P&B LABS

Прескочи до:

22.10.05
15:01

Някой може ли да ми каже нещо за тази фирма защото и видях продуктите в магазин на Оптимум и казаха че те ги произвеждали обаче бяха много евтини - половин кило креатин за 30лв пък на оптимум 30лв са 300гр. Та кажете някой знае ли я тази марка добавки?

22.10.05
15:26

Ми тя е българска тая фирма и затова е толкова евтин.
Ама иначе трябва да е добра.Щом й прават реклама в Мускули и Фитнес.

[quote author=“BabaVanga”]Щом й прават реклама в Мускули и Фитнес.

Ако си платя и мене ще ме рекламират  8)  Грешни предпоставки, грешен извод.

Добавките са УЖ вносни, просто тук се пакетират от Сила & Красота(нещо такова май беше).

22.10.05
21:31

а някой ползвал ли е тяхен продукт?

SE

22.10.05
21:41

а каде могат да се намерят ?

22.10.05
22:07

[quote author=“manson”][quote author=“BabaVanga”]Щом й прават реклама в Мускули и Фитнес.

Ако си платя и мене ще ме рекламират  8)  Грешни предпоставки, грешен извод.

Добавките са УЖ вносни, просто тук се пакетират от Сила & Красота(нещо такова май беше).

Ами то е естествено,че ако си платиш и Буш ше те рекламира :)
Но след като имат пари за такава реклама явно не са някоя несериозна компания.
Едва ли очакват да накарат хората да купуват само заради рекламата.

23.10.05
09:04

Дам баба Ванга има доста верни неща от това което каза ! Но все още не съм чувал никои да е използвал техните продукти и дали е доволен или не  ! Все пак е доста нова фирма !

23.10.05
15:27

Аз си взех техен глутамин и дано е добър.
Питах продавача дали P&B или JC са по добри и тои естествено (все пак те ги пакетират) каза че ПБ са по добри  :D

23.10.05
21:06

Айде пичовете дето сте ходили в магазна ! Напишете продуктите и цените им ! ??  :oops:

[quote author=“Riddic”]Айде пичовете дето сте ходили в магазна ! Напишете продуктите и цените им ! ??  :oops:

www.power-beauty.com
www.sncway.com

Я сам чи прочети  :D

23.10.05
22:04

Там няма цени на ПБ бре

[quote author=“Zealot”]Там няма цени на ПБ бре

Ууууу, много се извинявам. Писах едно друго мнение за ОН и съм се объркал. Много сори!  :oops:

27.10.05
00:44

[quote author=“Riddic”]Айде пичовете дето сте ходили в магазна ! Напишете продуктите и цените им ! ??  :oops:

аз не им знам много продуктите само че креатина 0.5кг е 30лв, суроватка 100%(така казват) е 17-18 лева,друго не знам, креатина ми е малко съмнителен толкова евтин

27.10.05
13:02

А нещо някой гейнър ???

27.10.05
17:52

[quote author=“sigmA”][quote author=“Riddic”]Айде пичовете дето сте ходили в магазна ! Напишете продуктите и цените им ! ??  :oops:

аз не им знам много продуктите само че креатина 0.5кг е 30лв, суроватка 100%(така казват) е 17-18 лева,друго не знам, креатина ми е малко съмнителен толкова евтин

Ами на BioTech e 500g - 35-6лв.
Явно,че това ще е най-добрия креатин на българския пазар.

28.10.05
08:44

Бабо ванге ,какво му е явното за тебе на тоз креатин ? Я ни обясни как той е най-добър !

28.10.05
22:29

Ми коя друга фирма продава 500г. за 30лв??????????????????????????

MR

01.11.05
09:37

даите ми малко инфо за геинерите им и цени  :mrgreen:

01.11.05
19:59

Nemat geineri

02.11.05
07:33

Имат гейнър.Аз си взех суроватъчен,креатин,глутамин и гейнър да ги пробвам.Гейнъра е към 17 лв 1 кг с 30 % суроватка в него.Имат 4 вкуса-ванилия,кокос,шоколад и ягода.Суроватката 1/2 кг е 17 лв.Глутамин 100 гр. е 15 лв,500 гр. е 60 лв а 1кг. е 100лв.Креатина 500 гр. е 30 лв. Имат и от 1 кг но не помня цената.

02.11.05
09:41

Сега искам да си зема някаква суроватка чудя се дали да е на Нутрим или на П & Б ? какво ще ме посъветвате ?

MR

02.11.05
20:01

незнам аз не сам доволен от нутрим за тва вземи си П & Б и после казвай дали  си доволен :wink:

02.11.05
21:06

Да не забравяме,че Нутрим имат най-добрата суроватка на българския пазар :wink:

02.11.05
22:12

Абе докато някои не се хване с 1 торба добавки да ходи по лаборатории да види коя от теа “Български” фирми най-много се доближава до истината само ше гадаеме дали JC P&B ili Nutrim имат по добри добавки. А пък според мен който има повечко кинти да пие от по скъпите марки

03.11.05
11:09

[quote author=“BabaVanga”]Да не забравяме,че Нутрим имат най-добрата суроватка на българския пазар :wink:

Бабо ванге,как стигна до тоз извод ? От масовия спам ли ? Пробвал ли си други бг суроватки ? И ако да ,какви ? Твърденията ти за качестото на определени добавки са твърде категорични  и необосновани !

