The Journey ॐ

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.09.13
18:49

10.09
чай► коприва + зелен чай

05:35 йога:
Ashtanga Primary series
*Нещо не успявах да пренеса тежестта като хората и краката ми бяха като с вързани гюлета за тях (dull) ...

Храна и други:
добавки► МСМ*
07:50 Крем от: бадеми*, чиа*, сурови какаови зърна*, мака*, фурми*, пикантна канела*, майорана, мента*
добавки► 500 мг Див Ям
13:00 Шейк от къпини*, джинджифил*, пчелен прашец
15:00 омлет от 2 яйца с куркума и риган и салата от: краставици*, домати* и пак риган
добавки► 500 мг Див Ям
18:00 спирулина*
добавки► МСМ*
19:30 домати*, тиквичка*, чесън*, авокадо*, босилек*
► слънчогледови* и тиквени семки
► бяло вино*

*Чудя се дали има шанс поне към декември да престанат да пускат гадния климатик в офиса... (envy)
Следващите думи са голяма рядкост да бъдат чути, НО “Живи и здрави да са ЧЕЗ”, че спряха тока (giggle) , за съжаление за кратко... :(
*Пожелавам си топла вечер (sun)

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 11.09.13 08:33.

11.09.13
19:39

11.09
чай► коприва + зелен чай

Ashtanga Primary series

*Успях да се вместя в 1 час и 30 мин, като тук е включено цялото гърчене на трудните пози, където се бавя най-много! (giggle)

Храна и други:
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
07:50 Крем от: сусам*, мед*, чиа*, какаови зърна*, мака*, канела*, майорана
13:30 Шейк от: грозде*, пчелен прашец и джинджифил*
15:00 домати*, тиквичка*, магданоз*, конопено семе*, маслини*
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:30 краставици*, домати*, чесън*, кокосово масло*, магданоз*
► тиквени и слънчогледови* семки
► бяло вино*

*Хубава вечер! (sun)

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 12.09.13 16:31.

12.09.13
19:42

12.09 (Kino MacGregor`s Birthday, доколкото разбрах от FB ;) )
чай► коприва + зелен чай

Ashtanga Primary series

*Отново час и половина :)
*Изгревът беше много красив! Първо небето стана розово, после оранжево и накрая жълто... Красота (sun)

Храна и други:
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
07:50 Крем от: кашу*, чиа*, сурови какаови зърна*, мака*, фурми*, пикантна канела*, майорана, мента*
13:30 Шейк от: грозде*, пчелен прашец и джинджифил*
15:00 омлет от 2 яйца с куркума и риган и салата от: краставици*, домати*, тиквичка* и speltgrass*
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:30 домати*, краставици*, авокадо*, босилек, чесън*
► тиквени семки и бразилски орехи*
► бяло вино*

13.09.13
19:43

13.09
чай► коприва + зелен чай

Ashtanga Primary series

*Много излишни движения правя, особено в опитите в трудните пози!
*Днес елиминирах едно излишно задържане при Bhuja Pidasana :) Лека полека някой ден ще поизчистя и останалите! Търпение имам достатъчно ;)

Храна и други:
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
07:50 Крем от: бадеми*, чиа*, сурови какаови зърна*, мака*, фурми*, пикантна канела*, майорана, мента*
13:00 Шейк от кокосова вода*, малини* и пчелен прашец (inlove)
15:00 омлет от 2 яйца с куркума* и босилек и салата от: краставици*, домати*,босилек
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:30 краставици*, домати*, чесън*, авокадо*, босилек
► тиквени и слънчогледови* семки и лешници*
► бяло вино*

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 14.09.13 08:11.

