10.08.2013г.
Храна и течности:
10:00 - зелен чай с чай от джинджифил, мед, канела, зелено кафе;
13:00 - зелен чай с чай от джинджифил, мед, канела, зелено кафе;
15:00 - 10-тина бразилски ореха;
16:00 - джинджифило-лимонада с мента и мед;
19:00 - салата от магданоз, червена маруля, краставица, варено яйце, сурово слънчогледово семе, сурово тиквено семе, зехтин;
20:30 - 02:00 - уиски с...фъстъци;
Добавки:
С първото и последното хранене:3 х масло от вечерна иглика, 2 х червена боровинка, 1 х витамин Е;
На гладно: АLA, 2 х DIM;
Тренировка:
5 рунда от:
5 х набиране с подхват;
10 х колелце от колянна опора;
15 х суинг до вертикала@16кг пудовка;
Наблюдението ми приключи - и с, без тежко, дереджето в средата на МЦ е едно и също. Само дето не тренирах като нормален човек, та сега набиранията 7 подхват пак ми тежат ;( Нищо. Ама имам ужасна мускулна треска от тия диамантени лицеви вчера, не мога да си закопчая сутиена :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.08.13 08:16.
казано от Маргарита Манева на 10.08.13, 13:34:
Защо спря с йогата? :)
Не мога да си намеря място, навсякъде ми е некомфортно, само в парка се получава, но трябва да съм от по-късно на работа. Обаче единственото, което мога без ръководството на клиповете са поздравите, а сутрин преди работа Десо спи и няма как да си ги пусна. Иначе поздравите си ги правя във всяка тренировка почти, ако не целите, то поне гледащо нагоре куче и кобра задължително, но забравям да ги пиша. А с любимите ми обърнати имам лек проблем - явно не правя нещо както трябва, защото после във врата ми има една ужасна жила, която се “подува” и мърда. И само стоя на глава или на ръце, но това просто не го вписвам, защото не го броя.
казано от karfi4ka на 10.08.13, 13:40:
А с любимите ми обърнати имам лек проблем - явно не правя нещо както трябва, защото после във врата ми има една ужасна жила, която се “подува” и мърда.
:D
Ей след такова обяснение не знам какво да кажа. Ще трябва да ми я покажеш и да вземем мерки за да спре да мърда. :D
казано от Маргарита Манева на 10.08.13, 16:58:
Ей след такова обяснение не знам какво да кажа. ... :D
Сега Кольо може да се намеси с разказа за обясненето ми как “нещо ми ВСМУКВА крака” :D
11.08.2013г.
Храна и течности:
13:30 - джинджифило-лимонада с мента и мед;
14:30 - свински котлет, краставица;
17:30 - джинджифило-лимонада с мента и мед;
21:30 - салата от магданоз, краставица, сурово слънчогледово семе, сурово тиквено семе, зехтин;
22:30 - една лъжичка пастет от годжи бери, сушени червени боровинки, сушени кайсии, кокосовви стърготинии, смлени орехи;
Добавки:
С първото и последното хранене:3 х масло от вечерна иглика, 2 х червена боровинка, 1 х витамин Е;
На гладно: 2 х DIM;
Тренировка:
3 рунда всеки от по 4 минути в интервали 20сек работа:10сек почивка от:
лицеви опори - 10, 9, 9, 8, 7, 7;
набиране с подхват - 8, 6, 5, 5, 4, 4;
суинг до вертикала@12кг пудовка - 12, 12, 12, 11, 10, 12;
гоблет клек@12кг пудовка - 11, 10, 10, 10, 9, 9;
Бля, отдавна не бях правила интервално извращение, хич не съм им фен :D Доста бавничка съм, на набиранията ръцете ми пареха от мускулна треска :D
12.08.2013г.
Храна и течности:
09:30 - бъркало
13:00 - свинско каре, салата от краставица, магданоз, сурово слънчогледово семе, сурово тиквено семе, зехтин;
14:00 - черно фрапе без захар;
19:00 - салата от моркови, риба тон, лимон, маслини;
21:30 - една лъжичка пастет от годжи бери, сушени червени боровинки, сушени кайсии, кокосовви стърготинии, смлени орехи;
22:30 - свински бут, салата от червено зеле, магданоз, краставица, зехтин;
Добавки:
На гладно: 2 х DIM.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.08.13 08:23.
