Упражнения за корем да питам

TO

14.10.05
16:26

аз праа коремни преси(по 300-1 час)нещо друго можете ли да ми препоръчате?

14.10.05
17:49

Ами не прави по 300, а по 30 общо, в 2 - 3 серии ;) С тежест, ако трябва.

14.10.05
19:49

Петко К с тежест ли правиш и ако да ква е тя

TO

15.10.05
07:39

[quote author=”Петко К”]Ами не прави по 300, а по 30 общо, в 2 - 3 серии ;) С тежест, ако трябва.

с ква тежест колко кг?
ок значи ше праа 3x10. и без това кат направя десет и почвам да се уморявам.а можете ли да ми кажете някой немного изморителни упражнения за плочки?
Моля не пишете 2 поста един след друг. Използвайте бутона “промени”.
Mr_Muskul

15.10.05
11:43

хаха еми изморителни упражнения за преса.... мм еми обикновенните упр само че с тежест, молитва ама ако искаш нещо по тежко прави гигантски серии (няколко серии едно след друго без никва почивка) :)

TO

15.10.05
19:05

[quote author=”^MaD^”]хаха еми изморителни упражнения за преса.... мм еми обикновенните упр само че с тежест, молитва ама ако искаш нещо по тежко прави гигантски серии (няколко серии едно след друго без никва почивка) :)

а искам да питам защо след като тренирам гири(повече от 40мин.) после усещам нещо като вибриране в мускула си?

15.10.05
23:44

еми щото тренираш по принципа на всички незнаещи :) “колкото повече толкова по бързо” еми не става така.Виж пробвай 3 часа може да ти падне ръката :).Ама нали за тва си в тоя форум да научиш нещо :) . Та по въпроса ами претоварваш го за тва ти вибрира.Недей да измерваш упражненията в минути а в повторения и прави примерно 3 серии  по 20 ако са ти леки гирите.

TO

16.10.05
07:40

[quote author=“DrugzZ”]еми щото тренираш по принципа на всички незнаещи :) “колкото повече толкова по бързо” еми не става така.Виж пробвай 3 часа може да ти падне ръката :).Ама нали за тва си в тоя форум да научиш нещо :) . Та по въпроса ами претоварваш го за тва ти вибрира.Недей да измерваш упражненията в минути а в повторения и прави примерно 3 серии  по 20 ако са ти леки гирите.

3kg 1та 

аз съм Ludacrisgta забравих си паролата и за тва са съм с юзера на един мои приател(нема го има месец)

16.10.05
12:47

това са апаратите на Голджи споко! ако усещаш болки в мускула или нежелание да тренираш значи си претренирал
п.с никога не тренираи 1 мускул ако имаш мускулна треска на него

TO

16.10.05
21:15

[quote author=”^MaD^”]това са апаратите на Голджи споко! ако усещаш болки в мускула или нежелание да тренираш значи си претренирал
п.с никога не тренираи 1 мускул ако имаш мускулна треска на него

кви точно са тия апарати на голджо и за кво са?

16.10.05
22:15

те определят лимита на силата ни.

TO

18.10.05
18:45

[quote author=”^MaD^”]те определят лимита на силата ни.

за кво е тоя лимит.

18.10.05
23:08

[quote author=“valaraukarky”]Петко К с тежест ли правиш и ако да ква е тя

Еми това ти трябва да си определиш от къде може Петко да знае

18.10.05
23:32

Аз коремни преси за корем не правя. Единственото упражнение, което правя понякога е повдигането на краката от вис на лост или от лакътна опора (има такъв уред, сигурно го знаеш), по 10 - 15 повторения в серия, като се стремя да вдигам краката максимално нагоре, някой път даже допирам лоста. Повторенията са контролирани, без махове и товарят много здраво корема.

TO

22.10.05
12:08

[quote author=”Петко К”]Аз коремни преси за корем не правя. Единственото упражнение, което правя понякога е повдигането на краката от вис на лост или от лакътна опора (има такъв уред, сигурно го знаеш), по 10 - 15 повторения в серия, като се стремя да вдигам краката максимално нагоре, някой път даже допирам лоста. Повторенията са контролирани, без махове и товарят много здраво корема.

аре кажете как точно да тренирам(или покажете) щото кат тренирам 1 час и после усещам вибрация в мускула си.

BR

23.10.05
17:43

Абе Tommy__Vercetty мои казаха ти какво да правиш -> чети и испалняваи ако искаш резултати.Ето ти 3 идеални упражнения за корем.Коремни преси с диск в гардите 3x15 , повдигане на краката от вис 3x15 и ако в залата която тренитараш има гладиатор прави и на него 3x15 , а ако няма прави по 4 серии на миналите две опражнения

TO

27.10.05
15:29

[quote author=“Br1ng3r”]Абе Tommy__Vercetty мои казаха ти какво да правиш -> чети и испалняваи ако искаш резултати.Ето ти 3 идеални упражнения за корем.Коремни преси с диск в гардите 3x15 , повдигане на краката от вис 3x15 и ако в залата която тренитараш има гладиатор прави и на него 3x15 , а ако няма прави по 4 серии на миналите две опражнения

нетренирам в зала

27.10.05
20:01

[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“valaraukarky”]Петко К с тежест ли правиш и ако да ква е тяЕми това ти трябва да си определиш от къде може Петко да знае

djgorgio-ASTOR нещо не ти хванах логиката  :lol:
просто ми беше интересно някои с добре развит корем да ми каже с колко кг дискове тренира щот аз доста трудно се изморявам от коремни преси, а има още доста работа да направя добра преса

27.10.05
21:55

[quote author=“valaraukarky”][quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“valaraukarky”]Петко К с тежест ли правиш и ако да ква е тяЕми това ти трябва да си определиш от къде може Петко да знае

djgorgio-ASTOR нещо не ти хванах логиката  :lol:
просто ми беше интересно някои с добре развит корем да ми каже с колко кг дискове тренира щот аз доста трудно се изморявам от коремни преси, а има още доста работа да направя добра преса

Ами щом искаш дабре развита преса (говорим за мускула вече релефа си е твоя работа) трябва да правиш по около 20 повторения ако правиш повече трябва да сложиш тежести за да достигаш до този брой повторения корема е мускул като другите не трябва да го унищожаваме с по 300 повторения с мисълта че ще излезнат големите плочки , релефа е съвсем различна работа нали хвана разликата сега

27.10.05
23:30

дам разбрах, че трябва да правя по 20 повторения ама някои слага ли си на корема диск по тежък от 15 кг щот др са доста обемни тва исках да питам  :wink:

TO

28.10.05
11:29

как точно се тренира с диск на гъдите?някои може ли да ми обясни(или да ми даде снимка(повече ше разбера от снимка)

28.10.05
13:22

[quote author=“valaraukarky”]дам разбрах, че трябва да правя по 20 повторения ама някои слага ли си на корема диск по тежък от 15 кг щот др са доста обемни тва исках да питам  :wink:

Не е препоръчително да слагаш тежест над 12кг.Вече почва да се товари кръста.Ако правиш над 25 повторения,тогава сложи.Говоря за 25 повторения при които мускула е в непрекъсната контракция ,а не просто да се клатиш.Почивка м/у сериите не повече от 20сек

28.10.05
17:49

с 15 кг диск най-спокойно мога да си направя 30 повторения без клатене даже не се сещам как ще стане тая работа с клатенето  :D А докъде трябва да пускам тялото си до 90 градуса (което мисля че ми е по-лесно) или до долу (товари се кръста) ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1