13.09.13
19:56

казано от Sunny S. на 13.09.13, 19:43:

Аз пък преди трудни пози седя и се намествам дъъълго, и започвам да се почесвам на места, на които не ме сърби. :D

13.09.13
20:03

казано от Маргарита Манева на 13.09.13, 19:56:

казано от Sunny S. на 13.09.13, 19:43:

Аз пък преди трудни пози седя и се намествам дъъълго, и започвам да се почесвам на места, на които не ме сърби. :D

Същата работа съм :D Добре, че през седмицата съм ограничена във времето.... То затова събота и неделя ми отнема към 2 часа ;)

14.09.13
18:40

14.09
Тренировки:
1.
08:30 йога:

Ashtanga Primary series
*Имах някакъв дискомфорт в краката при правене на лотусите, който изчезваше веднага щом си направех позата...

2.
14:45 Тренировка 2:

Седях и се чудех каква кратка тренировка да си измисля за след работа и реших, че ще е по-ефективно направо да пробвам! Та ето какво измислих:
▬ загрявка 5 мин на кростренажора
▬ 5 кръга без почивка:
◄ БГ клек СТ х 10 на крак
◄ Чуково сгъване х 10 (2 дъмб х 7 кг)
◄ Пул оувър х 10 (7 кг)
*Другият път с дъмбели по 10 кг. Щом успявах да си направя по 10 повторения, значи трябва да вдигна тежестта
▬ 5 кръга без почивка:
◄ бърпи с лицева с прибрани лакти х 5
◄ добро утро х 10
Това ми отне 25 мин. Нещо от този род мисля да включа за след работа.

И понеже е събота и за никъде не бързах, завърших с:
• тазоотварящи
• някакви опити за Bhuja Pidasana
• стойки на глава, колкото да упражня пренасянето на тежестта и по-плавно сваляне на краката
... и спрях, защото огладнях :D

Храната:
чай► коприва + зелен чай
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
11:15 Крем от: кашу*, кокосова вода, чиа*, какаови зърна*, мака*, фурми*, мента*, канела*, мйорана
14:00 Сок от морски зърнастец*, кокосова вода, пчелен прашец и мед*
тренировка 2 :)
15:30 спирулина*
16:00 палачинка от овесени трици*, овесени ядки* и куркума* + тиквичка* и домат*
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:20 доматИ*, чесън*, голямо авокадо*, босилек и магданоз*
► тиквени и слънчогледови* семки и лешници*
► бяло вино*

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 15.09.13 13:02.

15.09.13
00:15

казано от Sunny S. на 14.09.13, 18:40:

*Имах някакъв дискомфорт в краката при правене на лотусите, който изчезваше веднага щом си направех позата...

И аз съм така когато коленете ми не са във форма или са студени. Като позагреят малко и таза се отвори, обира голяма част от напрежението в краката.

15.09.13
11:02

казано от Маргарита Манева на 15.09.13, 00:15:

казано от Sunny S. на 14.09.13, 18:40:

И аз съм така когато коленете ми не са във форма или са студени. Като позагреят малко и таза се отвори, обира голяма част от напрежението в краката.

А правиш ли нещо допълнително да ги загрееш?

15.09.13
11:32

Ами, зависи, понякога просто не са във форма, в такива случаи не натискам много, гледам да се съобразя с моментните си възможности.
А друг път ги позагрявам с полу-лотуси и подобни. Дори и да правя 2-ра серия, гледам да си правя Ардха Бадха Падмотанасана, защото подготвя коленете за лотусите.
Друг е въпроса, че ако се замотам на други движения (както вчера със стойките на ръце), коленете ми просто изстиват, тогава гледам да не напъвам, защото съм си патила преди.
:)

Мнението беше редактирано от Margi на 15.09.13 11:37.

15.09.13
12:47

казано от Маргарита Манева на 15.09.13, 11:32:

...
А друг път ги позагрявам с полу-лотуси и подобни. Дори и да правя 2-ра серия, гледам да си правя Ардха Бадха Падмотанасана, защото подготвя коленете за лотусите.
....

