15.10.05
13:47
Като тренирам един мускул веднъж седмично усещам, че е малко, ако пък го тренирам два пъти седмично- претренирвам.Накрая се спрях на тая програма.какво ще кажете:
1)Крака и рамо
2)-
3)Гръб
4)Ръце
5)-
6)Крака и рамо
7)-
)Гръб
9)Ръце
.......
За сега без гърди и един мускул се тренира веднъж на 5 дена.Какво мислите?
16.10.05
10:40
Здравей, значи не ми е ясно как разбра , че е малко. А и това да оставяш гърдите си въобще не е удачно. Ако толкова много държиш да тренираш два мускула в седмица трябва да си наясно , че даден мъскул се въстановява за 72 часа ако искаш тогава отново може да го натовариш. Мисълта ми е например ако тренираш в Понеделник гърди , в четвъртак може отново да се комбинират с нещо. Макар и това е за напреднали. Според мен един мускул на седмица е достатъчен
Това с 72 часи си е пълна простутия.
Всеки се въстановява различно.
Сега за програмата.
Добре си го замислил само че една програма се изпълнява 1-2 месеца. Гърдите за това време ще “исъхнат”. Защо не бътнеш бицепса при гърба и да сложиш гърдите с трицепса.
При гърба добре си загряваш бицепса. Правиш още 2упр и е готов.
Същото и при гърдите.
Така няма да имаш изостанал мускул.
16.10.05
13:59
“Това с 72 часи си е пълна простутия.
Всеки се въстановява различно. ” Нормално един мускул се въстановява за толкова време. Скоро го четах в една статия
[quote author=“Rock_acdc”]”Това с 72 часи си е пълна простутия.
Всеки се въстановява различно. ” Нормално един мускул се въстановява за толкова време. Скоро го четах в една статия
Да, ама не е вярно ;)