Petya's Diary - New hope

Темата е заключена.
Прескочи до:

04.09.13
19:46

Може да вземеш въже( не заема място и не тежи) да скачаш, да бягаш в някое училище, набирания на лост, упражнения за корем на лоста пак може, вкъщи можеш да правиш клекове със собствено тегло, лицеви упори, планкове, както и други коремни упражнения, да си дръпнеш някакво кардио клипче като например T25 за друго не се сещам. Дано съм била полезна :)

05.09.13
10:25

Заради натъртения крак, който все още ме боли от време на време, не смея да тичам и скачам на въже, така че упражненията навън отпадат :(
Мисля си да съчетая по някакъв начин базовите упражнения за всяка част от тялото (тези, които могат да се правят без допълнителни тежести) и да ги правя в повече повторения от обикновеното, за да се усети все пак някакво натоварване.
- За корем има голям избор, така че няма да има проблем в тренирането му.
- За крака ще правя напади, български клек, глутеус ритник и вдигане на крака встрани.
- За гърди ще правя лицеви..
И това е, което мога да измисля. Другите части от тялото нямам и идея как мога да ги тренирам :D

05.09.13
11:23

добавям : хоризонтални набирания под масата- за ръба се държиш-всякакви хватове, набирания ако има къде-на люлки например, лицеви в различни позиции, сумо клек, плие, кофички на стол-задължително

05.09.13
11:25

100 Бърпита за време :) ще натовариш цялото тяло - гаранция :)

06.09.13
14:40

Много ви благодаря за предложенията, момичета!
Обаче май ще трябва да преценявам кои упражнения са подходящи, когато отида там - да видя какви са условията в квартирата. Нямам идея дали ще има изобщо някакво място за упражнения. Иначе бърпита наистина си е добро упражнение - ще ме натовари стабилно. :)
Чудя се като правя тренировката дали да я правя като кръгова, т.е. да комбинирам по 1-2 упражнения за всяка част от тялото и да направя примерно 6-7 кръга, или да си карам както досега - един ден за една част, друг - за друга?

06.09.13
23:17

Аз съм ЗА кръговата тренировка - повече натоварване, повече изразходвана енергия и вид кардио ::)

08.09.13
12:00

Хей привет :P

Приятно изкарване на очните и ти препоръчвам да тренираш в Олипм,близо е до центъра,супер условия и ще ти хареса.Извади си карта на база брой тренировки,които ще направиш.На мен за 12 тренировки ми излезе 28лв :) с карта.Работи от 7 до 11,така че и по два пъти може да ходиш :D
И да пускаш снимки от Джубокса после :P

10.09.13
20:35

Много благодаря за пожеланията, Juls, но още от втората вечер се отбивам да изразя разочарованието си. :D
Условията в квартирата са меко казано ужасни - едва се разминаваме с приятелката, а вчера, когато пристигнахме, питах хазяйката дали има някакъв котлон, на който мога да си изпека пържоли, а тя ми каза: “ааа, как ще ти включвам печка, знаеш ли колко ток ще изхабиш?! Къде го дават това”
Така че се очертава да не тренирам, храната и тя ще е зле..... И все пак сигурно ще търсим друга квартира :D

Отделно и очните по програма са ми от 8 до 21 часа и сега поне първия семестър ще трябва да седя през цялото време.

Гадно се получи - очаквах да мога да си тренирам, да се храня по-добре отколкото в София дори, пък то какво стана..

11.09.13
08:15

Как ще си вземете квартира с хазайка (punch) !!! Ю мад?!?

А за готвенето,аз тази година бях в квартира без кухня (dull) и си носих тостер за сандвички,от тези дето се затварят като мида,та вътре си правих филето и яйцата 8-) като пич на бюрото в стаята (grin).Добре,че поне имах хладилник :D

Има един месарски магазин срещу Била,зад автобусната спирка, с хубаво месо и на уникални цени 8-)

20.09.13
16:52

Здравейтее! (sun)
Очните приключиха и от вчера вече съм си вкъщи. От днес възобновявам тренировките и правилното хранене, че там беше пълна трагедия (shake) Ядох основно яйца, лютеница, хляб, кренвирши и пържоли, а от време на време и пица + някой друг джънк. :D
Тренировки нямаше - бях на лекции от 8 до 21 часа (в някой от дните (devil) ). Единственото, което не ми хареса в Свищов беше, че оставих здравословния си начин на живот в София, всичко останало беше страхотно. Даже малко съжалявам, че не се записах редовно :D
Мога да кажа, че вече с нетърпение чакам следващите очни (само по-бързо да минават изпитите :D). Пък и следващия път, както Juls посъветва - никакви хазяи. Тогава купона ще е още по-голям (sun) Но вече съм си обещала, че поне яденето ще оправя - квартирата трябва да е задължително с печка, която да можем да ползваме :)