13.08.2013г.
Храна и течности:
08:00 - лимонена джинджифилада;
09:00 - бъркало
12:30 - свински бут, салата от червено зеле, магданоз, краставица, зехтин;
16:30 - 10-тина бразилски ореха;
18:30 - няколко парчета луканка, тортила с пилешко, телешко, маруля, домат, чушка, краставица;
22:00 - пъпеш, праскова;
Добавки:
На гладно: 2 х DIM;
Тренировка:
Преди работа:
6 рунда от:
5 х бърпи със стриктна лицева опора;
100 метра тичане на максимална скорост (просто не е точно спринт :D);
10 х Поздрав към слънчцето А;
5 х Поздрав към слънцето Б;
Набиране:
- с надхват - 3х5;
- с подхват - 2х5;
Набиранията бяха, за да не съм капо, ама след поздравите, спринтовете и бърпитата, нямаше сила в тялото към момента.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.08.13 12:31.
14.08.2013г.
Храна и течности:
08:00 - две лъжички пастет от годжи, червени боровинки, сушени кайсии, кокосови стърготини, орех, чия, праскова;
09:00 - бразилски орех;
11:00 - бъркало, чай от маточина;
13:30 - пъстърва, салата от маруля, зеле, краставица, чушка, половин чаша бяло вино;
17:00 - 19:00 - 50гр. уиски, бирени фъстъци, солети, сладолед;
Добавки:
На гладно: ala, Acetyl-L-carntine, 2 х DIM;
Тренировка:
Преди работа:
5 рунда от:
5 х набиране с подхват;
10 х лицеви опори;
15 х клек със собствено тегло;
6 рунда от:
5 х бърпи със стриктна лицева опора;
100 метра тичане на максимална скорост.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.08.13 12:32.
15.08.2013г.
Храна и течности:
08:00 - 10-тина бразилски ореха;
09:00 - черно фрапе без захар;
13:00 - четири варени яйца, салата от краставици, сурово слънчогледово семе, сурово тиквено семе, орехово масло;
16:30 - няколко лъжички от пастета с годжи;
19:00 - три био бисквити с мед, блъди мери;
23:00 - три био бисквити с мед, пъпеш;
Добавки:
На гладно: ala, 2 х DIM.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.08.13 08:39.
Тинтири-минтири...почивката свърши ;( Последната се кръщава “седмица на бруталния джънк”, но не това е важното, а хубавата компания, включваща и най-доброто куче на света, тишината, хладината, спокойствието, нищоправенето (а.к.а. айляк), плажчето (много бях близо, но все ми оства 10 минути докато стана като Славко, не стана, ама положих усилия, бях на косъм), душчето, бсейнчето, стадиончето, йогичката с Марги, масажчетата след нападите, приказките на Деско, ранното естетвено ненсаилствено ставане поради наспиване, а не от нужда, ранното естествено заспиване, разходките: 1) за храносмилане; 2) за сърнички; 3) за къпини; 4) за спасение на краката от ужаса причинен от 400м ходещи напади; 5) за капини, сърничките, сръндаците, кълвчите, ястребите, фауната като цяло, флората също, не на последно място - вафлите “Симона”.
Да видим яденето (низходящо спрямо количеството): вафли “Симона”, капини (на фреш или цели), вафли “Ная”, домати, краставици, бисквити “Роден край”, баницата на Марги, хляб (или голямата, но много вкусна мекица на Марги), сирене, яйца, месо.
Добавките: стандартното напоследък - дииндолилметан, масло от вечерна иглика, червена боровинка, маки бери.