Аз точно при Ардха Бадха Падмотанасана правя някаква грешка, защото веднага след нея ми е най-некомфортно... Според моите скромни наблюдения май много опъвам точно задната част на коляното на правия крак при навеждането (dull)

15.09.13
14:25

Леко го сгъвай тогава, докато се адаптираш към движението. :)
Това, въпреки че е повече балансираща поза, изисква по-голяма гъвкавост в задната част на бедрата, отколкото при наклоните напред, тъй като тежестта е пренесена изцяло върху единия крак. Като цяло е поза, изискваща няколко едновременни действия от твоя страна.

15.09.13
19:42

15.09
чай► коприва + зелен чай

08:35 йога:
Ashtanga Primary series
*Концентрацията ми имаше почивен ден! (dull)

Храна и други:
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
11:30 Голяма овесена питко-палачинка (овесени ядки*, овесени трици*,куркума*, хим. сол* и босилек), обилно намазана с бадемово крем-сирене (много хубаво стана! Въпреки, че е с чесън и за закуска не е най-добрия избор, но... (wasntme) ) + домат*
14:00 Сок от морски зърнастец*, пчелен прашец и мед*
от към 15:00 до към 16:00 тиквени семки и гледане на “Приятели” :) + конопено семе* + домати*
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:30 спирулина* + салатище от: домати*, краставици*, кокосово масло*, чесън* и босилек
► пак тиквени семки (wasntme)
► бяло вино*

*Много съм горда, че спрях доброволно със семките следобеда, защото обикновено като започна по това време и не се спирам до вечерта... За пореден път ще кажа: “Мазнинките са моето сладко!” Много ги обичам :)
*При добро желание можеше и да врътна някой кючек днес! Срещу нас едни младоженци бурно празнуваха и ми създаваха живо усещане, че са ми докарали оркестъра в хола... Поне си упражних умението да запазвам самообладание ;) Кючекът пак добре, но като се започна едно сърцераздирателно виене, трябваше спешно да използвам всичко научено до момента за Уджаи (wait)
И може би, ако не ми беше безумно мързелив ден, можеше да пробвам да видя как се тренира на подобен музикален съпровод! (giggle)

15.09.13
19:51

Виждам, вече употребяваш морския зърнастец, какви са ти впечатленията...вкусови най-вече, другите няма как да ги усетиш? :)

15.09.13
20:03

казано от Маргарита Манева на 15.09.13, 19:51:

Виждам, вече употребяваш морския зърнастец, какви са ти впечатленията...вкусови най-вече, другите няма как да ги усетиш? :)

Честно казано мога да го определя само като странен, поне за моя вкус... Но смятам, че ще се нагодя към него :)
По принцип не съм фен на сладкото, но при него усещам голяма нужда от мед (giggle)

15.09.13
20:24

Да, стипчив е, без мед не върви. ;) Добра идея е и прибавяне на сок от лимон. Нали го разреждаш с вода?

15.09.13
20:37

казано от Маргарита Манева на 15.09.13, 20:24:

Да, стипчив е, без мед не върви. ;) Добра идея е и прибавяне на сок от лимон.

(y) :)

Нали го разреждаш с вода?

О, да! :) За утре съм си го приготвила с фреш от ябълка, джинджифил и мед :)

15.09.13
20:40

Звучи супер. :)

16.09.13
20:06

16.09
Тренировки:
05:40 Тренировка 1 (леко раздвижване):
Интервали на кростренажора: 8 интервала по 15 сек спринт (24/25 км/ч)/ 45 сек бавно
◄ Навасана
◄ Предни планкове + сгъвания на крак към гърдите от преден планк
◄ Странични планкове
◄ Тазоотварящи
◄ Лицеви опори с лакти до тялото
◄ Стойки на глава - 2 пъти успях да вдигна краката си заедно (все още сгънати)

