Аминогейм 1500(на Биогейм) ?

ME

20.10.05
19:34

Тва нещо добро ли е и има ли ефект? Аз си взех преди 1 седмица и го взимам заедно с протеин и креатин на Нутрим, защото искам да се възстановявам по бързо, че да мога да правя по тежки тренировки без супер зверски и продължителни мускулни трески след това. Мисля, че работи, но искам да видя мнението и на други ползвали го.

20.10.05
20:00

не си взимай- пълен боклук !!!
biogame - пълен боклук !!!

ME

20.10.05
21:11

Ами пробвал ли си го? Знам, че биогейм по принцип са пълен боклук, но и един мой авер е доволен от ефекта.. начи вече прая 4 последователни тренировки и то много тежки за моята възраст и въобще тежки, от които в 2 от тях тренирам по 1 голяма мускулна група и на следващия ден съм напълно възстановен.. ама се чудя дали не е само от креатина..  :roll:

21.10.05
12:13

Абе Биогейм имат и хубави продукти.Не са пълен боклук.
Може би само протеина не е хубав.

21.10.05
13:48

брат ми е пил краеатин на биогеим никав ефект нямаше,а кат зимаше на биотех кипеше от energy!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1