22.10.05
15:01
Някой може ли да ми каже нещо за тази фирма защото и видях продуктите в магазин на Оптимум и казаха че те ги произвеждали обаче бяха много евтини - половин кило креатин за 30лв пък на оптимум 30лв са 300гр. Та кажете някой знае ли я тази марка добавки?
Ми тя е българска тая фирма и затова е толкова евтин.
Ама иначе трябва да е добра.Щом й прават реклама в Мускули и Фитнес.
22.10.05
15:39
Ако си платя и мене ще ме рекламират 8) Грешни предпоставки, грешен извод.
Добавките са УЖ вносни, просто тук се пакетират от Сила & Красота(нещо такова май беше).
22.10.05
21:41
а каде могат да се намерят ?
Ако си платя и мене ще ме рекламират 8) Грешни предпоставки, грешен извод.
Добавките са УЖ вносни, просто тук се пакетират от Сила & Красота(нещо такова май беше).
Ами то е естествено,че ако си платиш и Буш ше те рекламира :)
Но след като имат пари за такава реклама явно не са някоя несериозна компания.
Едва ли очакват да накарат хората да купуват само заради рекламата.
Дам баба Ванга има доста верни неща от това което каза ! Но все още не съм чувал никои да е използвал техните продукти и дали е доволен или не ! Все пак е доста нова фирма !
Аз си взех техен глутамин и дано е добър.
Питах продавача дали P&B или JC са по добри и тои естествено (все пак те ги пакетират) каза че ПБ са по добри :D
Айде пичовете дето сте ходили в магазна ! Напишете продуктите и цените им ! ?? :oops:
23.10.05
21:26
www.power-beauty.com
www.sncway.com
Я сам чи прочети :D
23.10.05
22:36
Ууууу, много се извинявам. Писах едно друго мнение за ОН и съм се объркал. Много сори! :oops:
аз не им знам много продуктите само че креатина 0.5кг е 30лв, суроватка 100%(така казват) е 17-18 лева,друго не знам, креатина ми е малко съмнителен толкова евтин
аз не им знам много продуктите само че креатина 0.5кг е 30лв, суроватка 100%(така казват) е 17-18 лева,друго не знам, креатина ми е малко съмнителен толкова евтин
Ами на BioTech e 500g - 35-6лв.
Явно,че това ще е най-добрия креатин на българския пазар.
28.10.05
08:44
Бабо ванге ,какво му е явното за тебе на тоз креатин ? Я ни обясни как той е най-добър !
01.11.05
09:37
даите ми малко инфо за геинерите им и цени :mrgreen:
02.11.05
07:33
Имат гейнър.Аз си взех суроватъчен,креатин,глутамин и гейнър да ги пробвам.Гейнъра е към 17 лв 1 кг с 30 % суроватка в него.Имат 4 вкуса-ванилия,кокос,шоколад и ягода.Суроватката 1/2 кг е 17 лв.Глутамин 100 гр. е 15 лв,500 гр. е 60 лв а 1кг. е 100лв.Креатина 500 гр. е 30 лв. Имат и от 1 кг но не помня цената.
Сега искам да си зема някаква суроватка чудя се дали да е на Нутрим или на П & Б ? какво ще ме посъветвате ?
02.11.05
20:01
незнам аз не сам доволен от нутрим за тва вземи си П & Б и после казвай дали си доволен :wink:
Да не забравяме,че Нутрим имат най-добрата суроватка на българския пазар :wink:
Абе докато някои не се хване с 1 торба добавки да ходи по лаборатории да види коя от теа “Български” фирми най-много се доближава до истината само ше гадаеме дали JC P&B ili Nutrim имат по добри добавки. А пък според мен който има повечко кинти да пие от по скъпите марки
03.11.05
11:09
[quote author=“BabaVanga”]Да не забравяме,че Нутрим имат най-добрата суроватка на българския пазар :wink:
Бабо ванге,как стигна до тоз извод ? От масовия спам ли ? Пробвал ли си други бг суроватки ? И ако да ,какви ? Твърденията ти за качестото на определени добавки са твърде категорични и необосновани !