Тренировките:
1) 18.08.2013г.:
Поздрав към слънцето А х 5;
Поздрав към слънцето Б х 5;
6 рунда от:
5 х набиране на халки;
10 х бърпита;
2) 19.08.2013г.:
Ащанга 1 - каквото и колкото мога;
3) 20.08.2013г.:
5 рунда от:
5 х набиране на халки;
400метра тичане;
Стойки на глава - доста успешни, много, много доволно;
4) 21.08.2013г.:
Агни намаскар х 4 (с по 5 стриктни лицеви опори до земята с прибрани лакти);
5 рунда от:
5 х набиране с редуване под- и надхват;
20м ходещи напади;
5 х бърпи;
20м подтичкване;
5) 22.08.2013г.
Разходка 3км;
400м х ходещи напади;
6) 24.08.2013г.
Въведение в Ащанга: пози от стоеж;
Разходка 6км;
И така с нашата почивка. Истинско бягство от стреса. Важно е да се каже, че към края преживяхме премреждие, при което всички установихме, че около нас все още има много добри хора, включително такива, готови да помогнат на познат или на непознат в беда, на които съм много благодарна за това, което направиха за нас. Двама такива познаваме от този форум - Инженера и Ивчо от Ловеч. Просто не знам как да изкажа благодарности към тези хора. Важно е обаче да се споделят личностите на такива хора. Благодаря Ви, момчета! А ние...ние в този екип не виждам как може да ни покътне нещо :D Само горкия Фродо го отнесе, ама той ще се справи...като неговия адаш :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.08.13 21:10.
казано от karfi4ka на 25.08.13, 21:04:
Да видим яденето (низходящо спрямо количеството): вафли “Симона”, капини (на фреш или цели), вафли “Ная”, домати, краставици, бисквити “Роден край”, баницата на Марги, хляб (или голямата, но много вкусна мекица на Марги), сирене, яйца, месо.
Изобщо Марги се превърна в един виден производиел на джънк... (dull) за което обвинявам останалите трима от групата - бях насърчавана, дори Иглика участваше активно в приготовлението, въпреки че не си признава...добре че поне се контролирах да го консумирам в умерени количества. Баницата обаче беше изключително високо оценена от двете космати другарчета. :)
Добре че все още не сме намерили начин да произвеждаме домашни вафли Симона, защото тогава ще стане страшно... (devil)
Мнението беше редактирано от Margi на 25.08.13 21:52.
ВЕрно е, участвах активно в приготовлението поне на първата баница :D Но, да, признавам, че истината е, че произвеждаше под наше давление :D Но имай предвид, че косматите другарчета, най-вече едното, оцениха високо не само баницата, а също така дадохза, за тяхно съжаление само предварителна, висока оценка на парчето ребра :D
Е да - несравнимо по-лесно е да го отмъкнеш от скарата отколкото да го догониш в гората. :D
казано от Маргарита Манева на 25.08.13, 21:58:
Е да - несравнимо по-лесно е да го отмъкнеш от скарата отколкото да го догониш в гората. :D
НО трябва да й се признае, че първо опита да го догони :D
26.08.2013г.
Храна и течности:
18:00 - къпини;
18:30 - кътък от малко кисело мляко, извара, печени червени чушки, парче задушено телешко;
19:00 - три парчета Тоблерон;
22:00 - от кътъка, две праскови;
Имам и два аулина - един сутринта и един вечерта. Стоическо издържах до последно, но не мога да си стоя на краката от болка.
Добавки: DIM, масло от вечерна иглика, макибери, червена боровинка;
Тренировка:
Преди работа:
Въведение в Ащанга - около 30 минути:
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.08.13 12:32.
27.08.2013г.
Храна и течности:
13:00 - скумрия на скара, домат, краставица;
15:00 - био бисквита;
18:00 - куест бар с какао;
20:00 - къпини;
Тренировка:
Преди работа:
Йога - 60 минути:
Агни намаскар - с по 5 стриктни тесни лицеви опори (общо 45);
Въведение в Ащанга:
- пози от стоеж;
- пози от седеж - с винясите;
- наклони назад - с винясите;
Открих си място за йога - кухнята. Да видим какво ще стане зимата с тоя теракот. :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.08.13 12:33.
28.08.2013г.
