11.08.13
16:53
Здравейте тъй като имам 3-4кг за сваляне , а преди малко огладнях и се чудех какво да ям и забърках нещо то па взе че ми хареса :D - 250-300гр кисело мляко + 20 гр бадеми + 30 гр Мюсли + половин банан , Нарязах бадемите и банана и в една купичка всичкото :D (много ми хареса) , та въпроса ми е Подходящо ли е за НВД закуска?!
Мерси
Ако приемам че само това са ми въглехидратите за деня (около 40гр излизат всичко) добре ли е ?
Щом НВД се дефинира като ниски въглехидрати, някакъв % или фиксирано число грамове за деня, щом си в тези граници ще си на НВД, без значение какво и кога го ядеш
Точно тази закуска ме засища вкусна е , и има 40-45гр въглени всичко на всичко , А аз през останалото време наблягам на пилешко филе и зеленчуци :)
11.08.13
18:20
Като ти видях снимките си помислих,че по-скоро имаш смешна нужда от КАЧВАНЕ на килограми.
Мисли си както искаш , твое мнение .. :) .. Хаха знаех си че ще има коментари от този сорт , но мисля че всеки избира как да изглежда , какво да прави и как се чувства най - добре !
Поздрави ;)
11.08.13
18:43
Да бе така е,въобще няма да се старая да те убеждавам в нещо .. Същите като теб ги виждам и във фитнеса,където прави скрипец (някво изолиращо) и вика правя по 6 повторения за маса,ама на СКРИПЕЦ и прави трицепс на изолиращо пък бута с цялото тяло и като му кажеш само си свирка и не те ебава и за това после след 4-5 години тренировки не изглеждаш дори,че си тренирал.
Е казаха ти го пич кво чистиш ше станеш 50 кила ? нали го знаеш слаб с преса като дебела с цици ;д
Ok.. Дано след 4-5г се срещнем пак в този сайт и да види на кой ‘’ Не му личи че тренира ‘’ и на кой му ’ Личи че тренира ‘’ , не казвам специално за теб или за мен , но дано се срещнем пак тук след 4-5 години ...
казано от umad brah на 11.08.13, 18:45:
Е казаха ти го пич кво чистиш ше станеш 50 кила ? нали го знаеш слаб с преса като дебела с цици ;д
Хаха имам още 20кг до 50кг така че не ми бери грижа пич ;) + това не съм някакъв с ръка 29см :) и си имам преса ..
Поздрави ;)
Мнението беше редактирано от NoName на 11.08.13 18:48.
11.08.13
18:48
Хубаво е,че си надъхан,ама недей се пренадъхва да не се разочароваш ..
11.08.13
20:39
казано от Венцислав Йоханов на 11.08.13, 18:46:
Ok.. Дано след 4-5г се срещнем пак в този сайт и да види на кой ‘’ Не му личи че тренира ‘’ и на кой му ’ Личи че тренира ‘’ , не казвам специално за теб или за мен , но дано се срещнем пак тук след 4-5 години ...
Тия “след 4-5 месеца/години ще видим кой кого” са много яки лафове. Така един колега от форума беше качил 10кг на лежанката за месец, решил, че всеки месец ще е по 10 кила плюс и ми вика ще видим лятото кой колко вдига. Това беше зимата, а аз още чакам да се обозначи как му е прогреса, ама на... Та по-спокойно с тези приказки, вземи първо постигни НЕЩО, пък тогава парадирай с него.
По темата: при НВД лимита въглени е 0,8-1,1гр/кг тегло. Това е нужно за поддържане на нивата на инсулина. В този ред на мисли тук “колкото по-малко, толкова по-добре” не е добра идея. Отделно, закуска с всички въглехидрати за деня и после нищо, също не е много добра идея отново заради нивата на инсулин (ясно е, че тук може да се направи заигравка с това, че не само въглена е инсулиногенен, а и протеина, но говорим за общия случай с общите принципи на НВД). Има статия по въпроса, прочети я.
ПП: Не че нещо, ама 180см/71кг и 32 ръка... Ми ти си хърба бе мой.
