18.08.13
13:33
Здравейте , искам да ви попитам как мога да намаля обиколката на бедрата и съответно да са по- релефни.. Досега тичах всеки ден по 30-40минути , но май обиколката си е все същата.. Даже май е пораснала с 1см , но не съм сигурен дали правилно съм премерил.
Мисля да правя 4 пъти седмично кардио (през ден ) по 30 минути сутрин на гладно + храни богати на протеин ( яйца , чисти пилешки филета , сирене , извара , зеленчуци )
Отделно ходя на лостове , фитнес и тренирам в домашни условия..
И понякога да правя клекове с собствено тегло примерно : 5х30 или 5х25 ?
Благодаря ви предварително .
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.08.13 20:05.
18.08.13
13:36
За начало почни да правиш клековете с тежест.
Защо ще намаляш обиколката на бедрата?Нали за релеф ти трябва маса...
Клекове , преди правех сега не правя защото не мисля че са приоритет за намаляне на бедрата.
И другата по-сериозна причина е че си счупих крака преди време и сега като правя клекове , колената ме болят и не мога да спя по цяла нощ.
Както съм описал в дневника си не тренирам за маса , а за добре изглеждащо тяло , здраве и тонус ... Просто съм решил че трябва да намаля обиколката на бедрата , и да наблегна на упражненията за горната част на тялото.
18.08.13
13:49
А защо искаш да си намалиш обиколката на бедрата... ?!
казано от kristiancho на 18.08.13, 13:49:
А защо искаш да си намалиш обиколката на бедрата... ?!
Защото мисля че не излгеждат добре за структурата ми .. Имате ли някакви мнения по въпроса или само упреквания ?
казано от umad brah на 18.08.13, 13:52:
Иска да е жена май хах
http://www.fashion-lifestyle.net/subculture_broi22 - Прочети това , жено ;)
18.08.13
18:29
Бърз въпрос.Как мислиш да постигнеш “добре изглеждащо тяло” когато нямаш никаква маса.За какъв релеф говорим ? Релеф на кокалите ли ? Не те упреквам просто наистина ми е много интересно.
Мнението беше редактирано от Miroslav Aleksandrov на 18.08.13 18:29.
казано от Miroslav Aleksandrov на 18.08.13, 18:29:
Бърз въпрос.Как мислиш да постигнеш “добре изглеждащо тяло” когато нямаш никаква маса.За какъв релеф говорим ? Релеф на кокалите ли ? Не те упреквам просто наистина ми е много интересно.
Аха , еми братле , ако прочетеш дневника ми ще видиш че съм имал маса и сега от 3 месеца насам съм в период на релеф :)