Храна и течности:
09:30 - чай алое с канела;
10:30 - праскова;
12:30 - 5-6 смокини;
13:00 - три варени яйца, краставица;
Тренировка:
Преди работа:
Йога - 50 минути:
Агни намаскар - с по 7 ( (party) ) стриктни тесни лицеви опори (общо 63);
Въведение в Ащанга:
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.08.13 22:58.
29.08.2013г.
Храна и течности:
08:00 - парче кашкавал, миш маш;
09:00 - чай алое вера, сок алое вера;
13:00 - задушено телешко, чаша бяло вино;
16:00 - два шоколадови бонбона;
19:00 - пица с тънък блат и много месо и зеленчуци;
22:30 - пъпеш;
Добавки: DIM;
Не успях да стана, за да си направя тренировката, защото бях спала само 4 часа.
30.08.2013г.
Храна и течности:
13:00 - къпини, малини;
19:00 - сладолед, кифла;
Добавки: няма.
31.08.2013г.
Храна и течности:
08:30 - парче пъпеш;
13:30 - смокини;
15:00 - 18:00 - свинска пържола, парче кашкавал, парче сирене, няколко парчета петрохан, салата от домати, краставици, сурово слънчогледово семе, сурово тиквено семе, суров бадем, салата от червено цвекло, ябълка, морков, суров бадем, айрян с протеин, парче шоколад;
22:00 - домашен бананов сладолед с чия, кокос, суров бадем;
Добавки: няма;
Тренировка:
Йога - 60 минути:
Агни намаскар - с по 8 ( (party) ) стриктни тесни лицеви опори (общо 72) - ама много тежко ми дойде;
Въведение в Ащанга:
- пози от стоеж;
- стойки на глава - доста успешни, имам даже едно изправяне с двата крака едновременно, но накрая се засилих и залитнах.
01.09.2013г.
Храна и течности:
12:30 - петрохан, домат, две лъжички миш-маш, две лъжички кътък;
18:00 - черно фрапе без захар - (не ми даде да спя цяяяла нощ);
19:00 - тортила с пуешко, домат, краставица, маслини;
23:00 - диня;
Добавки: DIM, масло от вечерна Иглика, червена боровинка, маки бери;
Тренировка:
Йога в парка- 60 минути:
Агни намаскар - с по 5 стриктни тесни лицеви опори, но не с 3, а с 4 цикъла (общо 60);
Въведение в Ащанга:
- пози от стоеж;
- стойки на глава - успешни, три с изправяне с двата крака едновременно, но накрая се отново се засилвам и залитам, пробвах и да пускам контролирано с двата крака - контролираното е 1/3 от разстоянието;
Йога вкъщи - 25 минути:
- танцуващ воин 1, 2, 3 и 4;
- обърнати пози.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.09.13 12:16.
02.09.2013г.
Храна и течности:
08:30 - 5-6 зърна какао;
12:30 - суров бадем, суров бразилски орех;
14:30 - свинска пържола, няколко кубчета сладък картоф;
19:00 - диня;
21:00 - баница, сладолед;
Добавки: DIM, масло от вечерна Иглика, червена боровинка, маки бери;
Тренировка:
Йога преди работа - вкъщи - 50 минути:
Въведение в Ащанга:
- пози от стоеж;
- пози от седеж;
- обърнати пози.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.09.13 21:09.
02.09.13
12:14
Не си доразписала стимулантите... :P
казано от Кольо Пияндето на 02.09.13, 12:14:
Не си доразписала стимулантите... :P
Поправено!
Малееее, да знаеш същите какво ми причиниха нощескааа - не можах да мигна цяла нощ, въртях се като пумпал от страна на страна и сън не ме хваща. :D Твърде късно беше за толкова добро фрапе.
02.09.13
12:18
Деско има ли мнение по този въпрос?... или е твърде уморен? ;)
казано от Кольо Пияндето на 02.09.13, 12:18:
Деско има ли мнение по този въпрос?... или е твърде уморен? ;)
Твърде уморен, както винаги :D Боли го глава :D
02.09.13
17:05
А3 съм машина ве!
