Гърдите

12.10.05
23:22

Никога когато тренирам гърдите не усещам натоварването в тях,както при другите мускули  гогато ги тренирам усещам направо че горят,Упражненията ми са следните,1повдигане на дъмбели от лег,2пек-дек,3пуловър,Лицеви опори,тренирам ги един път седмично, заедно с бицепс,    Искам съвет

13.10.05
09:34

еми то и при мен не горят както предмишницата например, но според мен това е нормално. след като ги тренирам обаче се помпат доста. не знам ти какво точно искаш да усетиш. ако не ги товариш достатъчно, може тва да е причината.

RO

13.10.05
11:04

Щангата от полулег и лег не я ли вдигаш ??

13.10.05
13:25

Понеже нямам щанга, дигам дъмбели от лег

13.10.05
13:29

ами тези дъмбели кви килограми са ... предполагам че не са повече от десет.Ако е така със сигурност не се натоварваш дастатъчно.

13.10.05
14:06

лицеви - 2 загрявъчни серии
лег- 3Х9/7/6 Със сериозна тежест, да клони към макса
кофчки- 4 серии
пуловър- 2-3 с малка тежест

И така за дълъг период от време като сериголират повторенията и тежестите.На мен това ми е най-добрата програма.

13.10.05
14:15

дъмбелите са 15кг единия

13.10.05
15:17

[quote author=“jultopepi”]дъмбелите са 15кг единия

Малечки са ми се струва...

Колко тежиш?

30 кг от лежанка не е сериозно просто. Ако нямаш възможности за повече тежест, прави това упр само за загрявка, а заложи на други:

-кофички

13.10.05
19:35

Еми 15кг. предполагам са ти малко.На мен за бицепс са ми малко пък за гърди...

14.10.05
00:13

Не смятай 2 дъмбела по 15 = 30 кила лег изобщо не е така повече е

14.10.05
00:47

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не смятай 2 дъмбела по 15 = 30 кила лег изобщо не е така повече е

Дъмбелите наистина са по - трудни за работа и 2х15 не е равно на 30 кила щанга, но все пак с 15 кила дъмбели няма да стигне далеч.

14.10.05
08:25

А бе аз не смятам така.Знам,че не може да се сравнява с щангата.
Аз съдя по себе си.Аз от полу-лег правя с 24кг. дъмбели.А от лег правя с щанга,но ако го правя с дъмбели сигурно с още по-тежки.
И затова казвам,че сигурно са му леки.

14.10.05
09:56

аз майче отрких топлата вода и правя 3 седмици с едни дъмбели и после качвам на горе... пример 1-та седмица правех с 24 кг само, че 3х8 (става дума за полулег)така правех 3 седмици и на 3-тата минах на 2-ра серия с 26кг дъмбели, като малка пирамида 24-26-24 :roll:

14.10.05
15:58

[quote author=“jultopepi”]дъмбелите са 15кг единия

с тея “леки”дъмбели трудно ще осещаш да горят. :wink:
ако искаш да има резултат си ходи в фитнес зала прави си лег  с щанга или дъмпели(с повечко тежести)и си готов :wink:

14.10.05
17:18

то и аз за сега тренирам с дъмбели(тоест в нас :wink:)  и не мега да се оплача.За гърди праа преси с дъмбели флаис и полу лег при което гърдите ми напрао треперят,а ако отида с брат ми на фитнес правя сериите с 30-35 на леженката макс 40,но все пак аз сам още нямам 14 год.  :wink:

14.10.05
19:41

[quote author=“jultopepi”]Никога когато тренирам гърдите не усещам натоварването в тях,както при другите мускули  гогато ги тренирам усещам направо че горят,Упражненията ми са следните,1повдигане на дъмбели от лег,2пек-дек,3пуловър,Лицеви опори,тренирам ги един път седмично, заедно с бицепс,    Искам съвет

Когато казваш, че дъмбелите ти са “петнайски”, това означава, че за да се натовариш правиш по много повторения за повдигане от лег и пулоувъра, а лицевите опори по принцип всеки ги прави над 20, предполагам и ти. Е, с голям брой повторения може да предизвикаш някакво временно напомпване,но не и стрес за мускулен растеж! Ще си останеш “жилка”, за да станеш “буца” трябва да се вдига тежко!

Само в залата е спасението!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1