбел в ануса и така ше ти се стегне корема че чак вените ше ти изкочат
:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

09.10.05
10:44

[quote author=“netshacker”]здравейте значи доколко прочетох постовете ви трябва да ви кажа за какво искам да тренирам.Ами значи парво да ви кайа характеристиките си на 16год сам 170см сам висок и сам 60~65кг.Попринцип сам палничак и искам да отслабна а и да си стегна малко стомаха плочките.Значи стомаха ми не се е разширил но имам така да кажа мас.Дано да сам ви помогнал да ми помогнете вие

значи когато искаш да изчистиш всичко зависи от диетата и не се плаши както повечето начинаещи когато чуят диета, тя вобще не представлява 2 ябълки и 1 краставица на ден. Аз лично ти препоръчвам да минеш на  НВД ( ниско въглехидртна диета-млечни продукти, месо, плодове,зеленчуци,ядки,яица ) също така трябва да се изпълнява някаква кардио тренировка (тичане,вело,скачане на въже и др.) която е наи-добре да я правиш рано на гладно.
А междо другото ти ходиш ли на фитнес, какъв ти е стажа ?

09.10.05
16:21

ами ходя на фитнес но сега започвам инезнам какво да правя.Иначе за ябълките не ме плашиш но няма да са 1-2 а ще са 15-20.Просто ас сам свикнал да гладувам по дасго време.А между друготото в предния си пост забраих да кажа че не пия бира,а безалкохолно пия но не в промишлени количества(незнам дали изпивам две фанти на седмица).

А сега по точно за на ^MaD^ поста значи за НВД какво ще рече млечни продукти-всичко млечно ли(мляко(прясно,кисело),кашкавал,сирене ит.н.така ли?)За месото какво да е печено ли и какво наи-вече(свинско пилешко,телешко и т.н)Апак за кардиото ще ми е малко трудно защотото сутрин сам на даскало.А между друготот ас си правя коремни от около месец поовеличават(броя) се но много бавно защото не ги правя редовно може би.Благодаря

12.10.05
20:05

та дайте повече инфо за вакумките плс че ми се е поиздул корема
Също така възможно ли е всеки ден да тичам?70 кг съм на 1.80 с не лоша мускулатура

12.10.05
21:45

така 1 по 1 значи кардиото може да е след училище важното е да е на гладно за храненето да като казах млечни продукти имах предвит млечни продукти  :lol:  за месото препоръчва се повече пилешко яицата са много важни а и трябва да се лишиш от безалкохолното за известно време в него има доста въглехидрати.Не трябва да гладуваш ако ти кажа че трябва да си изчислиш дневните нужти от калории и от това число да извадиш 500 за да получиш броя калории които трябва да приемаш на ден се самнявам че ще ти се занимава, така че яж като си гладен само от гореспоменатите храни. В седмицата 1 ден може да си ядеш квото ти душа иска (без шоколади, сметана и тн.) тва е зареждането със въглехидрати в този ден се препоръчва орис, мед, спагети, ХЛЯБ, макарони и др. Ако искаш по добри резултати може да взимаш хранителни добавки: Л-карнитин или ФатБърнар които служат за пренасянето на мазнините в цитоплазмата (може и да бъркам) където те се изгарят или Аминокиселини/Протеини(внимавай да не вземеш геинер че ще се получи доста комфузна ситуация) които ще ти помогнат да не загубиш мускулна маса. Кво пропуснах хмм... а да значи никви въглехидрати преди лягане, тогава само протеини ! А ако не знаеш ще свалиш кг не само от кореама а от цялото тяло и с изгарянето на мазнините може да ти се намали и мускулната маса. Аз на твое място бих почнал сериозно фитнес и тренировки за маса поне до Август и след тва щях да свалям за да има на какво да орелефя да не щръкнат кокали а да се виждат добре големите мускули :)
а забравих за сплита 2 дни в фитнеса а в 3 от нетренировъчните дни кардио
ако сам забравил още нещо питаи

а относно вакуумките по-горе написах как се изпълняват

13.10.05
13:13

netshacker няма нужда да спазваш някакъв строг режим просто гледай да  намалиш газираното хляба тестените изделия и най вече сладкото ... и така като правиш примерно кардио и у вас след това прави вече преси и повдигания на крака само гледай да не се претоварваш и ще има голям ефект.

13.10.05
14:21

[quote author=“DrugzZ”]netshacker няма нужда да спазваш някакъв строг режим просто гледай да  намалиш газираното хляба тестените изделия и най вече сладкото ... и така като правиш примерно кардио и у вас след това прави вече преси и повдигания на крака само гледай да не се претоварваш и ще има голям ефект.

как така да се претовари !? :shock:

13.10.05
23:23

имам в предвид да не хукне да прави по 200 преси :)

TO

14.10.05
16:24

[quote author=“DrugzZ”]някои  да не хукне да прави по 200 преси :)

a aз по 300

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1