Какво следва след кръговите тренировки?

25.08.13
19:31

Здравейте,
От 2 месеца правя кръгови тренировки (3 пъти седмично). Мисля, че е време да почна със сплита. Но тук идва и проблема - какво по точно да правя? Каква програма да избера?
Висок съм 188, тежа 85 килограма. Това което целя на този етап е релеф.
Тук във форума видях какви ли не програми - кой от кой по различни.
За моите височина и килограми и за това че търся релеф а не мускулна маса (поне за сега де) - каква програма е най добре да изпълнявам ?

Спрял съм се на това - http://www.bb-team.org/workout/4633_dwumesechen-kurs-za-sredno-naprednali-ot-joe-weider
Но така като гледам самите упражнения,повторения, както и факта че някой трябва да са в суперсерии - ми се вижда малко не като за някой бил само 2 месеца във фитнеса ?

25.08.13
20:01

Защо реши,че си средно напреднал?
Защо реши,че ти е време за сплит?

25.08.13
22:51

За да си средно напреднал трябва да имаш поне 6 месеца стаж.

Кръгови с повече кила, след което кръгови с още повече кила.

26.08.13
08:55

Не съм обърнал даже внимание, че е за средно напреднали.
Просто видях това:

“Двумесечният курс за средно напреднали на Джо Уидър е удачен за следващата стъпка след тримесечния курс, с който начинаещите влизат във фитнес залата”.

П.С Другият ми вариант беше това - http://www.bb-team.org/workout/4624_trimesechen-kurs-na-joe-weider-za-nachinaeshti. Но не знаех дали трябва да го почна от първия му месец или от третия - при положение че имам вече 2 месеца във фитнеса.

Мнението беше редактирано от Ivan Tonev на 26.08.13 09:04.

26.08.13
16:01

казано от Сгазен Помияр на 25.08.13, 22:53:

Кръгови с повече кила, след което кръгови с още повече кила.

Или сплит.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1