Лординарио

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.09.13
17:35

Тоя дневник е като “Дързост и красота” - един месец да не влизам и като вляза - то все същата боза :D

19.09.13
17:38

Еми,месец след месец вие не се научихте да не давате акъл на човек,който не го е търсил.

Дали търсиш акъл - не знам...
...ама редовно си търсиш внимание. :)

19.09.13
17:43

казано от Кольо Пияндето на 19.09.13, 17:41:

Дали търсиш акъл - не знам...
...ама редовно си търсиш внимание. :)

(sun)

Заминавам да разкърша,брб.

19.09.13
19:15

Регистрирах се тук само за да се обърна към автора на дневника, като цяло чета форума от години. Преди около година имах подобен на твоя хранителен режим, cut-вах на 70тина% въглехидрат. Бях 6% телесни мазнини,75кг 178см. Системното преяждане си беше ритуал, предимо със сладки неща, шоколад, сладолед,бисквити...свалях килограми на 3-3.2ккал калории дневно+дните с преяждане в които като нищо бинджвах 12-15ккал.

Къв беше крайния резултат, изследване на кръвта, изключително завишени показатели + абнормално уголемен черен дроб, познай в следствие на кое. Мисля че от тука нататък можеш сам да си навържеш нещата.

За информация в момента съм същите килограми ръст мазнини и т.н. с разлика че съм в изкл добро здраве и съм на 40/40/20. Важно е да не прекаляваш с нищо. Също така не мога да разбера каква е манията в тов форум да се боготворят мазнините и да се промотира тъпкането с последните...

19.09.13
19:51

казано от slavko на 19.09.13, 13:28:

Наливаш вода в пустинята...:)

В случая “наливате”.Сам си каза,че не иска акъл :)

19.09.13
23:05

Фейспул до цял стак х 20 със задържане
Висок клек (без колан,първи за оф-сизъна), 100х 5 110х4
Разгъване цял стак х 20 15 13 12 + двоен дроп

Преси над глава дъмбели 23 26 26 23 х 10 9 7 10
Гребане дъмбел 26кг х 25 25
+мн. билдинг стъф почти 1 час

60лицеви 30набирания

Мнението беше редактирано от lordinario на 19.09.13 23:06.

20.09.13
00:20

Днес преди разкършването на лостчетата.

Мнението беше редактирано от lordinario на 20.09.13 00:32.

20.09.13
03:20

Храната.

300гр. филе, 200гр. овес, 200гр. пълнозърнести спагети, 4 банана, 400гр. грозде, 2 кисели млека (1,5%,2%), литър прясно мляко 1,5%, 5 яйца

451гр. въглехидрат, 207гр. протеин, 74гр. мазнини - 3298 калории от чистата храна

+

2 малки дюнера и 2 парчета пица след тренировка,че бях супер много гладен,а нямах време да се прибирам

грубо малко над 4к калории, 600гр. въглехидрат, 230гр. протеин и 100гр. мазнини по окомер. Не е зле като за ден с 3 тренировки + бая ходене

Мнението беше редактирано от lordinario на 20.09.13 03:20.

20.09.13
12:57

казано от A.W.E.I.T на 20.09.13, 00:20:

Яка кола! (wasntme)

20.09.13
19:50

Ванка кажи са, че Кирил Стефанов е твой акаунт и ще ти призная умението за елегантен трол

Мнението беше редактирано от Fallen на 20.09.13 19:52.

21.09.13
02:31

Храната по режим

500гр. мюсли с плодове, литър прясно мляко 1,5%, 2 кисели млека БДС 2,8%, 3 банана, 5 пици със сосове, 12 шоколадови вафли, голям сладолед с 3 китката вътре.

Зареждащ ден днес (да,зареждам,въпреки че съм на 600-650-700 въглехидрат,ниски ми идват),намалих протеина,вдигнах въглехидратите близо килограм общо.Похапнах и джънк.

Тренировката няма какво да я описвам,беше раздвижване,както попринцип,малко тежко сипах на кофите и какво още там,все тая,после малко мръднах на лостчета,а-у,м,това е.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.09.13 02:31.

21.09.13
03:09

казано от AminoStrong на 20.09.13, 12:57:

казано от A.W.E.I.T на 20.09.13, 00:20:

Яка кола! (wasntme)

Разкърших.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.09.13 03:11.

21.09.13
08:30

Тая ръка към юмрука много неестествено ми идва :Д

21.09.13
16:09

Ся щото ви обичам тука всичките,правя заради вас мазен ден (high fat) :Д

Пусни някоя снимка и на гърдите... пресата.... бедрата.... гърба го видяхме :P

21.09.13
16:20

ЧЧИЧКА

Мнението беше редактирано от lordinario на 26.10.13 03:13.

