25.07.13
15:45
Здравейте, след месец и половина прекъсване ( подложих се на аблация на сърцето ), си се отпуснах малко и то само в корема.
Въпроса ми е има ли някакъв вариянт, едновременно да свалям мазнините от корема и да качвам ММ по другите части на тялото ?
Логично е да няма, но все пак реших да попитам :)
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.07.13 15:52.
Разбира се, че има. Но първо задължително се конултирай с лекар за нивото на натоварване, което можеш да си позволиш!
Това е добро например: Кръгова тренировка
И нека таг-а “Начинаещи” не те притеснява..след дълго прекъсване всички сме начинаещи.. :)
Въпреки , че тренирам от няколко години , а от година и половина сериозно и аз мисля да мина на нещо подобно.. в последно време не ми остава много време за тренировки - така ще е и до септември поради ред причини .Мисля от септември да мина на нещо подобно за 2-3 месеца . А иначе какво ще рече - Редувайте тренировка А с тренировка Б три пъти седмично , защото не ми стана напълно ясно. Авторе - ако има нещо , извинявай.
Въпреки , че тренирам от няколко години , а от година и половина сериозно и аз мисля да мина на нещо подобно.. в последно време не ми остава много време за тренировки - така ще е и до септември поради ред причини .Мисля от септември да мина на нещо подобно за 2-3 месеца . А иначе какво ще рече - Редувайте тренировка А с тренировка Б три пъти седмично , защото не ми стана напълно ясно. Авторе - ако има нещо , извинявай.
* Понеделник - тренировка А
Вторник - почивка
Сряда - тренировка Б
Четвъртък - почивка
Петък - тренировка А
Събота - почивка
Неделя - тренировка Б
* Тук излизат 4 пъти седмично, но сериозните хора никога не си признават за четвъртия. Всички знаем, че там където пише “почивка” в програмната ви ходите на лостове в Борисовата!
Мнението беше редактирано от Владо на 25.07.13 20:52.