Това е общо-взето - глупости на поразия, ноо поне се радвам, че от днес влизам в релси (за кой ли път го казвам :D )
Поздравии! (sun)

Е ако съжеляваш може да се преместиш в редовно мисля... : )

20.09.13
17:41

казано от Petya на 20.09.13, 16:52:

Здравейтее! (sun)
Очните приключиха и от вчера вече съм си вкъщи. От днес възобновявам тренировките и правилното хранене, че там беше пълна трагедия (shake) Ядох основно яйца, лютеница, хляб, кренвирши и пържоли, а от време на време и пица + някой друг джънк. :D
Тренировки нямаше - бях на лекции от 8 до 21 часа (в някой от дните (devil) ). Единственото, което не ми хареса в Свищов беше, че оставих здравословния си начин на живот в София, всичко останало беше страхотно. Даже малко съжалявам, че не се записах редовно :D
Мога да кажа, че вече с нетърпение чакам следващите очни (само по-бързо да минават изпитите :D). Пък и следващия път, както Juls посъветва - никакви хазяи. Тогава купона ще е още по-голям (sun) Но вече съм си обещала, че поне яденето ще оправя - квартирата трябва да е задължително с печка, която да можем да ползваме :)

Това е общо-взето - глупости на поразия, ноо поне се радвам, че от днес влизам в релси (за кой ли път го казвам :D )
Поздравии! (sun)

Не се мести редовно,по-голяма грешка не може да направиш :D В Свищов е пълно с хора и весело само по очни и по изпити,през останалата част от годината е пълна скръб,а и ще си заета 80% от седмицата.А така-чакаш половин година с нетърпение да отидеш за 10тина дни,както и всички останали,купона е на макс и т.н. : Като си задочно може да си бачкаш,тренираш и т.н. на спокойствие ) Замисли се хубаво :)

Чакам снимки от Джубокса :P

20.09.13
17:46

Джубокса ли е най-вървежно в Свищов :D

20.09.13
18:48

казано от Do`it на 20.09.13, 17:46:

Джубокса ли е най-вървежно в Свищов :D

Да :D Особено като има Адреналинки :D

21.09.13
11:01

Ооо не, в никакъв случай няма да се преместя редовно. Имах предвид, че искам очните да продължават колкото редовният семестър, а с тях и купона, ама няма как да стане това :D
Сега ще си бачкам, ще си тренирам и ще се радвам на кратковременния ми престой там :))
Ако има и други колеги, да се обаждат (wait)

27.10.13
20:40

Здравейте отново, сладури! :)
Нещо ми домъчня за форума и мисля да се завърна за известно време. Друга причина за това ми решение е, че положението при мен не е никак цветущо. Толкова много проблеми, толкова много нерви, че вече съм теглила една на всичко и за нищо не ми пука. То и заради това станах свиня :D Толкова дебела никога не съм била, ама никой не ми е бутал храната в устата  : ))
Както и да е, всяко нещо се поправя - мисля да пробвам и с тялото ми, за пореден път естествено.
И както винаги в кризисни периоди, тренировките не съм ги спирала. Поне едно нещо да правя както трябва и с постоянство..
Няма да се оплаквам повече, разочарованието ми от себе си е много голямо, това е ясно. Ще споделя само как мисля да хапвам, като ще помоля за съдействие, ако нещо не е както трябва. После ще се опитам пак да съм постоянна с описването на тренировките и храната си.
Понеже нашите донесоха от село почти цял чувал с ябълки, мисля да вкарам поне по 2-3-4 (не са големи) в дневното си меню. Предполагам че то ще бъде нещо от сорта на:
1. Омлет + някакви екстри за вкус
2. ябълка/и
3. месо + салата или нещо друго
4. ябълка/и
5. месо + още нещо
6. кисело мляко с протеин

Мисля, че така ще е добре. Не съм си смятала ОКБ, защото не съм сигурна, че ми се занимава да меря всяко нещо колко грама е и после да събирам калории, да пресмятам проценти. Може утре да пробвам, но едва ли ще е за дълго.
Това е общо-взето. Новите цели са ясни - махане на дооооста килограми + стремеж за по-спокоен живот.... пък да видим какво ще стане :)

