22.08.13
22:36
Приятели какво ще кажете за бирата. Може ли въпреки здравословният ни начин на живот да пием бира от време на време ? А вие пиете ли и по колко ?
Всяка седмица напивания check (с водка обаче на другия ден да съм шреддед) :д
Аа и след напиванията яко преяждане с закуски и шоколадови изделия ( алкохолния глад не прощава ) :Д
Мнението беше редактирано от umad brah на 23.08.13 00:24.
23.08.13
01:01
Бира пия почти всеки ден,по литър,литър и нещо,защото аз пари за друго нямам(и черния коч по често).
П.П. Чувал съм,че по една чаша бира на ден е здравословно за черния дроб.
23.08.13
01:13
Колко много алкохол се пие тука :D :D :D
23.08.13
01:30
А ако влезеш в офиса на бб-тийм направо си на 2промила ... от раз... :D :D :D Покръквам си леко бира ама леко... уискито е с приоритет
36 грама алкохол на ден е един от вариантите за превенция на заболявания на сърцето.Каза ми го лекар с 20 годишен стаж вчера. До колко е вярно и каква е всъщност дозата- вие преценете :)
Бирата има и други полезни свойства, освен съдоразширяващите и кардиопротективни, които се приписват на малките дози алкохол.
Понеже се явява слаб диуретик, до определно количество бира е полезна за бъбреците.
Негативите също са добре известни - хмелът е богат източник на фитоестрогени с всички произтичащи от това последствия. Освен това не бива да забравяме и очевидното - калориите. Една бира си е течна баничка отвсякъде.
И все пак 1-2 бири на ден или 3-4 по-рядко не виждам с какво толкова ще ти навредят, ако останалата част от храната и режимът ти са наред. :)
П. П. Виж ми подписа.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.08.13 11:18.
Пия колкото ми се пие. Лятото повече, зимата по-малко.
за разлика от модерните отрови, бирата я има от няколко хиляди години. А както знаете. щом пра-пра-пра-баба знае какво е - значи е ок да се яде :D
26.08.13
10:30
казано от CarnalK на 24.08.13, 21:34:
А както знаете. щом пра-пра-пра-баба знае какво е - значи е ок да се яде :D
Не е истина, как покачи шанса бирата да е “палео” :D
По-хубаво от домашна ракия няма.... бири за разредител :D :D
И все пак ДОКТОР РАДЕВА МИ Е ЗАБРАНИЛА ДА ПИЯ ВОДА!!!!!!!!
Бирата е най-великото откритие на човечеството! И колелото не е лошо, но не върви с пържени картофки :D
Туй си го гепих от фейса, защото много ми хареса.