05.09.13
01:23
Бих искал да ви помогна с една моя програма 3 пъти в седмицата е правя а във останалите 2 дни правя раце.
клек-стигаш до максимална тежест след това връщаш на тежест с която можеш да направиш 1х20
лег-4х10
гребане-4х10
раменна преса от стоеж-4х10
тяга-5х5
правете ги с тежест с която ще се изчерпате на всяко упражнение!
05.09.13
10:16
Как върви прогреса с нея :D
05.09.13
11:04
Според мен си прочел “туй-онуй” от програмите “клек в 20 повторения”, “5х5”, както и от някой сплит с наблягане на ръцете и си сглобил едно голямо... нищо. Не знам какво възстановяване трябва да имаш, за да правиш това чудо 3 пъти в седмицата и отделно да имаш още 2 тренировки. Предполагам, че ръцете ти не са мръднали като обиколка от много време, а това най-много ти се иска. Иначе браво, че искаш да ни помогнеш. :)
Тая програма е много секретна, досега не сме виждали такава. Освен десетките такива програми във форума. И в сайта. И навсякъде в интернет.
Ама все пак, добре че си ти, че да я споделиш :D
Аз имам няколко въпроса:
1. Какви са ти силовите постижения?
2. На колко години си?
3. Ръст, тегло, процент мазнини?
Мнението беше редактирано от Петко К на 05.09.13 11:23.
05.09.13
12:50
макар да ви се струва смешно съм бивш щангист и тягата с клека не ме затруднява изобщо ами не си меря крака но мога да ви кажа че трябваше да си сменя всичките чифтове къси дънки понеже немога да си ги сложа след коляното та така
1.за 5 седмици от 60 леженка бутах 90
2.на 18
3.1.70 ръст , 70 кг процент мазнини нз но имам над 20 поне така мисля
значи забравих да кажа че възтановяването ми е идялно понеже съм на малко по тежки препарати а рацете ги правя 1 път в седмицата като 2рия ден от трена лег правя с по мъничко килца за да не натоваря много трицепста на бицепс и трицепс съм дигнал с по 1.5см
05.09.13
12:53
казано от Георги Минев на 05.09.13, 12:50:
2.на 18
...
значи забравих да кажа че възтановяването ми е идялно понеже съм на малко по тежки препарати
Едно, че си неграмотен, второ, че си глупав, трето, че си мислиш, че прогресираш от схемата на трениране, а всъщност каквото напредваш е от “малко по-тежките препарати” ;)
05.09.13
12:54
казано от Севастократор Стрез на 05.09.13, 11:04:
Според мен си прочел “туй-онуй” от програмите “клек в 20 повторения”, “5х5”, както и от някой сплит с наблягане на ръцете и си сглобил едно голямо... нищо. Не знам какво възстановяване трябва да имаш, за да правиш това чудо 3 пъти в седмицата и отделно да имаш още 2 тренировки. Предполагам, че ръцете ти не са мръднали като обиколка от много време, а това най-много ти се иска. Иначе браво, че искаш да ни помогнеш. :)
наистина искам да ви помогна но това наистина е мн тежка програма не съм чел никви сплитове и глупости не е правя повече от 5 седмици но може би не трябваше да е пускамм като тема понеже има сиг хиляди такива просто опитах да помогна може и да съм сгрешил не съм някъф мн опитен билдър това е от мен :)
казано от Георги Минев на 05.09.13, 12:50:
макар да ви се струва смешно съм бивш щангист и тягата с клека не ме затруднява изобщо ами не си меря крака но мога да ви кажа че трябваше да си сменя всичките чифтове къси дънки понеже немога да си ги сложа след коляното та така
2.на 18
3.1.70 ръст , 70 кг процент мазнини нз но имам над 20 поне така мисля
значи забравих да кажа че възтановяването ми е идялно понеже съм на малко по тежки препарати а рацете ги правя 1 път в седмицата като 2рия ден от трена лег правя с по мъничко килца за да не натоваря много трицепста на бицепс и трицепс съм дигнал с по 1.5см
05.09.13
13:09
Написаното от теб ми звучи малко като весникарски виц....
05.09.13
14:00
Много помогна,само като чета програмата и лега ми скочи с 50 кг ,а баницата ми порастна с 5 см ;)
Брааааат..... какъв БИВШ ЩАНГИСТ си ти с 60кг лежанка?!?!?!?!?!? 90 с химия...
Сигурно като свършат препаратите, ще смениш тоя форум с някой за БМВ-та и ако се мерне някоя тема там за мускОли, ще почнеш да говориш как няма смисъл да се тренира, че като спреш химията/добавките/отидеш 1 месец на море и после всичко се губи...