Фитнес инструктор в Стара Загора

11.09.13
23:43

Здравейте, старозагорци :) В коя зала смятате, че работят най-добрите инструктори.

11.09.13
23:48

Здрасти,
Пробвай в House of Sport, има доста добри, ако искаш им провери направо сайта има меню за тях
поздрави

12.09.13
11:09

В Energy-Gym и City Center инструкторите са пичаги и си разбират от работата :) За HoS-a нищо не мога да кажа !

12.09.13
13:19

казано от RAPER на 12.09.13, 11:09:

В Energy-Gym и City Center инструкторите са пичаги и си разбират от работата :) За HoS-a нищо не мога да кажа !

Аз ходя в City, ама точно моя инструктор нещо ме съмнява ...

12.09.13
13:24

казано от DSD на 11.09.13, 23:48:

Здрасти,
Пробвай в House of Sport, има доста добри, ако искаш им провери направо сайта има меню за тях
поздрави

В House of sport ( централният) не искам да ходя  ( причините са лични ) . Преди ходих в малкия Rezist, няколко пъти в Универсалния, във Верея веднъж  ( повече няма да повторя със сигурност) Обаче City си е най-добре май, просто малко се притеснявам за инструктора ми в City.
Благодаря за отговора :) Поздрави

12.09.13
13:25

казано от RAPER на 12.09.13, 11:09:

Energy не е ли типично “мъжка ” зала, поне това съм чувала де ..

12.09.13
13:26

Иди в Кобрата и търси Мирослав. В City питай за Дидо , но не мисля , че ще има време .

Мнението беше редактирано от Стоян на 12.09.13 13:26.

12.09.13
13:39

казано от Стоян на 12.09.13, 13:26:

Иди в Кобрата и търси Мирослав. В City питай за Дидо , но не мисля , че ще има време .

Извинявам се за въпроса, ” Кобрата” не ми говори нищо ? :/ В City са трима инструкторите май.  Двама от тях познавам (единия е мойта мъка-личния, ама за него нито една добра дума не съм чула от никой, повечето мнения бяха ” не се занимавай” )  . Дидо не го познавам, но се сещам кой е де. Благодаря ти за съвета, още утре ще пробвам да тренирам с него.

12.09.13
13:47

Кобрата е залата на езерето ,, Загорка’’ . Собственици са и на Big Boy в града и можеш там да идеш да говориш с тях .

12.09.13
14:26

За кого по точно не си чула добри думи в ситито ? И аз тренирам там :) И не Energy не е типична мъжка зала .. То и зависи какво разбираш под мъжка зала !

Мнението беше редактирано от mogp на 12.09.13 14:27.

12.09.13
15:01

казано от RAPER на 12.09.13, 14:26:

За кого по точно не си чула добри думи в ситито ? И аз тренирам там :) И не Energy не е типична мъжка зала .. То и зависи какво разбираш под мъжка зала !

Ами няма значение за кого става дума, не искам да му тръгва лоша слава на момчето, някой друг може да е доволен. Под мъжка зала имам предвид, да няма много уреди за кардио и някакви такива ” по женски уреди”, но не съм ходила и казвам, това което съм чула

12.09.13
15:08

Е хайде кажи ми де .. Познавам ги момчетата и никакво мнение няма как да тръгне .. Пецата , Валентин .. ?

12.09.13
15:08

Здрасти,
поздрави

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

12.09.13
15:23

казано от RAPER на 12.09.13, 15:08:

Е хайде кажи ми де .. Познавам ги момчетата и никакво мнение няма как да тръгне .. Пецата , Валентин .. ?

С пускането на темата съм нямала за цел да дискредитирам някой - идеята ми беше да събера малко повече инфо. Не мога да кажа лоша дума за него  ( като некадърен е , или не става нищо ) просто ми се струва, че не приема ролята си достатъчно сериозно...От две тренировки досега  с него, до този извод стигнах .

12.09.13
15:30

казано от A.W.E.I.T на 12.09.13, 15:08:

Здрасти,
поздрави

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ся квото знам давам :D:D

12.09.13
21:52

Направо са експерти там,единият даже ми разправяше,че е мазен и няма релеф,защото просто самата му кожа е генетично дебела.

Мнението беше редактирано от lordinario на 12.09.13 21:53.

12.09.13
22:06

В този форум пише един старзагорски фитнес боК! Какво повече? Бълкване, кътване, грайндене, чийтване - всичко може.

Нито в Кобрата (дебелия Броф не дава да се вдига тежко, ако правиш тяга ще те гледат на криво, а няма друг начин да оформиш красиви и изяжни глутеуси), нито в Ситито (бросайънс треньор, трябва да ядеш на всеки 3 часа, иначе метаболизма ще ти се забави), ХоС да не говорим. Най - добрият треньор трябва да си си ти самата. Отдели един цял ден да изчетеш тон информаця за тренировките и така ще бъде най - добре.

12.09.13
23:12

казано от A.W.E.I.T на 12.09.13, 21:52:

Направо са експерти там,единият даже ми разправяше,че е мазен и няма релеф,защото просто самата му кожа е генетично дебела.

Ти сериозно ли :D тва е просто...

Едит:
Калоян е прав, най - добрият треньор трябва да си си ти самата. Аман от инструктури...

Мнението беше редактирано от Dimitar Stoyanov на 12.09.13 23:14.

13.09.13
04:01

Сериозно,ето как човек трябва да се отнася с мизерни зали като ХоС. Това съм аз на клипа.

13.09.13
08:20

казано от A.W.E.I.T на 13.09.13, 04:01:

Това съм аз на клипа.

Знаем бе, знаем! С този анцунг не можеш да бъдеш сбъркан. :D Крайно време е да отскочиш до неделния битпазар и да увеличиш колекцията си от Анцузи, поне на два. :D

22.09.13
23:45

Всъщност се оказа, че добре си ме е тренирал пича :)

27.09.13
09:39

Е и аз съм останал с такова мнение за момчетата от сити център ! Точно за това те молих толкова осърдно да ми кажеш кой те тренира ,за което се извинявам .. ( Понякога съм голямо мрънкало ) ;дд

Здравейте :) Не искам да пускам нова тема във форума, за това ще повъзобновя тази, надявайки се за по прясно инфо :D
Та някой може ли да ми каже къде има фитнес като за начинаещи? През живота си не съм стъпвал във фитнес и нямам идея къде и какво да правя. Ходих до хаус оф спортс и ми дадоха някаква брошура и толкова (и аз не питах повече). Та мисля си за там..... някакви впечетления като за новаци за там?

Модерация: Неправомерна реклама.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.09.18 11:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1