31.07.13
17:12
Здравейте! Значи старая се да спазвам НВД , ям обикновенно сутрин овесени ядки с вода или мляко понякой път и мед :) обяд риба филе или пиелшко филе с краставица , вечер пак същото като обяд или пък някой омлет от яйца и извара ... . И на 2-3 дни някой плод.
Висок съм 180 , тежа 71кг ,, на 15г
.. Та въпросите са ми 2 :
1- Има ли нещо лошо в това да пия по 3-4 кафета на ден + около 200 грама прясно мляко със кафетата ( смисъл сипвам го в кафето , въпроса ми е насочен към това дали млякото пречи )
2- Може ли на закуска вместо овесените ядки , да ям омлет от 2 цели яйца и 1 белтък ( защото искам да намаля въглехидратите)
Поздрави! И благодаря предварително ! (handshake)
1- за 15 годишен 4 кафета ми се струват много- по колко ще пиеш, като станеш на 30? Иначе толкова малко мляко не е проблем.
2- не само, че може ами е желателно, като яж всички яйцата цели.
Еми кафетата ме ободряват много ... :)
Иначе мерси за бързия отговор , ама сега на вечеря се чуствах зверски гладен и изядох 100гр пилешко филе + 50-60гр извара + омлет от 2 жълтъка и 1 белтък + 1 краставица ?! Май прекалих ? :D
кво няма да си гладен като те гледам по колко ядеш, нз как не си припаднал
Ям си както аз съм преценил че се чувствам добре , но просто днес беше тежка тренировката ми , и може би от това та въпроса ми е това прекалено ли е за вечеря :D
Много е. Трябваше да изядеш 50 грама филе 25 грама извара и половин белтък
Немога да разбера защо има такива хора ТУК?! .. Питаш нещо , за да знаеш за другия път .. те ти се подиграват ... Човек се учи докато е жив :
Umad brah за теб имам предвид :)
Не бъди сад ся :Д
Видях ти дневника и
-яденето ти е адски малко нз да ли има и 1200калс(СРС)
-като те гледам на аватара няма много смисъл да чистиш
Не съм сад брат :Д
Да няма смисъл , но имам проблемна долна част на корема и задна част на бедра апък и мисля да стана 69кг ? :)