29.10.13
14:58

Здравейте! :)
Вчера беше супер ден - имах практически шофьорски изпит пред ДАИ ии го взех (party) (party) (party)
Лошото беше, че целият ден ми замина с тоя изпит, а вечерта точно когато се оправях да тренирам, дойдоха да ме вземат да черпя, така че няма какво интересно да се описва. Храната също беше доста хаотична.
Както и да е - една силно положителна емоция повече :)))

Ето и една снимка на баницата - заедно с корема и задника, и ръцете растат :D

30.10.13
15:14

29.10.2013:
- 2 филии с ^лютеница и сирене, 2 филии с кашкавал и шунка
- 1/2 кисело мляко + доза протеин
- малка свинска вратна + малка пилешка пържола + ^лютеница + ^кашкавал
- 2-3 чаши бяло вино, известно количество бирени фъстъци + 3 варени яйца
Добавки - -
Тренировка :
Крака и корем:
1. Преден Клек - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
2. Напади - 4х 16, 14, 12, 10 повторения на крак
3. Плие - 3х 14, 12, 10 повторения
4. Римска тяга - 3х 14, 12, 10 повторения
5. Глутеус ритник - 4х 30 повторения
6. Коремни преси - 4х 30 повторения
7. Fifer Scissors - 4х 15 повторения
8. Извивания встрани с дъмбели - 4х 30 повторения
9. Вдигане на крака от лег - 4х 30 повторения
10. Къси коремни преси - 4х 30 повторения
11. Туистове с дъмбел - 4х 30 повторения
12. нещо подобно на Chinese Abs - 4х30 повторения

След 2 часа - 30 минути качване и слизане по стълби.

Храна - мисля, че е това, но може и да изпускам нещо. Пак не беше добре...
Сутрин се събуждам със страшно голям апетит и първото, за което мисля е как да се наям и с какво... Вчера беше по същия начин.
Вечерта пък се събирахме и уж смятах да не ям бирени фъстъци, но яйцата не ми стигнаха. Поне има напредък - при събиране с компанията, аз си взех яйца от магазина и си ги сварих, за да има какво да ям :D

Размисли - в друго отношение беше страхотен ден, особено вечерта. Легнахме си в 6;30 сутринта и може да се каже, че не съм спала, но си прекарахме много добре - още си седя с усмивка :))
Тренировката също мина добре. Трябваше да бъде само кардио ден, но понеже в понеделник не успях да тренирам, а не искам да изпускам тренировка - се напънах малко повече вчера.
Днешният ден за сега е добре, да видим как ще го довърша :)

31.10.13
22:28

30.10.2013:
- 2 варени яйца
- 1 кюфте, ^лютеница, сирене
- ябълка
- 2 кюфтета, ^лютеница, сирене
Добавки - -
Тренировка :
Гърди и ръце:
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 4х16, 14, 12, 10 повторения
  2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 4х16, 14, 12, 10 повторения
  3. Флайс с дъмбелите - 4х16, 14, 12, 10 повторения
  4.Сгъване на щанга от стоеж – 3 х 14, 12, 10 повторения
  5.Сгъване на дъмбели  - 3 х 14, 12, 10 на ръка
  6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) – 3х 12, 10, 8 повторения
  7. Разгъване зад глава с дъмбел - 3х 14, 12, 10 повторения
  8. Сгъване за предмишници с дъмбел - 3х 14, 12, 10 повторения

Храна - не съм напълно сигурна дали беше само това храната, не помня вече, но нямаше прегрешения.

Размисли - вчера беше хубав ден, ама днес...... много зле. Майка ми сутринта ми се обади и ми каза, че е в болница и направо не можах да повярвам какво се случва.. Аз като казвам, че не върви, не върви и това е..
Както и да е, утре ще описвам днешния ден, който засега върви добре.
Лека вечер :)

01.11.13
12:56

31.10.2013:
- 2 ябълки
- 1/2 кисело мляко с доза протеин
- 3 ^яйца, малко извара малко кренвирш
- ябълка + шепичка сурови фъстъци
-  3 ^яйца, малко извара малко кренвирш, сирене, ^лютеница
- чаша ^червено вино
Добавки - -
Тренировка :
Кардио:
- 35 минути качване и слизане по стълби
- Ab Ripper

Храна - вчера беше добре. Днес не мога да се похваля със същото още от сутринта......