11.08.13
21:10
И още нещо: прегледах менюто в дневника ти. Тотална липса на мазнини. Калорийна рестрикция от над 50%.
После да не питаш що не ти става чурката? :D
казано от Veso Pervazov на 11.08.13, 20:39:
казано от Венцислав Йоханов на 11.08.13, 18:46:
Тия “след 4-5 месеца/години ще видим кой кого” са много яки лафове. Така един колега от форума беше качил 10кг на лежанката за месец, решил, че всеки месец ще е по 10 кила плюс и ми вика ще видим лятото кой колко вдига. Това беше зимата, а аз още чакам да се обозначи как му е прогреса, ама на... Та по-спокойно с тези приказки, вземи първо постигни НЕЩО, пък тогава парадирай с него.
По темата: при НВД лимита въглени е 0,8-1,1гр/кг тегло. Това е нужно за поддържане на нивата на инсулина. В този ред на мисли тук “колкото по-малко, толкова по-добре” не е добра идея. Отделно, закуска с всички въглехидрати за деня и после нищо, също не е много добра идея отново заради нивата на инсулин (ясно е, че тук може да се направи заигравка с това, че не само въглена е инсулиногенен, а и протеина, но говорим за общия случай с общите принципи на НВД). Има статия по въпроса, прочети я.
ПП: Не че нещо, ама 180см/71кг и 32 ръка... Ми ти си хърба бе мой.
искаш ли да ти кача на дясната ръка 36см ;) При условие че е само Релеф , аз попитах за закуската ми , а не дали съм хърбав или не през онази работа ми е за мнението на другите правя това което искам и ми харесва
Поздрави
Мнението беше редактирано от NoName на 11.08.13 21:37.
11.08.13
22:03
казано от Венцислав Йоханов на 11.08.13, 21:36:
искаш ли да ти кача на дясната ръка 36см ;)
То и аз мога да ти кача снимка на 56 ръка, въпроса е дали е моя... ;)
Иначе гледам мерките в профила ти, гледам мерките в дневника ти... 34 дясна, 32,5 лява към 03.08.2013… Освен ако не си дръпнал с 2-4см за седмица не ми обяснявай какво ще снимаш...
При условие че е само Релеф...
Започваш да звучиш като Галин Калчев-Релефа... Питай в тубата кой е.
през онази работа ми е за мнението на другите
Тук като съвет, леко с речника, да не ти обясня нагледно кое е последното нещо, което минава през главата на една муха докато се размазва на стъклото на преминаващ автомобил...
Ако не се сещаш, това е гъзът й. ;)
Аха .. заплахи значи Wow - ха -ХА ръката не съм я мерил правилно и е 36см ;)
11.08.13
22:42
казано от Венцислав Йоханов на 11.08.13, 22:14:
Аха .. заплахи значи...
Както казах това до тук е само съвет.
...ръката не съм я мерил правилно и е 36см ;)
Да, а на снимките не си се снимал правилно :D :D :D
Както и да е, гледам и в дневника ти достатъчно хора са ти казали, че си хърбав, ама щом ти се мислиш за мега якия нацепен пич, ОК. Както често става, ти се опитваш да му помогнеш, то ти мели колко е напред. Оправяй се, явно, че ще разбираш грешките си по трудния начин.
казано от Veso Pervazov на 11.08.13, 22:42:
Аха .. заплахи значи...
Както казах това до тук е само съвет.
...ръката не съм я мерил правилно и е 36см ;)
Да, а на снимките не си се снимал правилно :D :D :D
Както и да е, гледам и в дневника ти достатъчно хора са ти казали, че си хърбав, ама щом ти се мислиш за мега якия нацепен пич, ОК. Както често става, ти се опитваш да му помогнеш, то ти мели колко е напред. Оправяй се, явно, че ще разбираш грешките си по трудния начин.
Никога не съм казал че се ‘’ МИСЛЯ ЗА МЕГА ЯКИЯ НАЦЕПЕН ПИЧ ‘’ . Хайде всичко най-хубаво аз няма да пиша защото не ми се водят глупави и безмислени спорове ;)