14.08.13
18:09
Здравейте, от ~ 30 дни ходя на фитнес карам по - “Програма за обем в три дни за начинаещи” на Г-н Недков ( http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti ). Много хора ми казват че след 1-я месец трябва да я сменя защото тялото ми привиква и трябва различен вид натоварване. И аз забелязах промените поради по-лесните и бързи изпълнения от моя страна на определени упражнения (даже вдигнах килограмите на тежестите в повечето упражнения които са с машина) храня се по-добре и усещам промяна и оформяне, качил съм ~ 3кг. Може ли да ми дадете съвет дали да я сменя ? и да ми препоръчате някоя друга, или трябва да се усъвършенствам сам следващите 2-3 месеца и тогава да търся нещо по-сериозно ? (предварително се извинявам ако вече е имало такава тема)
14.08.13
18:34
Казвайте си килограмите, годините и ръста бе хора... Също така и целта е важна! Ние откъде да знаем какво целиш ти? Орелефяване? Качване на маса? Поддържане?
14.08.13
18:46
Давай по нея още време, когато спреш да усещаш ефект от програмата, смени я.
14.08.13
19:01
190/80 целя да се оформя и кача поне още 10 килца за напред
14.08.13
21:54
казано от Емил Дюлгеров на 14.08.13, 18:34:
Казвайте си килограмите, годините и ръста бе хора... Също така и целта е важна! Ние откъде да знаем какво целиш ти? Орелефяване? Качване на маса? Поддържане?
Как ще “орелефява”,като няма мускулна маса...
П.П. “орелефяване”-имали такава дума изобщо...