Размисли - както казах и вчера - ужасен ден.. Тренировката поне беше добре.
Вечерта се събрахме вкъщи с приятели да пийнем малко, да облекчим мъката, пък то до 4 сутринта изкарахме пак :D
В 8 се събудих прегладняла и имаше прегрешения, но утре ще описвам днешната издънка.. :)

02.11.13
00:11

01.11.2013:
- 2 филии с ^шипков мармалад, 1 с ^лютеница и сирене + още някакви гадости
- ябълка
- 1/2 кисело мляко с доза протеин
- 3 ^яйца, малко извара, малко кренвирш
- малка свинска пържола, сирене, ^лютеница, печени ^орехи
Добавки - -
Тренировка :
Гръб и рамене:
1. Опити за набирания надхват -  4х4 повторения
2. Гребане с щанга - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
3. Гребане с дъмбел - 4х 16, 14, 12, 10 на ръка
4. Добро утро - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
5. Супермен - 5х5 секунди
6. Раменни преси с дъмбелите - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
7. Вертолет - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
8. Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 4х 14, 12, 10, 8 повторения
9. Повдигания на ръце пред тяло с дъмбел - 4х 16, 14, 12, 10

Храна - още в предния пост казах, че омазах работата днес. :)

Размисли - нещо не вървят както трябва нещата. Не знам дали е от това, че напоследък ми се случват само гадости и негативните емоции ми идват в повече, ама се справям много зле по отношение на храната. Ям един ден както трябва, на следващия ставам и веднага започвам да нагъвам..
Почвам да се дразня, не знам какво ми става..

05.11.13
11:02

04.11.2013:
- пилешко филе, ^сирене
- пилешко филе, сирене
- 1/2 кисело мляко, доза протеин, парченце ^кашкавал
Добавки - -
Тренировка :
Крака и корем:

Храна - вчера беше супер - много съм доволна от храната :D

Размисли - уж приятен ден, страшна тренировка.
Вечерта пак се събирахме в нас, но нито пих, нито хапнах нещо вредно. Дано по-често да има такива дни. :)

05.11.13
17:43

забравих да се похваля с новото си съкровище :)))

07.11.13
17:54

06.11.2013:
- парче кекс с банан и лешници, прясно мляко
- пиле на грил, сирене
- пиле на грил, 1/2 гювече
Добавки - -
Тренировка :
Гърди и ръце:
  6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) – 3х 12, 10, 8 повторения
  8. Сгъване за предмишници с дъмбел - 3х 14, 12, 10 повторения

Храна - пак накуцва.. :)

Размисли - нормален ден, тренировката беше добре.
Почнах да уча за следващия изпит, който е другата седмица. Няма научаване тая гадост, побърквам се вече (dull)

08.11.13
16:36

07.10.2013:
- гювече + 2 фпх + 2 резена шунка
- 1/2 гювече + цяло пилешко бутче
Добавки - -
Тренировка :
Кардио:
- 35 минути качване и слизане по стълби
- Ab Ripper

Храна - уж прилична. Ядох само 2 пъти, защото и денят не беше особено дълъг и нямаше смисъл от повече. :)

Размисли - нормален ден. Тренировката мина добре, обаче от това качване и слизане по стълбите краката така ме болят. Даже се чудя дали да не спра да го правя за известно време. Боли ме и натъртеният крак, почна да ме боли и другият. И то все на някакви странни места. Ще направя още 1-2 такива тренировки и ако болките не намалеят, ще почина малко от кардиото докато се пооправят нещата. :)

09.11.13
10:57

08.11.2013:
- мусака
- пилешко, 2 лъжици мусака
- 2 ^яйца, извара, 1/2 кренвирш
- пилешко филе, ^сирене, ^лютеница
- парче пилешко, парченце кашкавал и сирене, 2 менти с мляко.
Добавки - -
Тренировка :
Гръб и рамене:
1. Опити за набирания надхват -  4х4 повторения
2. Гребане с щанга - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
3. Гребане с дъмбел - 4х 16, 14, 12, 10 на ръка
4. Добро утро - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
5. Супермен - 5х5 секунди
6. Раменни преси с дъмбелите - 4х 16, 14, 12, 10 повторения
7. Вертолет - 4х 14, 12, 10, 8 повторения
8. Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 4х 10 повторения
9. Повдигания на ръце пред тяло с дъмбел - 4х 16, 14, 12, 10

Храна - прилична. Количествата не са големи, но не ми се занимава да меря :)

