Разтегнати междуребрени мускули или натъртване

02.08.13
09:06

Както писах и в дневника си, не мога да си спомня от какво точно защото имах доста активност през деня, но по-късно вечерта усетих, че като си поема въздух и изпитвам силна болка в ляво, под гърдата. Болката радира понякога и е трудно да кажа точното място.
Та въпроса ми е дали да го мажа с нещо или просто да изчакам да мине. Направих грешката да тренирам 2 пъти след това защото беше поносимо, горе долу, но след това стана по-силна. С цикличното сякаш се забави възтановяването. Наблюдавам същото и с две рани на крака, които не зараснаха 1-2 седмици. Пия Цинк и омега 3 и ще ям яко...не мога да правя нищо освен клекове с собствено тегло.
Като загрея и подишам дълбоко, явно загрява и се оправя, но сутрин едвам ставам.

02.08.13
10:03

Консултациите за медицински проблеми по форумите носят известен риск от ...неточност :)

На първо четене прилича на интеркостална невралгия (нещо много по-леко отколкото звучи, споко. :) ) За нея има доста добри загряващо/стягащи лепенки по аптеките. Иначе се получава от неправилно изпълнени упражнения, лоша загрявка и най-вече..климатици!

Отиди да те види някой доктор. Ако ти каже да спреш тренировките - отиди при друг доктор. :)

02.08.13
10:05

Вземи си Alter Heidschafer Arnika-Salbe и го мажи 3 пъти на ден. Иначе и от самосебеси ще мине. Мен като междуребрен нерв ми звучи.

02.08.13
11:30

Може да е от движение, може от удар. Съмнявам се да е интракостална невралгия или там защото е повърхностна болката. Със сигурност ще го взема тоя крем иначе, ще ми трябва и без това за коленете. Благодаря!

02.08.13
11:52

Най-добре преглед при лекар. И аз мислех,че съм разтегнал междуребрен мускул, но се оказа невралгия :)

02.08.13
12:30

Извинявам се, ама четох ся, че болката би трябвало да радира иии да е на моменти, не само при движение, а аз нямам подобни оплаквания. Аз споменах, че радира, но не по дължина на реброто, а просто в радиус 5-6 санта. Не знам, то на лекар понеделник ще е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1