03.11.05
11:22

[quote author=“Trenirashtia”][quote author=“BabaVanga”]Да не забравяме,че Нутрим имат най-добрата суроватка на българския пазар :wink:

Бабо ванге,как стигна до тоз извод ? От масовия спам ли ? Пробвал ли си други бг суроватки ? И ако да ,какви ? Твърденията ти за качестото на определени добавки са твърде категорични  и необосновани !

Нещо много се заяждаш!
Пробвал съм на JC Ultra Whey Pro,Biogame Pro 80(май така се казваше),и малко разфасовка от новия на Нутрим Whey Protein Isolate(май така беше).
Последния има 90% съдържание на белтъчини.Никои друг няма толкова.
Само ако беше влезнал в сайта на Нутрим нямаше да има нужда да се заяждаш.
Може и да не съм прав,но съм се обосновал и не говоря наизуст.

04.11.05
09:05

Аз точно между  Ултра Уеи  на нутрим и Пур Уеи Про на нутрим и Суроватката на П & Б се чудя кои да зема  иначе мога да си позволя един двапати  примерно по 1кг. от 100 Уеи на Оптимум но засега съм хвърлил око на БГ фиримити пък и аз не съм много напреднал в спорта затова като за начало мисля да си зема нещо от БГ индустрията  :wink:  но се чудя кое ?

04.11.05
13:07

аз си взех суроватъчния на P&B за 17лв 500гр.колкото струва и WPI на нутрим.ми дано това което пише на кутията им да е вярно:в 30гр протеин има 24гр протеин и 5гр глутамин и BCAA.това пише-това се надявам да има вътре!

04.11.05
21:42

[quote author=“BabaVanga”][quote author=“Trenirashtia”][quote author=“BabaVanga”]Да не забравяме,че Нутрим имат най-добрата суроватка на българския пазар :wink:

Нещо много се заяждаш!
Пробвал съм на JC Ultra Whey Pro,Biogame Pro 80(май така се казваше),и малко разфасовка от новия на Нутрим Whey Protein Isolate(май така беше).
Последния има 90% съдържание на белтъчини.Никои друг няма толкова.
Само ако беше влезнал в сайта на Нутрим нямаше да има нужда да се заяждаш.
Може и да не съм прав,но съм се обосновал и не говоря наизуст.

Бабованге не се заяждам ! Ако искаш ще ти дам пример за критика на мненията ти ,както си трябва. Да лафим по темата все пак !

04.11.05
22:58

Ето ви едно ясно и крактко мнение:
Креатина на пб е жесток!
Качествен е и за цената си е ЧУК!

SE

04.11.05
23:13

кфа цена ?

05.11.05
00:02

[quote author=“SeLeCt”]кфа цена ?

Креатин:
100гр. - 10лв.
500гр. - 28лв.
1кг. - около 50лв.

SE

05.11.05
18:07

ми изобщо не е скъп сега си взех на JK след като го свърша ще мина на P&B

05.11.05
21:49

[quote author=“MyBODY”]Ето ви едно ясно и крактко мнение:
Креатина на пб е жесток!
Качествен е и за цената си е ЧУК!

Изцяло се присъединявам към твоето мнение !!!  И гейнъра,суроватката и глутамина са им на ниво ! Ползвам ги все пак и съм мега доволен !

06.11.05
21:38

аз сега зимам от креатина и се надявам да има ефект:) надявам се да стана поне като Ронито от аватара ми  :lol:

09.11.05
22:16

Ам на каква цена е глутамина на П&Б лабс

17.11.05
13:50

аз пия суроватка и не се оплаквам :) струваше 17 лв/половин кило с 10% остъпка го лапнах за 15 8)

19.11.05
15:06

между другото пише че в 30гр протеин има 5гр глутамин,3.5 BCAA и 24гр протеин. тва ако е вярно ще е много добре. само ме самнява тея кутии щот са опаковани само с найлон дето всеки може да си го напраи и може да е някав буклук ватре, аз сега си взех но не съм почнал да го пия все още.

19.11.05
18:19

[quote author=“sigmA”]между другото пише че в 30гр протеин има 5гр глутамин,3.5 BCAA и 24гр протеин. тва ако е вярно ще е много добре. само ме самнява тея кутии щот са опаковани само с найлон дето всеки може да си го напраи и може да е някав буклук ватре, аз сега си взех но не съм почнал да го пия все още.

тоя протеин струва 17лв 500гр.ся такъв пия ама още е рано за изводи

BL

20.11.05
01:22

Някой знае ли къде в Бургас се продават продукти на тази фирма ПБ

20.11.05
18:56

[quote author=“blaaa”]Някой знае ли къде в Бургас се продават продукти на тази фирма ПБ

в магазина на Оптимум до Джъмбото

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1