Напоследък само обобщавам почивки. Колко хубаво :D
С Колето и Деско бяхме три дни на Рибарица - храната не беше добра, но беше вкусна, имаше вафли Борец, но и Бачо Кольо :D Имаше и пържоли де :D
После едно чудесно море, регистрирахме точно 3 половинки плажа, за по два часа, с две влизания в морето. Не събрахме достатъчно витамин Д, та ще видим как ще наваксваме. Храната не беше перфектна, но не беше и чааак толкова зле, но имаше сладолед и палачинки. Много вкусни бяха. :D Имаше мнооооого сън. Но всеки ден ставах в 7 и край басейна правех Въведение в Ащанга: Поздрави А + Б, пози от стоеж, пози от седеж, обърнати или Поздрав А, Агни намаскар, обърнати, стойки на глава. Всъщност със стойките на глава се занимавах постоянно и навсякъде. В един от дните спретнах една много проста лостаджийска тренировка от 5 кръга от 5 набирания + 10 пръсти към лост, а понеже лостовете бяха на плажа, после директно се буфнах в моренцето (едно от двете потапяния :D ). Ходихме на лятно кино, не бях ходила от малка, беше чудесно.
Така приключи и последната отпуска. Сега настъпват тежки времена, единият ми колега, с когото така добре се сработвах, напусна и ми е много мъчно и много ми липсва. Освен това оставаме трима, а работата тук е непоносима за трима човека. Освен това, трябва да напъна волята и да започна да се подготвям за следващите изпити, което значи отново да съчетвама работата с ученето, което значи ново друсане. И така :)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.09.13 12:39.
16.09.2013г.
Храна и течности:
07:00 - чаша гореща вода;
08:30 - сурови бадеми, суров бразилски орех;
15:30 - три варени яйца, чушка, маслини, сурови бадеми;
18:00 - диня, чай от джинджифил, лимон, канела;
21:30 - свински шницел, салата от морков, червено цвекло, ябълка и червена чушка, няколко бразилски ореха, четири малки домашни бонбона (станаха великолепни);
Добавки:
DIM на гладно;
Тренировка:
Йога преди работа - около 30 минути (малко, защото имах дело в 09:00, а не си бях взела делата и трябваше 08:00 да съм на работа):
Танцуващ воин 1;
Танцуващ воин 2;
Танцуващ воин 3;
Танцуващ воин 4;
Обърнати пози;
Евентуално планирам още нещо вечерта, но да видим :)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.09.13 21:43.
17.09.13
11:29
Ти йога ли стана ? А,онези яките набирания кой ще ги прави? :)
казано от Ivaylo Stefanov на 17.09.13, 11:29:
Че то едното не пречи на другото. Набиранията не ги пише, защото са ясни. :P
казано от Ivaylo Stefanov на 17.09.13, 11:29:
Опитвам да съчетвам двете, напоследък бях малко “аут ъф сизън”, почивчица, дет се вика. Но тази седмица откривам новия сезон и ще работя в насоката да съчетвам двете. Няколко седмици правих така - получаваше се добре, дано тенденцията да продължи. А аз все още си се набирам :D Целта са 20 (досега максимумът е 16,5) :D Започвам работа и в тази насока :D В момента са може би 10, с усилия, но съм извън форма :D
17.09.2013г.
Храна и течности:
08:00 - чай от джинджифил;
11:00 - сурови бадеми и бразилски орех;
14:00 - свински шницел, салата от морков, ябълка, цвекло;
18:00 - сладолед, суров бар, палачинка с кашкавал;
Добавки:
DIM на гладно, макибери, масло от вечерна Иглика;
18.09.2013г.
Храна и течности:
08:00 - чай от джинджифил, ябълка;
10:00 - сурови бадеми и бразилски орех;
13:00 - две кюфтета, салата от моркови, ябълка и орехи;
18:30 - бри;
21:30 - бри;
22:30 - диня, пет домашни бонбона;
Добавки:
DIM на гладно, макибери, масло от вечерна Иглика;
19.09.2013г.
