Беседка Южен Парк - Събота - 07.09.13

Мила

04.09.13
12:08

Привет на всички.
Искам да хвърля едно предложение - Да разчупим леееко Леда насъбрал се във форума по никое време на лятно-есения период ;) С @Gotcha ( и други съфорумници) си говорихме да се съберем някъде, да хвърлим поглед върху последните тенденции в здравословното хранене и новите тренировъчни методики:)))

Ще се радвам да се съберем повече хора, да се поздравим със старите другарчета и да се запознаем с нови такива:)))

Място - Южен парк, гр София
Ден - Събота
Дата - 07.09.2013
Час - 13:00 -14:00 (примерно)

Очаквам активно присъствие, @Atom-чето ми съобщи, че времето щяло да бъде слънчево в Събота, ако ли не - смятам, че сме достатъчно позитвно заредени, за да грейнем ний (sun)

Поздрави,
Мила

Темата беше редактирана от Мила на 04.09.13 12:17.

04.09.13
12:11

Прекрасна идея! За съжаление ние с Десо и Кольо няма да можем да се присъединим, но се надяваме скоро пак да има такава инициатива :D

04.09.13
12:11

Готина идея :)

Коя беседка обаче?

04.09.13
12:14

Фонтаните на централния вход. Носете си положителна нагласа и пиячка, другото от мен (пиенето де) :)

04.09.13
12:16

Астрално ще се проектирам там :D.
Иначе за всички онеправдани несофиянци, които няма да имаме възможност да присъстваме, разчитам, Мила, в нейния демонстриран вече отревист и увлекателен стил, да даде подобаваш репорт от сбирката :)

04.09.13
12:23

За съжаление и ние с половинката няма да можем да се присъедим, защото имаме панаир на Червен бряг - петък,събота и неделя :(

Весело прекарване на всички, които ще присъстват ! (sun)

Мнението беше редактирано от Natalia Nikolova на 04.09.13 12:24.

Ако успея да си подредя нещата, очаквайте ме и мен, в целия ми блясък. :P

04.09.13
13:13

За тези от нас, които имат огромно желание но няма как да дойдат, искам отчет за да сме в крак с всичко ново ;)
Страхотна идея Мила :)

Това е едно от най-хубавите неща на форума - сбирката! :)
Уви, този път пропускам (хващаме гората с Карфичето и Деско), но ще изисквам фото-компромати после! :D
(прилагам и една малка демонстрация как се правят те)

казано от Кольо Пияндето на 04.09.13, 13:34:

Това е едно от най-хубавите неща на форума - сбирката!

Напълно!

Ако, покрай тези няколко почивни дни, има доста отсъстващи, нека го приемем за генерална репетиция и повторим в най-скоро време. :)

Мила

04.09.13
14:35

@Карфи - сега на кого ще съм секундант на изпитите глътки Радлер (или по-точно на мен кой ще ми бъде секундант:)))) И трябваше да се консултирам с @Десо за малко зобче?!
@Коле - много ми се искаше и публично да те порицая за въглехидратите, да ти кажа как стават нещата...не само във фейсбук:)

@Нат - жалко, следващия път (може ли да си поръчам да ми донесеш от сбора захарно петле - което ми напомня, че когато бях малка едва не се задуших с едно такова петле :Д :)

@Митко - пускайки темата, знаех че вече доста хора са си планирали 3-те почивни дни, няма да се сърдим за което!  Но поне слагаме началото на нещо, което ще се радвам да се повтаря по-честичко, това ми се струва добра начална стъпка по пътя за идеята на малкото ни общество:)

С останалите ще се радвам да се видим, тези, които са си планирали вече почивката - заредете се с емоции, отпуснете плещи, развържете кесията за сладолед, бири, цаца и тортички:))))

Мнението беше редактирано от Мила на 04.09.13 14:38.

Ако е за следене.....пардон, секундантстване :D и аз ставам :D

казано от Мила на 04.09.13, 14:35:

@Коле - много ми се искаше и публично да те порицая за въглехидратите, да ти кажа как стават нещата... не само във фейсбук :)

Критика за въглехидратите бих приел във вид на ‘шоколад с малини’ и ‘шоколад с фъстъчено масло’ на фиксиран обект... (sun)
Абе трябва и една сбирка на по-сериозна маса да направим...

