03.09.13
23:28
Следващата “жертва” на нашите интервюта ще бъде Веселина Иванова. Отварям темата за въпроси към нея, ще бъде активна до 13 септември.
Темата беше редактирана от Ани Костова на 13.09.13 22:39.
Изключително позитивна личност и спортна натура! :)
Веси,
1. Как се съчетават работа, грижи за семейството и здрави тренировки?
2. Как близките ти гледат на спортната ти страст? Получаваш ли подкрепа?
3. Какви са приоритетите в тренировките и целите (краткосрочни и дългосрочни)
4. Какво е спортното ти минало?
5. Ако имаше финансова обезпеченост, би ли опитала да се подготвяш за състезания?
6. Как ще подходиш във възптанието сина ти, за да го насочиш към здравословен и спортен живот?
05.09.13
11:45
Как започна с тренировките по кросфит и специално групата в Богоров? :)
05.09.13
18:54
Оооо, ще чакам това интервю с голямо нетърпение! :)
- Кое те подтикна да се “хванеш” за щангата? :D
- Кое ти е “по-трудно” :) - сериозните тренировки или спазването на определен хранителен режим?
- Опитваш ли се по някакъв начин да влияеш на своите близки и познати, да ги насочваш към едно по-здравословно и балансирано хранене и активен живот с повече спортни занимания? ... И успяваш ли?
- Виждаш ли се като “спортно бабе” след 5-6 десетилетия? :) Или си мислиш, че ще се “кротнеш”?
- и т.н, и т.н....
Веси е страхотна, човек трябва да види отдадеността, с която тренира и не му трябва друга мотивация.
Веси, тренираш от доста време. В тази връзка имам 2-3 въпроса:
- Каква е преценката ти за нивото на трениращите момичета (жени) у нас? Открояват ли се някакви тенденции (положителни и/или отрицателни) в начина на трениране на жените? В какви насоки следва да се оптимизират тренировките, ако според теб има такава необходимост?
- Какви съвети би дала на начинаещите момичета?
- Има ли рецепта за спортно дълголетие и какво съдържа тя според теб?
казано от Веселина Иванова на 08.09.13, 20:10:
Страхотни въпроси, страхотни !!! Благодаря Ви :)
Като видях, че си писала тук, реших, че сама си се питала нещо :D.
И за да не е спам мнението, има нещо, което ми е любопитно - На какви условия трябва да отговаря една жена, че да я наречеш силна? Няма да уточнявам какво имам предвид под силна - това е част от въпроса :).
Веси, ето три въпроса и от мен:
1. Как съчетаваш спорта с гледането на малко дете?
2. Мъжът до теб проявява ли разбиране и подкрепя ли те, когато трябва да правиш компромиси с времето, отделено за други неща, за да спортуваш?
2. Как възпитавате детето по отношение на спорта и здравословното хранене?
Май всички са със семейна насоченост, но това ми е в главата в момента. :)
1 въпрос и от мен:
Понеже апетитът идвал с яденето, а на теб май ти се услажда все повече тренирането, до къде мислиш да стигнеш? :)
10.09.13
14:26
Ще си позволя да изляза от сферата на спорта и ще попитам:
Как прекарваш свободното си време - имаш ли хоби, какво обичаш да четеш, каква музика слушаш?
Разкажи някоя интересна история или случка от живота ти.