Храна и течности:
08:00 - чай от джинджифил;
08:30 - суров бразилски орех;
10:00 - кафе;
13:00 - три яйца, салата от морков, цвекло, ябълка, сурови бадеми;
18:00 - капучино;
22:00 - няколко бразилски ореха, луканка, кашкавал, салата от цвекло, морков, ябълка, ред шоколад;
Добавки:
DIM на гладно, макибери, масло от вечерна Иглика.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 19.09.13 22:26.
23.09.2013г.
Храна и течности:
08:00 - фреш от грозде, ябълка, морков и цвекло, кафе;
15:00 - суров кокос;
16:30 - свинска пържола, салата от морков и цвекло, бри;
20:00 - протеинов бар;
22:00 - ябълка;
23:00 - бри;
Добавки:
Няма - забравям да ги пия (giggle)
24.09.2013г.
Храна и течности:
08:00 - фреш от грозде, ябълка, морков и цвекло;
13:00 - суров кокос;
14:00 - свинска пържола, салата от морков, ябълка и цвекло, бри;
20:00 - ябълка:
Добавки:
Няма - като вчера;
До лошо заключение стигнах - с тоя отвратителен студ и тая ужасна тъмнина, ранното ставане е мираж. Втори ден алармата звъни и аз не успявам да се мобилизирам да стана да правя йога. Днес трябваше да ходя в зала, но накрая на деня бях толкова скапана и обезсърчена - на работа някави абсурди, същевременно адски много работа, не знам откъде да подхвана и накрая се трупа, а аз нищо не свършвам докрая. Нищо не ми се прави, не ми се и тренира в тоя ужасен студ. И изобщо не виждам това как ще се промени като то ще става все по-студено и тъмно, а аз ще имам тепърва все повече неща на главата. Добре, че яденето е под стриктен контрол. Даже ПМС-то не го усетих в това отношение.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.09.13 19:55.
Нещо не ми се пише напоследък, затормозява ме, ама пък губя ползата, та ще подновя, да идим докога.
14.10.2013г.
Храна:
07:00 - орехово мляко с годжи бери, чия, лимон, какови зърна, мед, мак;
14:00 - три варени яйца, броколи на пара;
21:00 - райска ябълка;
22:00 - пастет от броколи, магданоз, орехи и зехтин;
Тренировка:
3 рунда от:
10 х бърпи;
10 х катерач;
10 х клек със собствено тегло;
БГ клек:
4 х 8 на крак;
Хип тръстери на един крак:
5 х 8 на крак;
Избутване на лост:
5 х 8 на ръка;
Издърпване на порталния скрипец:
5 х 8 на ръка;
Изометрия за корем:
5 х 30 сек;
Странна за мен тренировка. Не в мой стил, ама за разнообразие.
15.10.2013г.
Храна:
07:00 - орехово мляко с годжи бери, чия, лимон, мед и какаови зърна;
13:00 - кафе;
16:00 - петрохан, пастет от броколи, магданоз, зехтин и орехи;
22:00 - магданозени кюфтета, пастет от карфиол, варени яйца, магданоз, зехтин, орехи;
16.10.2013г.
Храна:
07:00 - орехово мляко с мед и какаови зърна;
12:00 - кафе;
13:30 - магданозено кюфте, пастет от карфиол, варени яйца, магданоз, зехтин и орехи;
15:00 - кафе;
18:30 - райска ябълка;
19:30 - 110гр. бри;
20:00 - фит спо със стевия (лакомията не бе удържана);
22:00 - ягодов чай;
На работа е пълна лудница! Днес имах 17 последователни дела, с което ударих адския рекорд, добре, че ги има “копи” и “пейст”, че... И все пак мозъкът ми в края на деня беше на пихтия. Утре ме чакат....13, ама пък няма да има “копи” и “пейст” :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 17.10.13 05:46.
17.10.13
11:00
казано от karfi4ka на 17.10.13, 05:45:
Нещо не ми се пише напоследък, затормозява ме, ама пък губя ползата, та ще подновя, да идим докога.
Защо не опиташ временно да пишеш само храната или само тренировките? Може да се окаже, че само едната част е затормозяваща.