[quote author=“Trenirashtia”][quote author=“BabaVanga”]Да не забравяме,че Нутрим имат най-добрата суроватка на българския пазар :wink:
Бабо ванге,как стигна до тоз извод ? От масовия спам ли ? Пробвал ли си други бг суроватки ? И ако да ,какви ? Твърденията ти за качестото на определени добавки са твърде категорични и необосновани !
Нещо много се заяждаш!
Пробвал съм на JC Ultra Whey Pro,Biogame Pro 80(май така се казваше),и малко разфасовка от новия на Нутрим Whey Protein Isolate(май така беше).
Последния има 90% съдържание на белтъчини.Никои друг няма толкова.
Само ако беше влезнал в сайта на Нутрим нямаше да има нужда да се заяждаш.
Може и да не съм прав,но съм се обосновал и не говоря наизуст.
Аз точно между Ултра Уеи на нутрим и Пур Уеи Про на нутрим и Суроватката на П & Б се чудя кои да зема иначе мога да си позволя един двапати примерно по 1кг. от 100 Уеи на Оптимум но засега съм хвърлил око на БГ фиримити пък и аз не съм много напреднал в спорта затова като за начало мисля да си зема нещо от БГ индустрията :wink: но се чудя кое ?
аз си взех суроватъчния на P&B за 17лв 500гр.колкото струва и WPI на нутрим.ми дано това което пише на кутията им да е вярно:в 30гр протеин има 24гр протеин и 5гр глутамин и BCAA.това пише-това се надявам да има вътре!
04.11.05
21:42
[quote author=“BabaVanga”][quote author=“Trenirashtia”][quote author=“BabaVanga”]Да не забравяме,че Нутрим имат най-добрата суроватка на българския пазар :wink:
Нещо много се заяждаш!
Пробвал съм на JC Ultra Whey Pro,Biogame Pro 80(май така се казваше),и малко разфасовка от новия на Нутрим Whey Protein Isolate(май така беше).
Последния има 90% съдържание на белтъчини.Никои друг няма толкова.
Само ако беше влезнал в сайта на Нутрим нямаше да има нужда да се заяждаш.
Може и да не съм прав,но съм се обосновал и не говоря наизуст.
Бабованге не се заяждам ! Ако искаш ще ти дам пример за критика на мненията ти ,както си трябва. Да лафим по темата все пак !
Ето ви едно ясно и крактко мнение:
Креатина на пб е жесток!
Качествен е и за цената си е ЧУК!
04.11.05
23:13
кфа цена ?
[quote author=“SeLeCt”]кфа цена ?
Креатин:
100гр. - 10лв.
500гр. - 28лв.
1кг. - около 50лв.
05.11.05
18:07
ми изобщо не е скъп сега си взех на JK след като го свърша ще мина на P&B
05.11.05
21:49
[quote author=“MyBODY”]Ето ви едно ясно и крактко мнение:
Креатина на пб е жесток!
Качествен е и за цената си е ЧУК!
Изцяло се присъединявам към твоето мнение !!! И гейнъра,суроватката и глутамина са им на ниво ! Ползвам ги все пак и съм мега доволен !
аз сега зимам от креатина и се надявам да има ефект:) надявам се да стана поне като Ронито от аватара ми :lol:
аз пия суроватка и не се оплаквам :) струваше 17 лв/половин кило с 10% остъпка го лапнах за 15 8)
между другото пише че в 30гр протеин има 5гр глутамин,3.5 BCAA и 24гр протеин. тва ако е вярно ще е много добре. само ме самнява тея кутии щот са опаковани само с найлон дето всеки може да си го напраи и може да е някав буклук ватре, аз сега си взех но не съм почнал да го пия все още.
тоя протеин струва 17лв 500гр.ся такъв пия ама още е рано за изводи
20.11.05
01:22
Някой знае ли къде в Бургас се продават продукти на тази фирма ПБ
в магазина на Оптимум до Джъмбото