17:45 Тренировка 2
5 мин загряване на кростренажора
▬ За загряване:
◄ напади СТ х 10
◄ едностранно гребане с дъмбел 7 кг х 10
◄ флайс & повдигане със завъртане от лег 7 кг х 10
▬ 5 кръга без почивка:
◄ напади СТ х 20
◄ едностранно гребане с дъмбел 7 кг х 10, 8, 8, 8, 8
◄ флайс & повдигане със завъртане от лег 7 кг х 8, 6, 6, 6, 6
3 повторения от:
бърпи с лицева с прибрани лакти х 5
преден планк

Храна и други:
чай► коприва + зелен чай
05:40 Тренировка 1
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
07:50 Крем от: кашу*, макадамия*, чиа*, сурови какаови зърна*, мака*, фурми*, пикантна канела*, майорана, мента*
13:30 Сок от морски зърнастец*, ябълка*, джинджифил*, пчелен прашец и мед* (ужасен цвят и страхотен вкус ;)
15:45 омлет от 2 яйца с куркума* и риган и салата от: краставици*, домати*, магданоз* и риган
18:20 спирулина*
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:45 домати*, краставици*, бадемово крем-сирене, чесън*, босилек
► тиквени и слънчогледови* семки
► бяло вино*

*Аз и стомахът ми сме в конфликт! От няколко дни той се бунтува срещу семките ми, а на мен ми се услаждат все повече... Дори в последно време не ми става тежко от тях вечер! Лягам си доволна и щастлива :) ! С изключение на снощи, но снощното си беше умишлен мазохизъм. Бях си намислила, че ще ям докато мога, и го направих! Магаре му се вика на това, с асцедент прасе (giggle)  Знам, че цялата тая работа е лигавщина от моя страна, защото нищо няма да ми стане, ако ги спра, но ми е толкова хубаво да не ги спирам! Надявам се скоро и на стомахчето ми да му стане хубаво от тях, както на мене :)

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 17.09.13 09:31.

17.09.13
19:58

17.09
Тренировки:
05:35 Тренировка 1:
йога:
Ashtanga Primary series
*Още една грешка - открита! Сега остава да бъде отстранена! Тя си е доста глобална грешка! Прекалено се съсредоточавам във финалното положение на позите (т. нар “goal”) И това е много лошо, тъй като съм съвсем в началото на практиката си и съм твърде далеч от този момент... Единственото, което правя така е да си изкривявам позите, да не получа ползата от тях и да превърна практиката в обикновена гимнастика с риск от контузии... (wait)

17:45 Тренировка 2:
▬ 5 пъти без почивка:
◄ тръстър 2 х 7кг - 7, 6, 6, 5, 5
◄ клек СТ х 20
◄ бърпи с лицева с прибрани лакти - 7, 6, 6, 5, 5
▬ 5 пъти без почивка:
◄ повдигане на дъмбел напред от стоеж (7кг) х 7 (всяка ръка отделно)
◄ широко гребане с дъмбели от наклон (2 х 7 кг) х 7
◄ глутеус мост с повдигнат крак х 12 на страна
Общо: 19 мин.
тазоотварящи
стойка на глава

Храна и други:
чай► коприва + зелен чай
05:35 Тренировка 1
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
07:50 Крем от: кашу*, чиа*, сурови какаови зърна*, мака*, фурми*, пикантна канела*, майорана, мента*
13:00 Сок от морски зърнастец*, ябълка*, джинджифил*, пчелен прашец и мед*
15:20 домати*, краставици*, босилек + маслини* и конопено семе*
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:40 домати*, бадемово крем-сирене*, чесън*, босилек
► тиквени семки, бразилски орехи и слънчогледови семки*
► бяло вино*

*Предстои ми командировка - нещо, което хич не обичам... Не обичам храната, която не съм си приготвила аз, не обичам да ям ресторантските пластмасови зеленчуци, не обичам да не мога да си планирам тренировките... Всъщност не обичам да ме откъсват от подреденото ми ежедневие (dull) ... Отсега мисля как поне закуските да си ги нося от вкъщи (става въпрос за 2 дни), защото съм сигурна, че няма да ми предложат приемлив вариант за закуска... Сега се започва една драма и едно мислене... Но пък имам цели  10 дни да го измисля (sun)

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 18.09.13 20:05.