казано от Цветан Василев на 17.10.13, 11:00:
казано от karfi4ka на 17.10.13, 05:45:
Защо не опиташ временно да пишеш само храната или само тренировките? Може да се окаже, че само едната част е затормозяваща.
Да, тренировките ме затормозяват и депресират и дезамбицират. Същевременно яденето куца и трябва да му подам ръка, засега ще вписвам само яденето, докато реша какво да правя с тренировките и йогата, как да ги съчетая и изобщо как да стане всичко!
17.10.2013г.
04:00 - кафе;
04:30 - лешниково мляко със сурово какао на прах;
13:30 - пюре от карфиол, варени яйца, магданоз, зехтин и орехи;
18:30 - пълнозърнести багети, крем сирене от кашу, лимон, зехтин, чесън, кимион, сухи босилек и риган, хималайска сол;
Ще допиша, ако ям пак.
Леле, днес в 17:30 главата ми вече беше на сол, скалпът ми гореше, не помня някога да съм била по-уморена. След 14 дела, на последното щях да повърна вече :D А в единият случай не бях процесуален представител, а ме разпитваха, бидейки актосъставител. Разпитваше ме един мега мазен адвокат, който идея си нямаше от трудово право, идея нямаше какво прави в залата, но за сметка на това беше адски намаан и надут, и като ми задаваше малоумни въпроси, си мислеше, видно от поведението му, че “ей сега ме е хванал на тясно”....”жалко”, че не му допуснаха два въпроса :D Все пак съдията, голям сладур, наричаме го “колежанина” на работа, ми даде възможност, без да ме глоби да му обясня за какво се намира в залата :D Голям купон, на всичко отгоре цяла сутрин се занимавах с един друг адвокат, по един девет дела, който също не знаеше защо е в залата и какво да прави там, дет се вика, добре, че знаеше къде да застане. Та това лице издрънка хиляди глупости, напълних торбата с нови трудовоправни шеги, като например:
“Ама всеки трябва да има 8 месеца стаж при съответния работодател, за да има право на отпуск и да бъде включен в графика”; “Ама, колега, тези са назначени януари, дори да приемем, че правото възниква след осемте месеца при всеки работодател, а това не е вярно, какво става през септември?”
“Е, тия са със срок на изпитване, до пенсия ли ще им плащам?”.....
И любимото ми “МИ то от Коледа до края на януари никой не работи, кой да ги подпише” и две минути по-късно, на въпроса “акка е подписано на 1-и януари” - “Ми частният бизнес не почива”...
Ох, предполагам никой няма да схване шегата :D Аз сис е спуках от смях :D Както и съдията :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.10.13 09:05.
18.10.2013г.
Храна:
08:30 - райска ябълка;
09:30 - лешниково мляко с какао и мед;
13:00 - свинска вратна пържола;
17:00 - райска ябълка;
17:30 - кашу крем сирене;
22:00 - ладу, брауни, крем сирене от кашу;
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 21.10.13 08:15.
19.10.2013г.
Храна и течности:
08:00 - кафе с канела и тинктура родиола розеа;
11:30 - кафе;
13:30 - лешници;
17:00 - чесново хлебче с домат, сирене и топено сирене;
20:00 - чай ройбос;
22:00 - хумус, броколи, чери домати, черно (боядисано черно) хлебче, брауни;
Приятно състезание се получи на Стронгфита. Повече гласност трябва да има. Евала на моите фаворити Вито и Ивчо, представиха се невероятно. Който и от двамата да беше спечелил, щях да се радвам. При жените личния ми фаворит беше Марина Машина, макар да беше с много слаби суингове, които в края на комплекса бяха ДОСТА по-добри, отколкото в началото му. Според мен заслужаваше да спечели и е мистерия как така дели първото място, ама туй то. Малко напомня на една Олимпиада в Гърция, когато Данчо беше изместен от, о, чудо, грък :D От край време въпросът е в...стандартите :D Другото ми общо мнение, по-специално относно мъжете е, че, като изключим първите трима, които бяха издържливи, силни и ритмични според моето профанско мнение, останалите, за толкова много и целенасочено трениращи това, което имаше на състезанието, мъжете бяха много слаби.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 21.10.13 07:48.