Прием на мазнини от маслини?

Искам да попитам колко грама маслини от тези Гръцките “Мамут” обезсолените е достатъчно да хапвам вечер като източник на мазнини с изварата. По принцип ям по 100гр, но се чудя дали да увелича на 200 или да намаля на 60-70 :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.08.13 23:43.

Хайде сега да помислим дали изобщо може да се отговори на този въпрос... искаш ли?

Колко маслини да хапваш вечер? В момента единственото, което може да се каже, е следното - колкото ще покрият нуждата ти от мазнини в този момент. Разбираш ли, защо отговорът е такъв?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.08.13 15:54.

Да разбирам, така или иначе аз не спазван калориен баланс  и резултата ми е повече от доволен, няма нужда от тези работи според мене. Гледаш се в огледалото и преценяш какво ти трябва и от там вече приемаш по-малки или по-големи количества. Но като цяло просто ми е интересно колко от тези маслини покриват съдържанието на 50 гр бадеми примерно в съотношение на мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1