18.09.13
19:59

18.09
Тренировки:
йога:
Ashtanga Primary series

*Досега не бях включвала отопление в стаята, където тренирам, но реших, че при йогата ще е полезно! По-добре ги усещах нещата, но пък се замотах...Явно си го бях направила прекалено комфортно (wasntme)
И за пореден път си пиша този цитат! Много ми харесва :) :
“Before yoga, I was weak and insecure and unsure of myself. With yoga, the first time I was able to do a headstand, I thought, wow, if I can do this, what can’t I do?“Kino MacGregor

Храна и други:
чай► коприва + зелен чай
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
15:30 омлет от 2 яйца с куркума и босилек + салата от домати* и босилек
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:40 домати*, краставици*, бадемово крем-сирене, чесън*, магданоз*
► тиквени семки и лешници*
► бяло вино*

*Добра мускулна треска имам днес! Силно подозирам тръстърите. :) Досега не бях правила...
*С пожелания за топла вечер! :)

18.09.13
20:07

И аз обичам да си правя домашна хот-ащанга-йога ;)
Какво слагаш в бадемовото крем сирене...освен бадеми. :)
Коктейла с морски зърнастец звучи много вкусно. (inlove)

18.09.13
20:15

казано от Маргарита Манева на 18.09.13, 20:07:

Какво слагаш в бадемовото крем сирене...освен бадеми. :)

сок от лимон, настъргана лимонова кора, чесън, хималайска сол. Май това беше всичко :) Този път обаче не смесих всичко в блендера, както обикновено, а смлях само бадемите и всичко останало разбърках с тях с дървена лъжица. Мисля, че в “Eating for beauty” бях срещала някаква такава рецепта и ми се беше забило в главата. Много добре се получи :)

Действително е много вкусен, но цвета му е гадничък и колегите ме гледат много странно като си го сипвам в чашката (giggle)

18.09.13
20:41

казано от Sunny S. на 18.09.13, 20:15:

Действително е много вкусен, но цвета му е гадничък и колегите ме гледат много странно като си го сипвам в чашката (giggle)

Още по-добре, няма да те “подпиват”. ;)

18.09.13
21:06

казано от Маргарита Манева на 18.09.13, 20:41:

казано от Sunny S. на 18.09.13, 20:15:

Още по-добре, няма да те “подпиват”. ;)

О, да :) А и си знаят, че е опасно да ми надничат в паничката :D

18.09.13
21:08

Аааа...любимата ми сцена в сериала. :D

19.09.13
20:05

19.09
Тренировки:
йога:
Ashtanga Primary series

*Днес си направих тропически климат! :) Сложих една паничка с вода върху радиатора! Много приятно се получи :) Преструвах се, че съм в Маями... :D Въобръжение не ми липсва!

17:45 Тренировка 2:
▬ 5 пъти без почивка:
◄ напади назад СТ х 20 (всеки крак)
◄ бицепсово сгъване с дъмбели 2х7кг х 10
◄ кофички х 10
▬ 3 пъти без почивка:
◄ бърпи с лицеви с прибрани лакти х 6
◄ Странични планкове
▬ 3 пъти Поздрави Б
▬ Тазоотварящи
▬ наклони напред от стоеж

Храна и други:
чай► коприва + зелен чай
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
07:50 Крем от: кашу*, сушени смокини*, чиа*, какаови зърна*, канела*, мака*, майорана, мента* (като използвам смокини много добре ми се сгъстява кремчето...)
13:15 Сок от морски зърнастец*, ябълка*, джинджифил*, пчелен прашец и мед*
15:45 Пушена сьомга* + салата от: краставици*, тиквичка* и магданоз*
18:30 спирулина*
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:45 жълти и червени домати*, чесън*, кокосово масло*, магданоз*
► бразилски орехи*, тиквени семки и слънчогледови семки*
► бяло вино*

*Пожелавам си един по-хубав ден утре, че днес беше ... :x!