Размисли - 24 часов ден си изкарах вчера. Сутринта станах в 4;30, а си легнах пак в толкова. Иначе мина сравнително добре - цял ден учене + крака почивка за тренировка. :)

11.11.13
21:28

11.11.2013:
- ябълка
- грейпфрут
- 1/2 кисело мляко, доза протеин
- купичка ^шкембе чорба с 2фпх
- пилешка пържола, сирене, ^лютеница, малко глиганско
Добавки - -
Тренировка :
Крака и корем:

Храна - прилична беше днес :)

Размисли - хубава тренировка се получи. Другата част от деня не беше нищо особено - нерви и учене. Тази вечер няма да ходя никъде и смятам още в 10 часа да се мушна под завивките.
Друго интересно - спирам качването и слизането по стълби за 2 седмици, за да ми починат малко краката. Болката е страшна и никак не е добре това. :)

12.11.13
21:04

12.11.2013:
- 2 малки ^ябълки
- 1 кебапче, сирене, ^лютеница
- 2 ^яйца, малко извара, 1/2 кренвиршче. малко сирене
- 1 нар
- чаша ^козе прясно мляко, 1/2 доза протеин
- 3 пилешки крила, свинско със зеле
Добавки - -
Тренировка :
Кардио:
Billy Blanks Aerobic Tae Bo Cardio

Храна - добре беше днес. Само вечерята дойде малко в повече, но поне нямаше нищо вредно ;)

Размисли - както казах наскоро, спирам качването и слизането по стълби за известно време - може и месец. Сетих се за старото Тае бо на Били и си го дръпнах - добре ме натовари и раздвижи. Може да редувам стълбите с подобни програмки месец за месец. Ще видя как ще се чувствам и ще го реша :)

Иначе тъп ден, както повечето напоследък. Колкото повече се опитвам да мисля позитивно, толкова повече хората около мен се стараят да ми скапват и настроението, и нервите, и всичко.. (dull)

14.11.13
08:27

13.11.2013:
- 2 малки ^ябълки
- пилешко крилце, 1 ръжено рогче с маслини, 1 варено ^яйце
- пилешко крилце, 1/2 ръжено рогче с маслини
- 3,5 пилешки крилца, 1 чушка с извара и яйце
- 3 пилешки крилца
- бяло фрапе, палачинка с шунка и кашкавал (dull)
Добавки - -
Тренировка :
Гърди и ръце:
  6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) – 3х 8 повторения
  8. Сгъване за предмишници с дъмбел - 3х 10 повторения

Храна - ужас. От тия крилца скоро ще почна да летя :D Ама ги обожавааам..
Като цяло беше доста зле храната, и на палачинката мястото й изобщо не беше там - ама брат ми имаше рожден ден и ни черпи, нямаше как да не хапна една за негово здраве (wasntme) Пък и беше солена, а не с шоколад и банан (wait)
Тъпи оправдания :D

Размисли - най-накрая един по-нормален ден. Може храната да е била зле, но емоциите бяха на ниво. Тренировката също мина добре :)
Имам мускулна треска от вчера - дори на гърба, което ми е малко странно, но пък е супер.

Сега ме чакат 3-4 леко тежки дни, но хич не се оплаквам - довечера пътувам за Свищов, утре съм на рожден ден, вдругиден пак.. Както се пееше в една наша песен -  “к’во ше взема, к’во ше направя, не зная!” :D

16.11.13
01:59

Така... понеже за пореден път съм разочарована от своята “сериозност”, реших от утре да се върна към цикличното хранене!
Ще гледам прозорецът да е около 5-6 часа. През фаста смятам да пия само кафе, но се чудя дали ще са проблем и по 2 малки ябълки преди кафето?

16.11.13
17:10

казано от Petya на 16.11.13, 01:59:

Ще гледам прозорецът да е около 5-6 часа. През фаста смятам да пия само кафе, но се чудя дали ще са проблем и по 2 малки ябълки преди кафето?

