Намаляне обиколката на бедрата

Темата е заключена.

18.08.13
13:33

Здравейте , искам да ви попитам как мога да намаля обиколката на бедрата и съответно да са по- релефни.. Досега тичах всеки ден по 30-40минути  , но май обиколката си е все същата.. Даже май е пораснала с 1см , но не съм сигурен дали правилно съм премерил.
Мисля да правя 4 пъти седмично кардио (през ден ) по 30 минути сутрин на гладно + храни богати на протеин ( яйца , чисти пилешки филета , сирене , извара , зеленчуци )
Отделно ходя на лостове , фитнес и тренирам в домашни условия..
И понякога да правя клекове с собствено тегло примерно : 5х30 или 5х25 ?
Благодаря ви предварително .

Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.08.13 20:05.

AS

18.08.13
13:36

За начало почни да правиш клековете с тежест.
Защо ще намаляш обиколката на бедрата?Нали за релеф ти трябва маса...

18.08.13
13:40

Клекове , преди правех сега не правя  защото не мисля че са приоритет за намаляне на бедрата.
И другата по-сериозна причина е че си счупих крака преди време и сега като правя клекове , колената ме болят и не мога да спя по цяла нощ.
Както съм описал в дневника си не тренирам за маса , а за добре изглеждащо тяло , здраве и тонус ... Просто съм решил че трябва да намаля обиколката на бедрата , и да наблегна на упражненията за горната част на тялото.

А защо искаш да си намалиш обиколката на бедрата... ?!

18.08.13
13:52

Иска да е жена май хах

18.08.13
13:54

казано от kristiancho на 18.08.13, 13:49:

А защо искаш да си намалиш обиколката на бедрата... ?!

Защото мисля че не излгеждат добре за структурата ми .. Имате ли някакви мнения по въпроса или само упреквания ?

18.08.13
13:56

казано от umad brah на 18.08.13, 13:52:

Иска да е жена май хах

http://www.fashion-lifestyle.net/subculture_broi22 - Прочети това , жено ;)

18.08.13
14:00

Темата ти е в женския раздел, така че са в правото си да се чудят.

18.08.13
14:01

Уффф , изобщо не съм видял.. :(

18.08.13
18:29

Бърз въпрос.Как мислиш да постигнеш “добре изглеждащо тяло” когато нямаш никаква маса.За какъв релеф говорим ? Релеф на кокалите ли ? Не те упреквам просто наистина ми е много интересно.

Мнението беше редактирано от Miroslav Aleksandrov на 18.08.13 18:29.

18.08.13
18:34

казано от Miroslav Aleksandrov на 18.08.13, 18:29:

Бърз въпрос.Как мислиш да постигнеш “добре изглеждащо тяло” когато нямаш никаква маса.За какъв релеф говорим ? Релеф на кокалите ли ? Не те упреквам просто наистина ми е много интересно.

Аха , еми братле , ако прочетеш дневника ми ще видиш че съм имал маса и сега от 3 месеца насам съм в период на релеф :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1