Бирата

Приятели какво ще кажете за бирата. Може ли въпреки здравословният ни начин на живот да пием бира от време на време ? А вие пиете ли и по колко ?

23.08.13
00:17

Само да не се прекалява, иначе проблем няма.

23.08.13
00:18

Всяка седмица напивания check (с водка обаче на другия ден да съм шреддед) :д
Аа и след напиванията яко преяждане с закуски и шоколадови изделия ( алкохолния глад не прощава ) :Д

Мнението беше редактирано от umad brah на 23.08.13 00:24.

23.08.13
00:46

Който пие бира, не умира :D

23.08.13
01:01

Бира пия почти всеки ден,по литър,литър и нещо,защото аз пари за друго нямам(и черния коч по често).

П.П. Чувал съм,че по една чаша бира на ден е здравословно за черния дроб.

Колко много алкохол се пие тука :D :D :D

А ако влезеш в офиса на бб-тийм направо си на 2промила ... от раз... :D :D :D Покръквам си леко бира ама леко... уискито е с приоритет

23.08.13
10:39

36 грама алкохол на ден е един от вариантите за превенция на заболявания на сърцето.Каза ми го лекар с 20 годишен стаж вчера. До колко е вярно и каква е всъщност дозата- вие преценете :)

23.08.13
11:17

Бирата има и други полезни свойства, освен съдоразширяващите и кардиопротективни, които се приписват на малките дози алкохол.
Понеже се явява слаб диуретик, до определно количество бира е полезна за бъбреците.
Негативите също са добре известни - хмелът е богат източник на фитоестрогени с всички произтичащи от това последствия. Освен това не бива да забравяме и очевидното - калориите. Една бира си е течна баничка отвсякъде.

И все пак 1-2 бири на ден или 3-4 по-рядко не виждам с какво толкова ще ти навредят, ако останалата част от храната и режимът ти са наред. :)

П. П. Виж ми подписа.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 23.08.13 11:18.

23.08.13
12:01

Лоша бира няма,
без бира е лошо.

24.08.13
21:34

Пия колкото ми се пие. Лятото повече, зимата по-малко.

за разлика от модерните отрови, бирата я има от няколко хиляди години. А както знаете. щом пра-пра-пра-баба знае какво е - значи е ок да се яде :D

26.08.13
10:30

казано от CarnalK на 24.08.13, 21:34:

А както знаете. щом пра-пра-пра-баба знае какво е - значи е ок да се яде :D

Не е истина, как покачи шанса бирата да е “палео” :D

26.08.13
14:19

По-хубаво от домашна ракия няма.... бири за разредител :D :D

И все пак ДОКТОР РАДЕВА МИ Е ЗАБРАНИЛА ДА ПИЯ ВОДА!!!!!!!!

30.08.13
13:38

Бирата е най-великото откритие на човечеството! И колелото не е лошо, но не върви с пържени картофки :D
Туй си го гепих от фейса, защото много ми хареса.

30.08.13
22:20

казано от Миsh0 на 26.08.13, 14:19:

По-хубаво от домашна ракия няма.... бири за разредител :D :D

И все пак ДОКТОР РАДЕВА МИ Е ЗАБРАНИЛА ДА ПИЯ ВОДА!!!!!!!!

Смрът за микробите тяхноот мами

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1