11.08.13
19:15
Първо да се опиша. Тренирам от близо 6-7 месеца. Започнах да тренирам от 75 килограма и около 20+% мазнини. След 5 месеца тренировки с тежки килограми и доста ядене стигнах 84 килограма. Тогава си взех OxyElite и преди 2 седмици бях на 80 килограма/% не знам,но имам преса само в горната част на корема.
2 седмици бях болен и след това бях на море, и сега съм в задънена улица. Не съм сигурен дали да се стремя към покачване на килограми или да тренирам за по-релефен външен вид. Разполагам с 4 дни на седмица за тренировка ,както и с около 85 лева за добавки.
Въпросът ми е според вас кое би било по-добро - да тренирам с някоя програмата за качване на маса (следователно какво да си купя с тези 85 лева) или с някоя за сваляне (отново - какво да си купя) . Темата я пускам в тази за хран. добавки,защото искам най-доброто ,което може да се купи за тези пари и затова предпочитам вашите мнения,тъй като аз нямам опит със суплементирането.
Аз пък не разбрах искаш да качваш или искаш да сваляш ? Тези 85лв всеки месец ли можеш да ги отделяш ?
11.08.13
20:51
Изгради си хранителен режим, добавките са си хранителни добавки...
12.08.13
01:53
Днешно време трениращите са твърде зависими от добавките и мислейки си, че взимат добри и скъпи суплементи ще имат ефект в залата, без да си дават сметка, че тренировките не са само прах и тенекии в залата.
Та по темата, сподели как се храниш и как тренираш. Не мисля, че има смисъл да сваляш килограми, защото тия 6-7 месеца не са ти изградили толкова голям мускул, че и да го орелефяваш. Давай си с програми за маса пък като станеш повече килограми мускули, тогава изчисти мазнината покрай тях.
Поздрави!
12.08.13
09:41
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.08.13 09:56.