Вижте тази програма...

16.10.05
20:08

186 висок,70 кг ,на 16 години

П-гърди и бицепс

В-почивка

С-гръб,трицепс и рамо

Ч-почивка

П-корем,бедра,прасец и предмишница

С и Н-почивка

Стаж-1 месец.Програмата е за маса.Как ви се струва.Трябва ли да се промени нещо?Правя по 3-4 упражнения за всяка мускулна група в 3 серии от 7-10 повторения.

16.10.05
20:19

Сложи рамото в деня за крака, а предмишницата в деня за гръб.

16.10.05
21:50

Предлагам ти да правиш по 1 мусколна група на ден примерно:

понеделник-Гръб
вторник- гърди
сряда-крака
четвъртък-рамо
петък-трицепс + бицепс

с гърба прави и тяга ,но като си начинаещ с по малко кила ,а за краката можеш и клек.Краката са норочно в сряда та да може горната ти част колко то и да е да отпочине и вече събота и неделя RELAX 8)

16.10.05
22:11

[quote author=“p0w3r”]Предлагам ти да правиш по 1 мусколна група на ден примерно:

понеделник-Гръб
вторник- гърди
сряда-крака
четвъртък-рамо
петък-трицепс + бицепс

с гърба прави и тяга ,но като си начинаещ с по малко кила ,а за краката можеш и клек.Краката са норочно в сряда та да може горната ти част колко то и да е да отпочине и вече събота и неделя RELAX 8)

Ходил 1 месец на фитнес и да издържи тренировка по 1 мускулна група...ебаси тъпото.

17.10.05
00:00

topDevil
бате  :)  това е програма за маса пак и според мен лично  стажат не от кой знае какво значение защото познавам хора на по 17 18 които не са стъпвали в зала но пак ще вдигат и правят с повече кила и от доста напредналите Те ората са го казали “не важно колко си як а колко си луд ” :twisted: пак и аз от както съм почнал съм с тази програма и проблем нямам в момента клека ми е 170кл тяга 140кл качил съм над 20кл бес добавки и химия като гледам за 6 месеца по тази програма съм станал бая изрод, но вярно че все пак си е строго индивидуално това и зависи генетически
“Успех на момчето” :!:

17.10.05
11:47

е бате как си качил 20кг за 6 месеца :?:

17.10.05
11:55

[quote author=“toxo”]е бате как си качил 20кг за 6 месеца :?:

И аз ги качих снощи в страната на чудесата докато бях на възглавницата. :wink:  :P :)

17.10.05
12:01

:P :P :P

17.10.05
15:13

svetllio
toxo написа:
е бате как си качил 20кг за 6 месеца 

И аз ги качих снощи в страната на чудесата докато бях на възглавницата
хах svetllio абе бате ти ако ги качваш в страната на чудесата ЕВАЛЪ! хахаха
toxo ми бате зависи от метаболизма на човек много моя като е по бавен и с хранителен режим всичко се постига!като ядеш по 6 пати в денонощието и наблягаш главно на картофи,ориз,пиле,бял хляб,мляко,яица,банани сигурснот ще качиш кила като мен и зависи също така от програмата ти и времето за почивка на организма.
Бате смятай  ги бе на месец се връзват по 4кл даже и по по-малко :twisted:

17.10.05
19:52

Първо нямам време за 5 тренировки.Второ тяга не мога да правя ,понеже имам проблеми с кръста.А това за килограмите е напълно възможно.Аз ,без добавки, за около три седмици яко ядене качих 4.5 кг.Още повече ,че приебахте темата .Тва било невъзможно,онова не било възможно.Спомнете си темата за “як бик ‘’ мисля че беше...

17.10.05
19:58

[quote author=“BULTRAS”]186 висок,70 кг ,на 16 години

П-гърди и бицепс

В-почивка

С-гръб,трицепс и рамо

Ч-почивка

С и Н-почивка

Стаж-1 месец.Програмата е за маса.Как ви се струва.Трябва ли да се промени нещо?Правя по 3-4 упражнения за всяка мускулна група в 3 серии от 7-10 повторения.

бате по 3-4 упражнения и 3 серии с по 7-10 повторения е много за теб щом стажа ти е едва месец :wink:  по добре тренирай по класическата програма:

Гърди - две упр. по 3Х8-10
Гръб - две упр. по 3Х8-10
Рамо - две упр. по 3Х8-10
Бицепс - едно упр. по 3Х8-10
Трицепс - едно упр. по 3Х8-10
Кръст - едно упр. по 3Х10-12
Бедро - едно упр. по 3Х10-12
Прасец - едно упр. по 3Х10-12
Коремни преси -3х20

:wink:  :wink:  :wink:

17.10.05
20:34

[quote author=“bolkers”][quote author=“BULTRAS”]186 висок,70 кг ,на 16 години

П-гърди и бицепс

В-почивка

С-гръб,трицепс и рамо

Ч-почивка

С и Н-почивка

бате по 3-4 упражнения и 3 серии с по 7-10 повторения е много за теб щом стажа ти е едва месец :wink:  по добре тренирай по класическата програма:

Коремни преси -3х20

какще тренира кръст-с мъртва тяга и да зема да се сетцне момчето :lol:
А относно темата пробваи тая програма

пон. Гърди и бицепс

вторник почивка

сряда гръб и трицепс

четвъртак почивка

петък рамо и крака

събота почивка

неделя може да напраи6 един корем (ако имаш нужда)
тази програма е за начинаещи ако ти харесва я пробваи или пък си избери програма за начинаещи от саита на бб-теам
Аре успех

17.10.05
20:48

П-гърди и бицепс

В-почивка

С-гръб,трицепс и рамо

Ч-почивка

С и Н-почивка

Коремни преси -3х20

Най-зар са ми гърдите .Там съм към 35-40 кг.Бицепса ми е най-добре.За него без никав проблем си правя 4 ъпражнения с бая килограми.Трицепса ми е с редна трудност.Гърба и той.И рамото ми е зор.Нямам никав проблем с бедрата и трапеца.Въпросът ми е как да увелича и намаля броя на упражненията спрямо трудността?

18.10.05
08:56

П-гърди и бицепс

В-почивка

С-гръб,трицепс и рамо

Ч-почивка

С и Н-почивка

Коремни преси -3х20

Според мен може да сложиж по още 1 упр. на гърдите и бицепса.
Гърди - флайс, дъмбели от полулег и лежанка...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1