26.08.13
01:15
Здравейте! Вчера нямаше какво да правя и сглобих една програма, колкото да мине времето, но като я погледнах ме заинтригува и реших да пусна темата. Не мисля да изпозвам програмата (поне за сега). По нататък може и да заложа на нея. Въпроса ми е дали е подходяща за качване на мускулна маса и сила при едно добро възтановяване. Другият ми въпрос е следния - как би било по-удачно да се изпълняват упражненията - в кръгове (пет общо) или едно след друго, така че тренировката не отнема повече от час и половина? Ето я и програмата:
Понеделник:
1.Клек 5х5
2.Гребане 5х5
3.Лег 5х5
4.Обръщане 5х5
5.Преса зад врат 5х5
Сряда:
1.Тяга 5х5
2.Полулег 5х5
3.Набиране подхват 5х5
4.Кофи 5х5
5.Мечка 5х5
Петък:
1.Преден клек 5х5
2.Сумо тяга 5х5
3.Обратен лег 5х5
4.Набиране надхват 5х5
5.Военна преса 5х5
26.08.13
19:55
Аз мисла че ако си се ориентирал към тези базови упражнения по добре ги прави в следния формат. Тяга,обръщане само в горно положение,чукчета,преден клек,раменна преса,заден клек. 6 повторения и 6 кръга. Време около 15 мин макс с по4ивки.щанги около 50 % от теглото ти.гледам 4е имаш подобни движения,та ако искаш пробвай я.много е подходяща за мусколна маса.прави много загрявка и вработване преди изпълнение на програмата. Успех :)
Тоест имаш в предвид упражненията, които ми написа да се правят в една тренировка и в този ред?
26.08.13
21:41
Да в 1 тренировка или горе долу се прави за 15 мин като по4иваш между кръговете. Ако щангата ти е тежка намали я малко .аз го права с 40 кг по някога с 50 а съм 74 кг.много е приятна.ще ти хаареса.
26.08.13
22:06
Еми виж това е кросфит праграма и е направена в тая формат.последните 3 упраж. са преден клек , раменна преса,заден клек. :) щангата не се оставя когато правиш крага .почиваш между кръговете. :) да тежеста затова е такава.само загрявай пове4е.защото е голям стрес ако не си вработил организма.
27.08.13
06:44
Да определено има кардио елемент, но също има и почивка между кръговете.Но ако не ви харесва в този вид,можете да махнете 2 та клека например.мисла 4е е подходяща за горна 4аст на тялото и дава добри резултати.успех :)