P.S. Абе имаше един знаменит кадър с един розов чадър, ама не го намирам, за да покажа как стават нещата със снимките на тия мероприятия... :D

P.P.S. Намерих го!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.09.13 16:37.

04.09.13
16:36

казано от Мила на 04.09.13, 14:35:

@Карфи - сега на кого ще съм секундант на изпитите глътки Радлер (или по-точно на мен кой ще ми бъде секундант:)))) И трябваше да се консултирам с @Десо за малко зобче?!
@Коле - много ми се искаше и публично да те порицая за въглехидратите, да ти кажа как стават нещата...не само във фейсбук:)

Щом има такава спешна нужда от нас, то значи трябва максимално скоро да се организира друга срещица :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.09.13 16:37.

04.09.13
16:45

А кой е тоя готиния пичага в ляво, за първи път го виждам, вече не е ли във форума? (devil)

Мила

04.09.13
16:47

казано от Наталья Заболотная на 04.09.13, 16:45:

А кой е тоя готиния пичага в ляво, за първи път го виждам, вече не е ли във форума? (devil)

Блага, ти внимавай с готините пичаги, @Карфичката да не ти лепне едно досъдебно прозиводство хахахах :D

04.09.13
16:47

А кой е тоя готиния пичага в ляво,

Готин.., че па и пичага :D

казано от Мила на 04.09.13, 16:47:

Блага, ти внимавай с готините пичаги, @Карфичката да не ти лепне едно досъдебно прозиводство хахахах :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.09.13 16:52.

04.09.13
16:53

казано от Мила на 04.09.13, 16:47:

06.09.13
09:59

Да уточним - събота, 15ч на фонтаните в Южния, носете си хвърчила и сокче :Д

и аз бих дошъл,но утре съм в Червен бряг на сбор (party)

За съжаление ще минете без моя милост. Нашите имат годишнина днес и очаквах семейното събиране да е вечерта, но заради бабите бе изместено по обяд.

Вие направете репетицията, аз ще съм готов за официалното представление.

И по-леко с junk food-а! :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.09.13 11:34.

08.09.13
22:05

И какво сега? Къде е снимковия материал? (wait)

Мен ме притеснява видео материала... :D

Мила

09.09.13
09:28

Ние го раздадохме доста хардкор и просто минахме на видеоклипове:)

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/41526/P4120
Да благодарим на малката дъщеря на @Боби, лъчезарно слънчицe (видяхме и красавицата на @Цецо и на жена му - йога бог е малката;). Та от малката дъщеря на Боби тръгна изразът ‘’ сто + сто е равно на двеста бири - мама ще пие, татко ще кара ‘’ :D

Тази маса беше сериозен притегателен център за всички ни, имаше магнити по нея (от течна суровина:)
Поговорихме си и мога да кажа, че всеки се е променил - прогресът е на лице!

Аз обещавам следващата срещата да вземат участие още бб-тиймци (и не само, всеки е добре дошъл) За това ще се наложи да я организираме така...

Къде: там, където...
Час: удобен
Време: тогава, когато...
Място: заземени

09.09.13
09:37

А кой говори, че съм се надула, Червенкова, вие ли си позволявате? :D

От опит ти казвам, че подобен тип уговорка е неефективна.
Фиксираш ден, час и място. Който се класира - това е... :) Иначе става каша...

Мила

09.09.13
09:57

казано от Наталья Заболотная на 09.09.13, 09:37:

А кой говори, че съм се надула, Червенкова, вие ли си позволявате? :D

ДА, точно аз...и го казах пред свидетели, за да бъде всичко открито - Блага се е надула :D

казано от Кольо Пияндето на 09.09.13, 09:38:

От опит ти казвам, че подобен тип уговорка е неефективна.
Фиксираш ден, час и място. Който се класира - това е... :) Иначе става каша...

Ееее Коле, виждам, че ги разбираш нещата...за следващия път ще се консултирам с теб ;)

09.09.13
10:00

Блага не се е надула, ако трябва да бъдем точно, причината да не дойда е Десо, който в петък ми продаде добавки, от които ми се повръща :D

казано от Мила на 09.09.13, 09:57:

Ееее Коле, виждам, че ги разбираш нещата...за следващия път ще се консултирам с теб ;)

Опитен съм, така да се каже - има си работеща стратегия, врял съм и съм кипял в тия работи аз... :P
Като му дойде времето - ще споделя know-how-то. (sun)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1