Ама ние искаме актуална снимка ... дали си 2-3% по-мазен и много по-малък пак са някакви предположения... дай нещо черно на бяло :P снимаш се сега и след 5мин качваш снимка... къде е проблема ?

21.09.13
16:26

Е горната я приеми за актуална.Малки детайли се виждат само на HQ снимки на една и съща светлина и поза и т.н,или на живо.А снимки от преди диетата казах по-рано,че имам на компютъра,дето е прецакан и като го оправя тогава е прехвърля.

п.п Никакви предположения няма,всичко се следи.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.09.13 16:26.

е как актуална като каза, че си 2-3% по-мазен и много по-малък на размери... но добре приемаме горната снимка за актуална... нека всички да спрат да ламтят за снимки... Това е актуална снимка на формата на Иван ! :)

21.09.13
16:29

Точно така.

21.09.13
16:56

Как издържате на хай-фат не знам,250гр. кашкавал пълномаслен БДС, 6 цели големи яйца в 40гр. масло, 20мл. зехтин (правете си сметките дали няма 140гр. мазнини общо,хахахаха и над 100 протеин.), 3 домата, изядено всичкото, няколко литра вода изпито и 20 мин. след това (в момента) усещам къркорене в стомаха по-силно от преди яденето :Д

21.09.13
17:00

1 обикновена баничка повече би ме заситила,и за по-дълго време :D.Дето я има 500-600 калории,я няма.А това имаше над 2 хиляди калории,2к!!! ;д

21.09.13
18:03

Набивай единият ден банички, а другият - вафли! Ти можеш - :D

21.09.13
18:09

Аз мога,дори без да омазня особено,но реална полза за растеж (това което целя сега) няма, тей като въглехидратите не са анаболни сами по себе си :) протеиновия синтез с тях е толкова, колкото е и фастнат (на гладно). По-скоро са за оптимизация на растежа, а и са за предпочитане пред мазнините в повечето случаи.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.09.13 18:10.

21.09.13
19:48

аз лично съм забелязал, че правя по-добра тренировка на мазнини+протеин  от колкото на в+п за ядене преди нея

21.09.13
21:08

При мен е обратното.
Всъщност мазнините и протеина дори не ме засищат,1кг мазно месо,10 цели яйца,1 буца масло и т.н... храни не ги усещам просто като храна,няма го чувството за ситост и пълнота в стомаха и така постепенното освежаване и зареждане с енергия...12 цели яйца в 50гр. масло мога да се натъпча,да ме заболи корема и не съм сит,и като ми олекне неприятната тежест в стомаха (в зависимост колко мазнини съм поел,но макс 1 час), съм гладен като куче,много яко гладен.
Докато при едно въглехидратно хранене направо избухвам.Мога да тренирам и съм тренирал 15 минути след ядене,при това тежки клекове май:Д даже веднъж май точно ти ме беше питал не ти ли става тежко да клякаш 15-20 минути след ядене на пържени картофи със сирене,половин бял хляб и енергийна напитка вместо вода за преглъщане:Д тук по-рано или май в старият дневник.

21.09.13
21:38

Обаче забелязвате ли вие,дето тренирате хубаво и ядете малко карбс,ако тръгнете да се нацепвате ще е кофти,щото няма от къде да режете,при 150 мазнини,200 въглехидрат и 150 протеин,работата ще е зор да сваляте , щото като додат застоите ще свалите,после пак застой,пак сваляте,ама това до време, аз като съумея да поддържам една прилична чиста физика на 700гр. въглехидрат,после като сваля на 550 ще сваля, после на 475 ще сваля и докато стигна 400гр. въглехидрат ще съм изсъхнал брутално,без да барам протеина и мазнините.Дълбок релеф на 400гр. въглехидрат и после поддръжката му на 450-500,ето това е адаптация на метаболизма. Преди си стоял мазен на 350 въглехидрат,а сега чистиш на 400! Давам пример , че метаболизмът може да се пренастрои,не е прикован от генетиката на 1 място и там ад си стои завинаги.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.09.13 21:38.

21.09.13
22:23

Днес леко триразово разкършване на лостовете, на обед ми беше едно отпаднало, разкърших колкото да се разсъня , няколко часа по-късно ми дойде някаква енергия и направих по-сериозна и обемна тренировка за около 40 минути (наистина плътна и обемна), а пък преди малко едни приятелчета ми се обадиха,мръднах да ги вида,докато тренират,изкуших се и потренирах пак за половин час.Малко кофи,доста набирания,разни модификации и т.н технични работи,добре ми идват ей такива разтоварващи тренировки,най-малкото че правя около 1000 набирания , без да имам индикации за мускулна треска на другият ден или каквото и да е било.А гръдната ми е почти 130см напомпана,а нямам 80кг,сериозно. :Д

21.09.13
22:24

Ти може и да си релефен на 700гр въглехидрат, но дали това е валидно за всички?
Пък и според твоята теория за да имаш прогресивно изчистване в дългосрочен период, трябва да започнеш с много въглехидрати (700гр или повече) за да има какво да намаляш. Е да, ама някой друг човек, ако реши да си настрои храненето на 700гр въглехидрат и се окаже, че омазнява зверски? Ще се обезмисли цялата постановка.

