18.10.05
13:56
привет на всички,
близо 2 месеца тренирах по програмата от сайта за абсолютно начинаещи и сега искам да си я сменя.тренирам в домашни условия така че съм малко ограничен от към разнообразие на упражнения.кажете си мнението за тази програмка,става или не става.тренировките ми са след 21.30ч.
понеделник
гърди
повдигане на щанга от лег - 3х10
повдигане на щанга от полулег - 3х10
Разтваряне на дъмбели (флайс)-3х10
бицепс
бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3х10
бицепсово сгъване с дъмбел от седеж - 3х10
корем
повдигане на краката от лег - 3х30
кoремни преси - 3х30
сряда
гръб
гредане с дъмбел-3х10
гребане с щанга-3х10
трицепс
Полукофички на лежанка-3х10
Разгъване на дъмбел зад глава-3х10
корем
кoремни преси - 3х30
петък
рамо
Повдигане на щанга пред гърди-3х10
Повдигане на ръцете напред-3х10
Разтваряне на ръцете встрани-3х10
корем
кoремни преси - 3х30
искам да ви попитам как да разбера дали тренировката ми е била добра.в смисъл да ли е била пълзотворна.
Значи първо не е мн добре да тренираш чак толкова късно...предполагам, че просто нямаш възможност...но ако можеш по-рано да тренираш е по-добре...метаболизъм...хормон на растежа... сутрин са по-бързи/в по-голямо количество...
Програмата ми се струва горе-долу добре... като изключим гърба...мн малко упражнения... само 2 до никаде няма да стигнеш...добави мъртва тяга поне към тези 2… и не видях крака...а от тях ти зависи растежа на цялото тяло... клек+разноклек поне...незнам
Добави за трицепс още 1 е това: http://www.bb-team.org/exercise/000077.php
и за гръб поне още 2.
Ще се опитам да ти обесна какви.
Лягаш на лежанката по корем. Лоста под лежанката, с широк хвад го вдигаш докато опре лежанката.
и другото
http://www.bb-team.org/exercise/000075.php
второто гледаш с лоста отзад. Това е за задно рамо. Прави го с гърба.
19.10.05
10:32
Ами каде са ти краката. Към гардите добави и пъловер :)
пулоувър
с краката проблем нямам.
тренирал съм баскетбол и краката ми са добре.ако добавя и пулоувър няма ли да станат много упражненията за гърди :oops:
[quote author=“toxo”]с краката проблем нямам.
тренирал съм баскетбол и краката ми са добре.ако добавя и пулоувър няма ли да станат много упражненията за гърди :oops:
Това ми е любимото с краката съм добре че ....
прави овера с гърба тоггава (въпреки че не е много добре)
Той найстина натоварва и гърба.
Аз лично го спрях точно заради това.
Правех го с гърдите и след 2дена ми идваше тренировката за гърба, а то кво————мускулна треска:)
ми тогава проблем ли ще е ако пулоувър го правя в деня когато тренирам гърба :oops:
[quote author=“toxo”]ми тогава проблем ли ще е ако пулоувър го правя в деня когато тренирам гърба :oops:
Ами нали това ти казах бе пич
19.10.05
20:38
пулоувър
Опа сорка объркал съм , ама ме е разбрал де :)