Дневникът на Лакто-ово вегетарианеца

Темата е заключена.
Прескочи до:

Днес не отидох на фитнес,но пък си направих тренировка в нас.Добре се получи.(не е същото като във фитнеса,но е по-добре от нищо) За награда,за вчерашната ми тренировка на обяд изядох 200 грама спагети със сирене и доматен сос.Сега ще хапна малко орехи,а за вечеря най-вероятно 4 яйца с някаква салатка :)

Флайс на земята 3-12
Набирания 3-8
Кик бек 3-10
За бицепс сгъване 2-10

Храна
11:00 Протеинов шейк с мляко,2 овесени бисквитки и ги намазах с фъстъчено масло
13:30 150-200 грама спагети с доматен сос и сирене
17:30 Малко орехи и 2 кроасана с масло
20:30 4 яйца,сирене,пълнозърнеста питка,малко домат
Преди лягане котидж сирене

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 28.08.13 21:25.

Без лоши коментари моля :D .Знам,че  няма много какво да се гледа.Качвам го с цел да си следя прогреса

Тренировката днес беше доста интензивна с много работа по чувалите и много комбота.По думите на тренера добре се справям,имам напредък.

Храна
11:00 Прясно мляко с овесени ядки
13:15 Печена сьомга с елда и малко моркови на пара
17:00-19:00 Тренировка
20:00 Протеинов шейк с прясно мляко
21:15 500гр.Скариди,малко домат,филия хляб
За днес ми се заформиха добро количество мазнини,така че не знам дали ще мога да ям котидж сирене преди лягане,защото в  200 грама има около 10гр.

За вечеря хапнах FISH AND CHIPS.

# if it fits your macros

31.08.13
11:47

За видеото дето си го качил - супер чисто си ги правиш набиранките - Браво! :)
А за тренировките по ММА дето ги правиш - прекрасно е, знам колко са готини и приятни. Ти мислиш ли да се пускаш скоро на състезания?

Още ми е рано за състезания.Да тренирам една година поне и тогава мога да се пробвам на някое граплинг състезание.Иначе  ММА състезания на ринг или в клетка са ми още доста далече.Ще видим времето ще покаже :)

Преди малко бях в пикадилито да напазарувам някои неща и зех,че открих един много интересен хляб.Пишеше протеинов хляб.Обръщам отзаде и гледам за 1 филийка има 11протеин,6мазнини,4въглехидрати,7фибри(грамове).От колко време търся такъв хляб.Цяло чудо е,че го открих

Днес почивка.Утре с пълна сила във фитнеса

Храна:
9:00 60гр овесени ядки с прясно мляко
13:00 Миш-маш,малко домашен хляб,малко домашна разядка
17:30 1 филия от протеиновия хляб с фъстъчено масло,50гр котидж сирене,1 пълнозърнест геврек
19:30 300гр скариди,салата-домати,краставици,зелена салата,сирене+малко печен овкусен картоф

Солидно хранене,може би малко прекалих :)

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 01.09.13 20:45.

Храна:
9:30 Овесени ядки с прясно мляко
11:30 Тренирока
13:30 Протеинов шейк с прясно мляко
14:30 Миш-маш,малко кашкавал,малко хляб
17:30 2 топки сладолед
20:00 300гр скариди,печен овкусен картоф
Преди лягане само протеинов шейк с вода,защото днеска сладоледчето малко в повече ми дойде :D

Тренировка:
Клекове 4-6,8(35кг смешно е знам,ама имам леки проблеми с колената и наблягам на добро изпълнение)
Наклонена лежанка с дъмбели 3-8,10 (14,16кг)
Придърпване на скрипец за гръб 3-8,10(40кг)
Лег преса 3-8,10(с по 30 на всяка страна)
Повдигане на щанга до брадата 2-10,12
Френско за трицепс 2-10,12
За корем правих 2 серии планкове(45 секунду),2 серии където лягам,леко се повдигам и си докосвам обувките(30),3 серии нормални коремни с 3кг топка(20)

Мисли през деня:
Хубав ден беше.Успях и да изляза с приятели малко,но поради лошото време трябваше да се прибера преждевременно.Училището скоро почва и в идните дни трябва да си продам старите учебници,да ходя за снимки,да се записвам на уроци и куп други неща.