P.S. Тва бухане на 10 пакета фафли и коли мисля, че е само за да се кефиш, че си релефен въпреки тях, а не защото имат някакво функционално приложение. В крайна сметка щом те кефи, може ползата да е по-голяма от евентуалните здравословни вреди.

Мнението беше редактирано от Vanko на 21.09.13 22:26.

Мн теории мн нещо...болестите винаги са били бич за човечеството и в началото са били сравнително елементарни,но просто не е имало животоспасяващи илачи...видиш ли след налагането на въглехидратите,консервантите и химикали и тн,колко и мн и сложни за лекуване болести са се появили.Човекът не е кон,ама не е и вълк-всеяден е и умее добре да се адаптира,затова моето мнение че рбр с умерено и “бавни” въглехидрати си е най-разумния режим. С мн малко въглехидрати в дългосроченн планще си работоспособен,но с мн малко мазнини,едва ли и първото звено което ще изгърми е хормоналният баланс оттам насетне полека лека мн други звена се объркват..не ги гшедай културиститв,те нямат хормонален баланс тия. Хапвая яко хай карб лоу фат,стани Американец

21.09.13
22:49

казано от Vanko на 21.09.13, 22:24:

Ти може и да си релефен на 700гр въглехидрат, но дали това е валидно за всички?
Пък и според твоята теория за да имаш прогресивно изчистване в дългосрочен период, трябва да започнеш с много въглехидрати (700гр или повече) за да има какво да намаляш. Е да, ама някой друг човек, ако реши да си настрои храненето на 700гр въглехидрат и се окаже, че омазнява зверски? Ще се обезмисли цялата постановка.

Затова,моето момче,се прави бавно.Отделяш 1 година от живота си,спазваш стриктен режим,добавяш по 5гр. въглехидрат на седмица,на всеки 50гр. въглехидрат намаляш по 10-20гр мазнини (ако си се хранил с много високи мазнини), д/г да поддържал калориен баланс,като променяш състава на самите калории и като се видиш след 1 година,ще си същият,може дори по-чист ако си тренирал много тежко,може по-мазен малко,ако си наистина с доста забавен метаболизъм и/или демидж,но във всички случай ще си доста по-чист, от това което си си представял,че може да бъдеш. Кой е казал,че изведнъж се вдига на 700 въглехидрат...аз съм на 550-600 чисто,вече трети месец ги вдигам от 100,но аз не съм гладувал цял живот,че да ги вдигам бавно,затова мога да вдигам по-малко повече,без да омазнявам.Естествено носи се една малка водна задръжка,която става все повече със увеличаването на въглехидратите,но това е напълно очаквано.Ако от 100гр. въглехидрат както бях,бум на 600 бях вдигнал на следващият ден и бях задържал така с дни,седмици...3 месеца до сега :) щях да съм 5 пъти по-мазен от колкото съм сега,ГАРАНЦИЯ. :)

21.09.13
22:53

казано от Велико Иванов на 21.09.13, 22:32:

Мн теории мн нещо...болестите винаги са били бич за човечеството и в началото са били сравнително елементарни,но просто не е имало животоспасяващи илачи...видиш ли след налагането на въглехидратите,консервантите и химикали и тн,колко и мн и сложни за лекуване болести са се появили.Човекът не е кон,ама не е и вълк-всеяден е и умее добре да се адаптира,затова моето мнение че рбр с умерено и “бавни” въглехидрати си е най-разумния режим. С мн малко въглехидрати в дългосроченн планще си работоспособен,но с мн малко мазнини,едва ли и първото звено което ще изгърми е хормоналният баланс оттам насетне полека лека мн други звена се объркват..не ги гшедай културиститв,те нямат хормонален баланс тия. Хапвая яко хай карб лоу фат,стани Американец

