20.08.13
16:14
Здравейте хора :) До скоро си търсих програма и се спрях на системана 10X10. Предните програми, които правих не ме изтощаваха достатъчно и реших да сменя. Ако има значение на 16 год/1,83/85кг.
Имам няколко въпроса за система. По-добре да ви попитам и да знам какво правя от колкото да си губя времето.
1. Например набирания все още немога.. с какво бих могъл да ги заменя докато се науча.. Кофите също са ми трудни, но правя все пак.
2. Добре ли ще е да добавя няколко други упражнения, защото ми се виждат малко? Може би 1-2 допълнителни за бицепс и трицепс?
Ако се сещам за още въпроси ще добавя.
П.С. Избрах тази програма, защото видях, че има резултати от нея на колеги със сериозен опит в залата и ще ме натоварва максимално каквато ми е и целта :)
казано от Стефан Димитров на 20.08.13, 16:14:
Здравейте хора :) До скоро си търсих програма и се спрях на системана 10X10. Предните програми, които правих не ме изтощаваха достатъчно и реших да сменя. Ако има значение на 16 год/1,83/85кг.
Имам няколко въпроса за система. По-добре да ви попитам и да знам какво правя от колкото да си губя времето.1. Например набирания все още немога.. с какво бих могъл да ги заменя докато се науча.. Кофите също са ми трудни, но правя все пак.
2. Добре ли ще е да добавя няколко други упражнения, защото ми се виждат малко? Може би 1-2 допълнителни за бицепс и трицепс?
Ако се сещам за още въпроси ще добавя.
П.С. Избрах тази програма, защото видях, че има резултати от нея на колеги със сериозен опит в залата и ще ме натоварва максимално каквато ми е и целта :)
А ти с колко “сериозен” опит си в залата ? На другите въпроси няма смисъл да се отговаря.
П.п Можеш да пробваш някоя от тренировките на Арни,Колман,Кътлър .. така ще те натоварят , че 1 месец няма да ти се тренира (а и едва ли ще можеш)
Мнението беше редактирано от Пенев на 20.08.13 17:47.
20.08.13
18:23
А аз исках да питам, понеже ръцете ми са доста малки сравнение с тялото, а краката твърде големи (имат много мазнини) - мога ли да правя дните за ръце/рамене/гърди и гръб на програмата 10х10, а за краката да правя вместо дните на 10х10 - дните на една програма специализирана за отслабване на ханш и бедра?
Не ми се мисли колко ще ти станат големи ръцете , а и не само те , с 10 серии по 10 повторения.
20.08.13
18:51
Тази програма за отслабване на бедра от някое списание ли е..
20.08.13
19:12
казано от Николай Камберов на 20.08.13, 18:51:
Тази програма за отслабване на бедра от някое списание ли е..
Всъщност е на г-н адаша Недков :D http://www.bb-team.org/workout/2547_trenirovka-za-bedreni-i-sedalishtni-muskuli-v-domashni-usloviya няма нужда от нападки, приятел, просто имам нужда да изчистя краката и да кача в горната част на тялото - съвсем нормално, имайки предвид спортовете които съм тренирал, долната част на тялото ми се е развила повече и без много да се обяснявам, питам за мнения относно 10х10 комбинирано с тази програма за долна част. А и предполагам, че не съм единствения в този сайт, който се опитва да изгради симетрично и красиво тяло! :)
Поздрави!
21.08.13
11:55
Тъй като казахте, че ще ми е трудно 10x10, реших, че ще е по добре 5х5, тъй като искам сила за да започна да се набирам