Програма, в която наблягаме на рамото?

Може ли някой да ми препоръча подходяща тренировъчна програма в коя наблягам на рамото понеже ми изостава спрямо другите мускули. Това се получи защото започнах да тренирам по неподходящ начин. Сам влезнах в залата и започнах да тренирам по свой начин .. и интернет разбира се. Висок съм 178 и 86кг . Рацете и краката мога да ги пренебрегвам леко понеже ми растът добре и бързо.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.08.13 01:57.

От най-лошите митове си прихванал в залата:
“Краката ми растат бързо, затова няма да ги тренирам!”

Затова половината момчета, които познавам нарастват горе до един момент, а краката им остават женски. Във сайта има много програми, провери там някоя, която ще ти допадне, но не пренебрегвай краката, те са едни от най-важните мускули за растеж както в самите крака, така и в тялото като цяло.

http://www.bb-team.org/fitness/workouts?gender=247

Съгласен съм с теб, но нямах предвид  да не ги тренирам , а просто да ги оставя последни .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1