15.08.13
04:37
Ще имали по голям ефект ако комбинирам OPTIMUM NUTRITION Serious Mass 12 lbs. със BSN N.O.-Xplode 2.0 EU / 50serv. + BSN Syntha-6 5lb + BSN Amino X? Благодаря ви предварително.
15.08.13
10:48
Ако имаш хранителен режим, ще има.
15.08.13
21:19
Благодаря за бързите отговори момчета само ако можете да ми кажете кога да ги пия?
Мнението беше редактирано от Konstantin kunchev на 15.08.13 21:54.
Благодаря за бързите отговори момчета само ако можете да ми кажете кога да го пия?
За нищо ! Кое кога да пиеш ? Кафето или чая ?
едит: Можеш да добавиш и казеин (makeup)
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 15.08.13 21:46.
15.08.13
21:46
Адвокате ,момчето не разбира от сарказъм.
Адвокате ,момчето не разбира от сарказъм.
Другия ми прякор е иронията (giggle)
15.08.13
21:49
Благодаря за бързите отговори момчета само ако можете да ми кажете кога да го пия?
За нищо ! Кое кога да пиеш ? Кафето или чая ?
едит: Можеш да добавиш и казеин (makeup)
Допуснах техническа грешка исках да кажа “кога да ги пия” ?
Не съм робокоп, човек съм и аз имам право на грешки.
Добре хайде ще бъда сериозен ! Нямаш нужда от комбинация на гейнър с протеин. Като цяло повечето хора във форума сме на мнение, че купения гейнър е пари на вятъра - доза протеин + огромно количество евтин въглехидрат (е поне в повечето гейнери) и чат пат някоя екстра. Също така тази комбинация говори много лошо за теб. Тя е в липсата на храна защото реално с гейнера ти искаш да избегнеш примерно 2 хранения. Ти като всеки “заек” целиш с няколко добавки, без знания и обикновен хранителен режим да станеш здрав и корав, но няма как да стане това. Липсва ти в описанието колко си голям, какъв стаж имаш, и какво целиш.
Махни този гейнер и си остави само Синтата. Приемай я сутрин веднага когато станеш и след тренировка. В почивен ден сутрин на ставане и следобяд още 1 път. Повече от 2пъти прием на протеин за мен е излишно.
Бустера се пие на празен стомах 30-40мин преди тренировка. Избягвай да пиеш кафета и кофеинови продукти в същия ден. В почивен ден не се приема.
Аминото 1 доза по време на тренировка е отличен вариант. В почивен ден когато си избереш между храненията.
15.08.13
22:10
Добре хайде ще бъда сериозен ! Нямаш нужда от комбинация на гейнър с протеин. Като цяло повечето хора във форума сме на мнение, че купения гейнър е пари на вятъра - доза протеин + огромно количество евтин въглехидрат (е поне в повечето гейнери) и чат пат някоя екстра. Също така тази комбинация говори много лошо за теб. Тя е в липсата на храна защото реално с гейнера ти искаш да избегнеш примерно 2 хранения. Ти като всеки “заек” целиш с няколко добавки, без знания и обикновен хранителен режим да станеш здрав и корав, но няма как да стане това. Липсва ти в описанието колко си голям, какъв стаж имаш, и какво целиш.
Махни този гейнер и си остави само Синтата. Приемай я сутрин веднага когато станеш и след тренировка. В почивен ден сутрин на ставане и следобяд още 1 път. Повече от 2пъти прием на протеин за мен е излишно.
Бустера се пие на празен стомах 30-40мин преди тренировка. Избягвай да пиеш кафета и кофеинови продукти в същия ден. В почивен ден не се приема.
Аминото 1 доза по време на тренировка е отличен вариант. В почивен ден когато си избереш между храненията.
Ами да нямам особено големи познания,за това ви питам вас “СТАРЕЙШИНИТЕ”.Еми, не знам дали организма ми ще приеме повече от 5 хранения на ден за това го добавих тоя гейнер. Относно визиятами, Висок съм 181см тежа 64кг . Миналата година достигнах почти 70кг ама спрях да тренирам и за срок от 1 година свалих 5-6 килограма.
Благодаря за показаните указанията как да взимам добавките.
Мнението беше редактирано от Konstantin kunchev на 15.08.13 22:13.
Ами да нямам особено големи познания,за това ви питам вас “СТАРЕЙШИНИТЕ”.Еми, не знам дали организма ми ще приеме повече от 5 хранения на ден за това го добавих тоя гейнер. Относно визиятами, Висок съм 181см тежа 64кг . Миналата година достигнах почти 70кг ама спрях да тренирам и за срок от 1 година свалих 5-6 килограма.
Благодаря за показаните указанията как да взимам добавките.
Ти, ако имаш 5 хранения на ден нито протеин нито гейнър ти трябва. Ако нямаш 18 години си вземи 1 протеин и толкова.
Как разбра че ако има 5 хранения нито протеин нито гейнър му трябва?Ми аз мога и 10 хранения да имам и пак да ми трябват.И защо ако няма 18 протеин да си вземе?
16.08.13
00:34
181/64 - ти си жив скелет! Вземи да оправиш храната и да тренираш. Освен аминокиселини, мултивитамин и рибено масло, друго НЕ ТИ ТРЯБВА ако се храниш!
Как разбра че ако има 5 хранения нито протеин нито гейнър му трябва?Ми аз мога и 10 хранения да имам и пак да ми трябват.И защо ако няма 18 протеин да си вземе?
Добре. Ще ви оставя да се гърчите и мъчите няма проблем. Даже и не си прочел какво съм написал.
Аз зор нямам добре съм си, вие му мислете.
16.08.13
04:14
На 18 години съм да не се чудите. Радвам се, че ми обърнахте внимание на темата и също, че опитни хора си направиха труда да ми помогнат с каквото могът.Всъщност може да сам 64-65 кила ма не изглеждам.чак толкова слаб както и да е.Ами да, ще си направя хранителен режим, но добавките държа на тях за това се допитвам до този форум.Мисля да се охарча за тях държа на качеството и ефективноста.Парите не са ми проблем.