11.09.13
23:43
Здравейте, старозагорци :) В коя зала смятате, че работят най-добрите инструктори.
11.09.13
23:48
Здрасти,
Пробвай в House of Sport, има доста добри, ако искаш им провери направо сайта има меню за тях
поздрави
В Energy-Gym и City Center инструкторите са пичаги и си разбират от работата :) За HoS-a нищо не мога да кажа !
12.09.13
13:19
казано от RAPER на 12.09.13, 11:09:
В Energy-Gym и City Center инструкторите са пичаги и си разбират от работата :) За HoS-a нищо не мога да кажа !
Аз ходя в City, ама точно моя инструктор нещо ме съмнява ...
12.09.13
13:24
казано от DSD на 11.09.13, 23:48:
Здрасти,
Пробвай в House of Sport, има доста добри, ако искаш им провери направо сайта има меню за тях
поздрави
В House of sport ( централният) не искам да ходя ( причините са лични ) . Преди ходих в малкия Rezist, няколко пъти в Универсалния, във Верея веднъж ( повече няма да повторя със сигурност) Обаче City си е най-добре май, просто малко се притеснявам за инструктора ми в City.
Благодаря за отговора :) Поздрави
12.09.13
13:25
казано от RAPER на 12.09.13, 11:09:
Energy не е ли типично “мъжка ” зала, поне това съм чувала де ..
Иди в Кобрата и търси Мирослав. В City питай за Дидо , но не мисля , че ще има време .
Мнението беше редактирано от Стоян на 12.09.13 13:26.
12.09.13
13:39
казано от Стоян на 12.09.13, 13:26:
Иди в Кобрата и търси Мирослав. В City питай за Дидо , но не мисля , че ще има време .
Извинявам се за въпроса, ” Кобрата” не ми говори нищо ? :/ В City са трима инструкторите май. Двама от тях познавам (единия е мойта мъка-личния, ама за него нито една добра дума не съм чула от никой, повечето мнения бяха ” не се занимавай” ) . Дидо не го познавам, но се сещам кой е де. Благодаря ти за съвета, още утре ще пробвам да тренирам с него.
Кобрата е залата на езерето ,, Загорка’’ . Собственици са и на Big Boy в града и можеш там да идеш да говориш с тях .
За кого по точно не си чула добри думи в ситито ? И аз тренирам там :) И не Energy не е типична мъжка зала .. То и зависи какво разбираш под мъжка зала !
Мнението беше редактирано от mogp на 12.09.13 14:27.
12.09.13
15:01
казано от RAPER на 12.09.13, 14:26:
За кого по точно не си чула добри думи в ситито ? И аз тренирам там :) И не Energy не е типична мъжка зала .. То и зависи какво разбираш под мъжка зала !
Ами няма значение за кого става дума, не искам да му тръгва лоша слава на момчето, някой друг може да е доволен. Под мъжка зала имам предвид, да няма много уреди за кардио и някакви такива ” по женски уреди”, но не съм ходила и казвам, това което съм чула
Е хайде кажи ми де .. Познавам ги момчетата и никакво мнение няма как да тръгне .. Пецата , Валентин .. ?
12.09.13
15:08
Здрасти,
поздрави
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
12.09.13
15:23
казано от RAPER на 12.09.13, 15:08:
Е хайде кажи ми де .. Познавам ги момчетата и никакво мнение няма как да тръгне .. Пецата , Валентин .. ?
С пускането на темата съм нямала за цел да дискредитирам някой - идеята ми беше да събера малко повече инфо. Не мога да кажа лоша дума за него ( като некадърен е , или не става нищо ) просто ми се струва, че не приема ролята си достатъчно сериозно...От две тренировки досега с него, до този извод стигнах .
12.09.13
15:30
казано от A.W.E.I.T на 12.09.13, 15:08:
Здрасти,
поздрави:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ся квото знам давам :D:D
12.09.13
21:52
Направо са експерти там,единият даже ми разправяше,че е мазен и няма релеф,защото просто самата му кожа е генетично дебела.
Мнението беше редактирано от lordinario на 12.09.13 21:53.
В този форум пише един старзагорски фитнес боК! Какво повече? Бълкване, кътване, грайндене, чийтване - всичко може.
12.09.13
22:15
Нито в Кобрата (дебелия Броф не дава да се вдига тежко, ако правиш тяга ще те гледат на криво, а няма друг начин да оформиш красиви и изяжни глутеуси), нито в Ситито (бросайънс треньор, трябва да ядеш на всеки 3 часа, иначе метаболизма ще ти се забави), ХоС да не говорим. Най - добрият треньор трябва да си си ти самата. Отдели един цял ден да изчетеш тон информаця за тренировките и така ще бъде най - добре.
12.09.13
23:12
казано от A.W.E.I.T на 12.09.13, 21:52:
Направо са експерти там,единият даже ми разправяше,че е мазен и няма релеф,защото просто самата му кожа е генетично дебела.
Ти сериозно ли :D тва е просто...
Едит:
Калоян е прав, най - добрият треньор трябва да си си ти самата. Аман от инструктури...
Мнението беше редактирано от Dimitar Stoyanov на 12.09.13 23:14.
13.09.13
04:01
Сериозно,ето как човек трябва да се отнася с мизерни зали като ХоС. Това съм аз на клипа.
казано от A.W.E.I.T на 13.09.13, 04:01:
Това съм аз на клипа.
Знаем бе, знаем! С този анцунг не можеш да бъдеш сбъркан. :D Крайно време е да отскочиш до неделния битпазар и да увеличиш колекцията си от Анцузи, поне на два. :D
22.09.13
23:45
Всъщност се оказа, че добре си ме е тренирал пича :)
Е и аз съм останал с такова мнение за момчетата от сити център ! Точно за това те молих толкова осърдно да ми кажеш кой те тренира ,за което се извинявам .. ( Понякога съм голямо мрънкало ) ;дд
25.02.17
14:56
Здравейте :) Не искам да пускам нова тема във форума, за това ще повъзобновя тази, надявайки се за по прясно инфо :D
Та някой може ли да ми каже къде има фитнес като за начинаещи? През живота си не съм стъпвал във фитнес и нямам идея къде и какво да правя. Ходих до хаус оф спортс и ми дадоха някаква брошура и толкова (и аз не питах повече). Та мисля си за там..... някакви впечетления като за новаци за там?
02.09.18
10:56
Модерация: Неправомерна реклама.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.09.18 11:39.