Мнения за програмата ми?

Здравейте, тренирам 3 дни,1 почивам и пак на ново.
След всяка тренировка по 10 минути кардио ,а корем когато ми е удобно.Целта ми е да качвам.
Гръб,Бицепс Ден 1
Гръб-Набираня
           Горен скрипец
           Чукове
            Мъртва тяга
            Долен скрипец
            Трапец
Бицепс-Голям лост
                Крив лост
                Концентрирано
Гърди,Трицепс Ден2
Гърди-Лежанка
              Флайс
              Горна лежанка
              Кросоувар
              Кофички
Трицепс-Лежанка тесен хват
                  Френско
                  Скрипец
Рамо,Крака Ден3
Рамо-Раменна преса
            Вдигане встрани
            Скрипец 
            Вдигане напред
Крака-Клек
              Сгъване/Разгъване
              Калф
Ден4 Почивка

17.08.13
14:39

Как успяваш да се въстановиш като тренираш 3 дни един след друг?

Взимам и добавки,ям здраво и се наспивам ,но дали е хубаво да се тренира така?

17.08.13
16:24

Ако успяваш да се въстановиш не е проблем, но ако не успяваш да го правиш тренирай през ден.

В понеделник като тренирам гръб и бицепс после следващите 2 дни тренирам други мускулни групи и 1 ден почивам,така че се възтановяват ,а и добавките си вършат работата.Взимам бустър.креатин,протеин,витамини и сега ще добавя амино :)

AS

17.08.13
20:52

dlt

Мнението беше редактирано от ARM STRONG на 17.08.13 20:58.

17.08.13
23:08

Моето мнение е,че претренираш. Освен това не мисля,че отделяш достатъчно внимание на краката.

Какво да добавя за крака ? Ако сложа 2 дена почивка как ще е? Или си трябва почивка между дните за трениране? Упражненията добри ли са при качване и какво мислите за 10мин кардио след всяка трен ? Мерси предварително за отговорите :)

17.08.13
23:22

Според мен тренировъчните дни в тази програма трябва да се изпълняват през ден. За краката зависи. Не си написал по колко серии правиш. Ако изпълняваш 3 серии клек е малко, ако изпълняваш 15 много :D (е ако го правиш с 20 кила няма да са много 15 серии). Може да пробваш нещо от сорта на 5 серии клек, 3 серии лег преса и по 3 серии на машините сгъване и разгъване.

Всички упражнения са по 4 серии и 10 повторения , упражненията влизат добре ,но подходящи ли са за трупане на маса? Иначе не знам защо мислите ,че претренирвам чувствам се добре след всяка тренировка.Според вас по добре ли ще е,ако сложа всяка мускулна група в отделен ден ?
Например:
Понеделник -Ръце
Вторник-Гърди
Сряда-Гръб
Четвъртък-Рамо и Трапец
Петък Крака 
Събота,Неделя -почивка

Клека го права на 1 машина с 50 кила ,но и машината тежи 20 :) Ще включа лег преса :)

Мнението беше редактирано от Даниел Ананиев на 17.08.13 23:45.

18.08.13
01:36

Да нямаш в предвид смит машина? Ако е така, забрави всякакви машини и клякай с обикновена щанга. Това ще ти даде повече маса. Относно сплита - тренирай през ден (пон-гърди/бицепс,ср-гръб/трицепс,пет-крака/рамо).Петдневния сплит също не си го подредил добре. За крака прави поне 4-5 серии клек и още толкова преден клек (ако искаш), а ако ти останат сили направи няколко серии разгъване или напади.

Клек правя на калф машина за клекове ,но почвам с щанга. Мерси за отговорите, ще тренирам с 2 дни почивка и ще видя как ще се възтановявам: )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1