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 03.09.13 21:21.

Понякога просто трябва да кажеш майната му

Преди малко се върнах от фитнеса и направо се разбих.Страхотна тренировка се получи.Пробвах предни клекове(не съм сигурен дали това е името),но не успях да наместя лоста и си правих нормални клекове.Вечерта ще пиша за тренировката и яденето

Храна:
12:30 Пълнозърнести макарони(2 чаши)с доматен сос и сирене
15:00 Тренировка
17:00 Шейк със вода и една бисквита в която имаше около 20г въглехидрато,6г протеин,6г фибри и другото не се сещам
19:30 Зелена салата с 1 яйце,печена сьомга,малко печени картофи
Преди лягане малко котидж

Тренировка:
Клекове 4-6,10
Лежанка с дъмбели 3-8,10
Гребане 3-8,10
Раменна преса с дъмбели 3-8,10
Лег екстензии 2-10,12
Бедрено сгъване 2-10,12
За бицепс сгъване с кабел(щангата бе заета) 2-8,10
За рамо това което настрани си разтваряш ръцете 2-10,12
За корем 1 упражнение

Днес бях във фитнеса,вчера бях на мма.Бяхме трима приятели във фитнеса днеска и малко почивката между сериите беше повечко.По късно ще пиша за храната и тренировката

Стабилна тренировка.Виждам,че има прогрес в краката.Утре мма,направо ще ги разбия

Храна:
11:30 Диня
13:30 Брокулена крем супа,1 протеинова филия,малко кашкавал
17:00 Протеинов шейк с прясно мляко,филия с фъстъчено масло
19:30 4 яйца,протеинова филия,цял домат,70 грама сирене
Преди лягане ще хапна още нещо,но още не знам какво
:D

Тренировка
Клекове 4,7-10 35кг
Наклонена лежанка 3,8-10 35кг
Придърпване на скрипец за гръб 3-8,10(40кг)
Лег преса 3-8,10(с по 40 на всяка страна)
Повдигане на щанга до брадата 2-10,12
Френско за трицепс 2-10,12
За корем правих 2 серии планкове(45 секунду)
3 серии нормални коремни с 3кг топка(20)

Днеска не знам какво стана,но мазнините ми излизат 100 грама,а въглехидратите са ми само 90,протеина е 130.Най-доброто което успях да намеря са 1 голяма праскова и малко грозде.Иначе като калории около 1900-2000 съм за деня.

Поздрав за всички бойци левичари

Ходя си редовно на фитнес и мма,просто не ми се пише особено много.Храната е стабилна.Имам увеличение в силата.Примерно лежанката ми се е увеличила,гребането,клековете и бицепса леко :)

18.09.13
21:34

казано от Петър Цанков на 18.09.13, 20:43:

Имам увеличение в силата.Примерно лежанката ми се е увеличила,гребането,клековете и бицепса леко :)

...и намаление в набиранията. :) Гледам, че последния път си направил по-малко отколкото в началото на дневника. Да не би да си наедрял или просто не си бил на кеф?

Няколко са причините.Този последния клип когато съм го снимал,храненето ми беше ужасно.Също при първия клип мисля,че не ги правя цели набиранията.Скоро пак ще заснема и ще кача.

18.09.13
21:56

Всъщност имах предвид записките в дневника:
“4 апр 2013 22:13 - 11:00 Лицеви 4 серии по 12 повторения    Набираия 4 серии 6-8 повторения
28 авг 2013 16:59 - Набирания 3-8”

Дневника за сега ми е леко на заден план.Просто сега само мацки,тренировки и училище са ми в главата.Иначе си продължавам редовно с тренировките.Бълкването върви добре :)

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 05.10.13 20:01.

Малко снимков материал да кача и лек ъпдейт да дам.Всичко върви супер,чувствам се здрав и прав :D Абе много жизнен се чувствам,изпълнен с енергия.Тренировките продължават.Единствено съм сменил това,че правя тренировки за цяло тяло.Ям много повече,храненето ми е стабилно.И така де.Бъдете здрави :)

Мнението беше редактирано от Петър Цанков на 21.02.14 23:08.

Здравейте,бихте ли ми дали програма за цяло тяло.Ако е възможно да се състои от базови упражнение(лежанка,клек,набирания...)Благодаря :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1