Болка в лявото коляно

26.07.13
19:27

Добър вечер колеги имам едно малко странно въпросче... отдава съм се разтракал целия де може би от залата :D (Пръсти, китки, колена, врат, гръб , кръст , рамена) но при няколко кратно пукане на лявото коляно и започва да ме боли. Звука от пукането някой път е стряскащ.. Въпроса ми е да се мъча ли да правя клекова и като цяло краката не съм ги тренирал стана 1 година зарди този проблем.. не знам дали е уместно да го правя? Благодаря Ви :)

П.П: На 24 год. сам пия редовно Анимал флекс.. тренирам от 5 години

Темата беше редактирана от Бау Мяу на 26.07.13 20:29.

26.07.13
21:47

Аз също имам пукане в капачките  , например при клякане и то първия път , после вече се раздвижва и спира (не става въпрос само за клекове във фитнеса) , но болка нямам.Впрочем аз също спрях да клякам много често , поради причината , че си докарах едни проблеми за няколко месеца с капачките , заради прекаленото натоварване във фитнеса.

28.07.13
22:52

Щом проблемът продължава цяла година, няма да е лошо да посетиш някой лекарски кабинет, където да споделиш всичките си симптоми и да получиш професионално мнение. В повечето случаи пукането на която и да е става е лошо и вероятно е причинено от някаква травма или износване. Комплексните добавки за ставите не са лош вариант, но вероятно не са решение в твоя случай, тъй като очевидно не ти помагат.
Мисълта ми е, че ако бъдеш правилно диагностициран, ще знаеш дали можеш да тренираш и какво можеш да тренираш, всичко друго е само гадаене.

Мнението беше редактирано от Маданеца на 28.07.13 23:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1