13.10.05
20:55
Искам да попитам , понеже тренирам по програмата за абсолютно начинаещи за качване на маса в сайта и упражненията са много , та искам да попитам мога ли примерно да ги изпълнявам така : Гърди 1 серия и след това веднага крака примерно бедрено разгъване и след това пак гърди и така ..... ? Ще пречи ли или няма ? Целта ми е да не стоя много в залата :?
Просто намали упражненията двойно, като ги разделиш на две, и правиш само половината в едната тренировка, другата половина в другата ;)
13.10.05
21:41
А иначе нестава ли така както искам аз ?
по принцип упраженето 1 серия гърди и след това на 1 серия за крака,като по този на4ин се редуват дава много добри резултати и води до разширяване на гръдния кош.Според мене обаче не бива тва да се практикува постоянно,а за кратък период от време,защото тва са си все пак суперсерии...Всички знаем как деистват суперсериите и затова трябва да се спазва приблизително тренировъчната медтодика за тях
или по-точно не е ли една серия клек, една серия пулоувър.Не че много знам, ама поне аз тва правя за разширяване на гръдния кош