Помощ при схема за трениране и хранене

23.07.13
15:09

Здравейте казвам  се Иван на 20 години съм.Тренирам от 8 месеца.Имам няколко въпроса затова ще се опитам да дам възможно повече информация за мен за да може ако някой желае да ми помогне да е наясно с ситуацията.
Започнах 65кг с мерки :
гръдна обиколка -85см
бедро горе -52см
бедро над коляно -незнам
мишница -31см
рамменен пояс -102см
талия -75см

Ектоморф съм,затова общо взето бях на принципа  колко повече толкова повече (разбира се добра храна основно 400гр въглени от картофи или ориз 300-400гр пилешко филе,2-3гр прясно мляко,яйца,кисело мляко,овес.ядки)сравнително рядко съм чийтвал

В момента съм 87кг с мерки :
гръдна обиколка -99см(без въздух метъра минава точно през гърдите)
бедро горе -65см
бедро над коляно -44см
мишница -38см
талия-87см
раменен пояс -118см (на най-широкото място)

Разполагам с 7лв на ден за храна и искам да си създам нещо като режим който да спазвам,но немога да определя точно кой храни ще ми излязат най-евтино да консумирам.
За сега съм решил храната да е следната :10яйца,500гр пилешко филе,половин пълнозърнест хляб на ден,кисело мляко с овес.ядки
Ориз,извара и картофи просто вече немога да ям затова немога да ги включа в режима.
Ако имате някакви предложения как храната да е по-пълноценна за тези средства с който разполагам засега моля помогнете

В момента тренирам 3 пъти в седмицата тренировките ми са 2 като ги въртя А,Б,А,Б.Понеже следя форума от определено време и забелязах как хората г/д си подреждат тренировките аз си направих моя.
Тренировка А :
клек -до 3 5-ци  макс(някога и 3-ки)
тяга до 3 5-ци  макс(някога и 3-ки)
3 серии набиране -обикновено по 5-6 повторения
гребане 3 серии по 8
лег тесен хват - до 3 5-ци на макс
френско 3 серии по 8

Тренировка Б :
раменна преса от седеж-до 3-5ци  макс
лег широк хват -до 3 5-ци  макс
кофички до 3 5-ци макс
скотово 3 серии по 5-6
набирания подхват -по 5,6

Та  качих доста килограми и съответно доста мазнини  целта ми е да поизчистя малко талията и краката и да качвам сила на основните движения.Незнам това до колко е възможно де.
Иначе като цяло целите които искам да постигна са 110смгръдна обиколка,40см мишница ,60см бедро,80талия.
200кг тяга,120кг лег ,180кг клек

В момента силовите ми постижения са :
тяга 3 5-ци на 140кг
клек 3 5-ци на 140кг
лег 3 5-ци на 80кг
раммена преса 3 5-ци на 60 кг(пред врат до гърди)
кофички 3 5-ци +20кг
набирания -7-8 макс
Между другото от 2 месеца съм зациклил на 80 кг на лег и немога повече.

Та въпросите ми са следните :
1.С 7лв на ден да ми помогнете да реша кои храни да консумирам (по нагоре съм написал според мен кой е най-добрият вариант)
2.Добра ли е схемата по която тренирам ,ако не моля направете корекция)
3.Да сваля излишните мазнини ,защото просто усешам ,че се движа по-трудно от преди доста по бързо се изморявам.
4.Да кача бройката на набиранията.

Общо взето как да струкрирам тренировките/храненето за да може по-бързо да постигна целите ми.
Благодаря на тези които прочетоха всичко което написах и на тези които биха ми помогнали

П.П Вечерта може да кача снимки как изглеждах преди и на какво ниво съм сега.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.07.13 17:21.

23.07.13
16:30

1.За парите с които разполагаш на ден храната ти е добра.
2. Сплита по който тенираш също ми харесва може накрая да добавиш упражнения за предмишница, прасец и корем.
3. Свалянето на подкажните мазнини става с кардио и хубава диета която е под твоя калориен баланс...... гледай да избягваш да се храниш с джънк.
4. За качване на броя на набиранията започни да ги правиш с тежест която ти позволява да правиш 4-5 повторения.

23.07.13
23:41

Четох само за храненето и за това за него ще говоря ...
За парите, които имаш - толкова, НО ... пич, зеленчуци включи, че без тях, няма да я бъде ... тук там малко спанак, броколи, чушка примерно ;)

24.07.13
15:04

Храната реших да е следната :
500 гр пилешко филе-600kcal
яйца 10-600kcal
1 кисело мляко + 100 овес.ядки-600kcal
1 прясно мляко -500kcal
10филии пълнозърнест хляб  -700kcal
1 салата

3000kcal.

Което са 8лв на ден.Какво мислите добре ли е?

П.П Целта е да изчистя няколко ненужни килограма затова съм в дефицит.

Мнението беше редактирано от Иван Петков на 24.07.13 15:05.

24.07.13
15:07

3000 калории и си в дефицит?!

24.07.13
15:14

Не се изразих правилно общо взето съм с доста бърз метаболизъм и досега винаги съм се хранил с около 4500-5000кcal калории на ден може да ти изглежда странно ,но общо взето са мен тези калории са си дефицит щото с толкова малко храна ще съм гладен на куче цял ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1