Ти като инструктор и човек,който разбира доста работи,тръгнал едно време от пълен,кога последно отдели 18 месеца от живота си на стриктна диета и постепенно,плавно,БАВНО вдигане на въглехидратите?Сега ако си на 15% и ги вдигнеш рязко,след 18 месеца ще си на 30%,ако не и повече (ако ти е заложено да носиш толкова огромно количество мазнини),но ако вдигаш доста бавно въглехидратите и поддържаш калориите,след 18 месеца може да си стигнал 20%, но ще ядеш тройно количество въглехидрати,от които като махнеш 50-100гр. ще чистиш (като се разбира,че ще тренираш целенасочено,енергоразход и т.н.,но тук говорим за диета),после ще махнеш 200 и ще си вече на 10%,а на 10% ще ядеш повече въглехидрати от колкото си ял,преди да започнеш (тоест сега),а в момента не можеш да изчистиш.И каква ти беше диетата като започна, 1кг. свински врат и 100гр. овес. Хехехе 60гр. въглехидрат,от които 10гр. фибри за целият ден,еми не се нацепва така,може да изчистиш до преса,но дълбок релеф не знам до кога, ДОРИ ДА УСПЕЕШ,после ще се омажеш,защото не може цял живот да ядеш по 60гр. въглехидрат,а вдигнеш ли го на 150-200 отиваш моментално към омазване.

п.п Виж,разбирам,напълно съгласен съм,че РБД е по-здравословен режим,и ако нямаш амбиции да изглеждаш доста релефен и т.н,а просто да си тренираш и да не си дебел съм сългасен,че е по-подходящ,но в случая,който визирам аз,просто няма смисъл да се дискутира.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.09.13 22:54.

21.09.13
23:07

!!!!!!!

Целта на цялата работа е да можеш да ядеш като нормален човек (разбирайте го да излезете да хапнете нещо,някой боклук,някоя пица,хляб да ядете,повече въглехидрати и т.н) и все още да сте релефни, или поне чисти, на 6 седмици от дълбокият релеф. А не да гладувате и да се ограничате до 40гр. въглехидрат за някакво подобие на релеф и едвам едвам да успеете и накрая да си кажете,стига не мога да живея повече в тоя глад,а искам да хапвам това,да хапвам онова,да излеза,да ям дюнер,да ям в ресторант и хоп лека полека релефът постигнат със толкова глад,лишения и т.н си заминава. А като метаболизма ти има капацитет да поддържа релеф на 400-500гр. въглехидрат,бе дори и 300,знаеш че можеш да ядеш повече работи,по-вкусни,по-калорични,по-”забранени” без да ти се отрази зле.Докато като си на 50гр. въглехидрат и някакви високи мазнини,едното хапване,на другият ден с приятели излезал и след седмица,бре омазнил съм,замазал съм,трябва пак да свалям въглехидрата,но този път на 40гр. щото последният път едвам си свалял на 50гр. и тялото си казва,е ми какво толкова,сега ще свикна и няма да свалям,и кардиото ще удвоиш и т.н.Все грешни работи по грешният път.

Дори с най-преебаният метаболизъм да си,най-най лошият, ако успееш след време с 200гр. въглехидрат да поддържаш релеф без кардио,значи си на прав път :) но ако си на 20% телесни или нагоре и ядеш НВД, тренираш редовно,правиш яко кардио, да знаеш че работите не са на добре :) и не ,не са виновни въглехидратите, не е виновно преяждането преди 2 дни, не са виновни родителите ти че си ендоморф и т.н. елегантни оправдания.

Мнението беше редактирано от lordinario на 21.09.13 23:07.

КО,НЕ! Мн филми,мн теории ,мн нещо...А на теб за кво ти е да си ама нереално релефен,та само преса да не ти стига,питам те сериозно,щото май си личи че си яко с детския акъл още. Някак смятам,че това не е най-важното нещо в живота :)

21.09.13
23:42

Ся що се бътхъртна така : )

21.09.13
23:44

От сериозни приказки,стигнахме до “нереален релеф”,”детски акъл” и “за разлика от теб аз имам много по-важни неща в живота”,хехехе,деба

21.09.13
23:48

Като станеш на 35-40, 40+ друга песен ще запееш като започнеш с инсулиновите инжекции и хаповете против инсулинова резистентност, което ще е само началото, ама ще е късно. Нормално на тая възраст си животно, ама имаш (имаме) още няколко години да се кефим така - коли, шоколади, вафли и да показваш после пресата и главите на трицепса.
П.П. Пиша това, само защото се забавлявам с твоя дневник и ми дойде присърце. Всеки е свободен да прави каквито си иска извращения с тялото, само после да не реве по болниците или по-скоро роднините.

Не те знам, новата ера ли си,конан смъртта ли си,но лягам да поспя,че ти утре ще спиш до обяд,а аз тря ставам в 6. До утре,цепеняко. :* :* :*

22.09.13
00:18

казано от A.W.E.I.T на 21.09.13, 02:31:

12 шоколадови вафли

Каква марка бяха вафлите? Да знам другия път да си взема таквиа. :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1