Е ти толкова време беше на циклично а питаш такива неща. То ние трябва да питаме теб по темата. (nod)

17.11.13
14:53

Хахахха, Радостче, права си. Въпросът е, че когато бях на циклично, бях стриктна и сериозна и дори и кафе рядко пиех по време на фаста. Имам спомени, че през фаста могат да се ядът зеленчуци и нискокалорични плодове и понеже чувалът с ябълки все още е наличен, трябва да ги изям. И си помислих, че това ще бъде най-удачното време. Пък и сега с този страшен апетит ми е малко трудно да изкарам един стабилен фаст, колкото и да е ябълките ще залъжат глада :)

19.11.13
00:52

19.11.2013: 23 часа фаст
през фаста - 2 мини ^ябълки
през прозореца:
- 2 парчета свинско контра филе, сирене, кашкавал
- няколко шепички бадеми
Добавки - -
Тренировка :
Крака и корем:

Храна - добре беше. Мислех да мина само с едно ядене (свинското), че и без това тия дни имаше бая хапване, ама излязох и отидох на кафе, където един любезен господин ни почерпи купичка с бадеми, та хапнах малко и от тях :D

Размисли - приятно беше днес. Цял ден обикалям по кафета и се виждам с различни хора - такива дни обичам!
Тренировката също мина добре, доволна съм :)

20.11.13
17:11

19.11.2013: 21 часа фаст
през прозореца:
- 2 ^яйца, около 50гр извара
- няколко пилешки пържолки, кашкавал
- бири :D
Добавки - -
Тренировка :
Кардио:
P90M—Cardio Intervals

Храна - като цяло храната беше добре, но пийнах и биричка. Събирахме се в един приятел и така ми беше пресъхнало гърлото за бира, че нямаше как да я пропусна. :)

Размисли - уж приятен ден беше - тренировката също. От няколко години не я бях правила тази тренировка и добре си ме натовари. Жалко че нямах повече време да направя и един аб рипър.. :)

Оу и една добра новина от днес - вече имам шофьорска книжка (party)(party)

26.11.13
08:15

25.11.2013: 19.5 часа фаст
през прозореца:
- 2 ^яйца, 2 лъжички извара, 2 резена шунка, бучка сирене
- пилешка пържолка, резен кашкавал
- пилешко бутче, бучка сирене, ^лютеница, чушка с извара, сирене и яйце.
Добавки - -
Тренировка :
Крака и корем:

Храна - добра :)

Размисли - нормален ден - пак почвам да уча за следващия изпит (dull)
Тренировката мина добре, макар че нещо се опитвам да се разболявам (nod)

26.11.13
08:37

кога ти е изпита :)

26.11.13
14:33

В събота на обяд. Защо, да не би и ти да имаш път натам? :)

26.11.13
21:39

На 14 дек.имам. Ти за тая събота ли?

27.11.13
11:39

Да, тази събота и после имам на 21ви декември. Пак няма да се засечем (dull)

27.11.2013: 19 часа фаст
през фаста - 2 малки ^ябълки
през прозореца:
- меча стъпка, лъжица варен ориз със зеленчуци, бучка сирене, ^лютеница
- 1/2 меча стъпка, пилешка пържола, ^лютеница, бучка сирене
- малко свинска пържола на барбекю, малко сирене
Добавки - -
Тренировка :
Кардио:
Billy Blanks Aerobic Tae Bo Cardio
Ab Ripper

Храна - прилична. Пак бяхме на събиране и не успях да се сдържа да не хапна малко пържола на барбекю, най-любимото ми нещо. Малко се удължи прозорецът, но поне нищо вредно не съм хапвала (wait)
А тази меча стъпка е някаква странна работа от месо със зеленчуци - на промоция e във Фантастико в момента, не е лошо :D

Размисли - супер ден. :) Тренировката мина много добре.
Имах намерения снощи да си остана вкъщи и да си почина, но ми предложиха да се съберем в една къща и естествено тръгнах с 200 натам. Пак се оказа, че приятел има рожден ден и аз разбирам 2 часа преди това :D
Та аз цяла вечер карах на сокче, все пак вече съм с колата 8-)

28.11.13
12:52

27.11.2013: ~16 часа фаст
през прозореца:
- половин меча стъпка; пилешка пържолка от бут; лъжица варен ориз; ^лютеница, бучка сирене
- около 200гр кисело мляко, 1/2 доза протеин
- 2 ^яйца;половин меча стъпка; пилешка пържолка от бут; ^лютеница, бучка сирене
Добавки - -
Тренировка :
Гърди и ръце:
  6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) – 3х 8 повторения
  8. Сгъване за предмишници с дъмбел - 4х 10 повторения

Храна - бива. Макар да изглежда много, порциите не са толкова големи.  Не е лоша идея да започна да си меря поне месото, но хич не ми се занимава.. :)

Размисли - нормален ден, тренировката беше добре.
Гърлото ме боли супер много, цяла нощ не съм могла да спя. Днес се чувствам като парцал (dull)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1