(sun)

20.09.13
20:25

20.09
Тренировки:
йога:
Ashtanga Primary series
*пак в Маями ;)

Храна и други:
чай► коприва + зелен чай
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
07:50 Крем от: бадеми*, сушени смокини*, чиа*, какаови зърна*, канела*, мака*, мащерка, мента*
15:20 омлет от 2 яйца с куркума и босилек + салата от жълти и червени домати* и магданоз*
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:40 домати*, чесън*, магданоз*, босилек и сусамов тахан*
► бразилски орехи, тиквени семки и слънчогледови семки*
► бяло вино*

*Онзи ден направих някакъв много смотан хват на единия дъмбел и нещо си направих на ръката... Усещам гаден дискомфорт в областа между основата на палеца, основата на показалеца и китката. Сега се наклепах с магнезиево олио. Дано ме поотпусне! :)
*Толкова чета във форума за сусамовия тахан, че днес като го видях в магазина, изобщо не се чудих, а веднага си взех. Отдавна не си бях купувала. Доста скъпичък ми идва, имайки предвид количествата, които поглъщам от подобен род продукти - 7,70 във Фантастико, 250 гр (dull)

*Мисъл, която ми се върти цял ден: Да умееш да цениш какво имаш ДНЕС е най-голямото богатство! (sun)

20.09.13
20:30

казано от Sunny S. на 20.09.13, 20:25:

*Толкова чета във форума за сусамовия тахан, че днес като го видях в магазина, изобщо не се чудих, а веднага си взех. Отдавна не си бях купувала. Доста скъпичък ми идва, имайки предвид количествата, които поглъщам от подобен род продукти - 7,70 във Фантастико, 250 гр (dull)

Ужасно скъпо е това. Аз си вземам на Балчо за 5,20, 600 или 700 гр е буркана. :)
От време на време правят по някоя издънка, но като цяло не е лош тахана им. По вкусен е Тръндеви, които вземат между 6.50 и 8 лв за 700 гр, което пак е по-изгодно от твоя.

20.09.13
20:37

казано от Маргарита Манева на 20.09.13, 20:30:

казано от Sunny S. на 20.09.13, 20:25:

Ужасно скъпо е това. Аз си вземам на Балчо за 5,20, 600 или 700 гр е буркана. :)
От време на време правят по някоя издънка, но като цяло не е лош тахана им. По вкусен е Тръндеви, които вземат между 6.50 и 8 лв за 700 гр, което пак е по-изгодно от твоя.

Напълно съм съгласна! Просто беше, да го наречем, импулсна покупка! Дояде ми се и беше единствения избор (dull)
Сега като си припомних колко е хубав, ще потърся нормален тахан ;)

21.09.13
19:51

21.09
Тренировки:
08:30 йога:
Ashtanga Primary series
*Правя нещо ужасно нередно с коленете си... Продължава да ми е некомфортно при лотусите и полулотусите! Сега ще прегледам още веднъж внимателно всичко от Кино Макгрегър по въпроса.. (wait)

Храна и други:
чай► йохимбе + зелен чай*
08:30 Йога
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
11:00 Крем от: кашу*, сушени смокини*, чиа*, какаови зърна*, канела*, мака*, мащерка, мента*
14:00 Сок от морски зърнастец*, ябълка*, джинджифил*, пчелен прашец и мед*
16:30 тиквичка*, домат*, конопено семе*
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:40 краставици*, домати*, кокосово масло*, чесън* и босилек
► тиквени и слънчогледови* семки (предчувствам, че ще има и още нещо... ;) )
► бяло вино*

*Днес бях особено ефективна- чистене, пране, садене и пресаждане на растения разни... :)
*А това е любимото ми цвете, което съживих миналата година, тъй като беше грубо изоставено от предишния собственик :) И сега цъфти красиво втора есен! (sun)

Мнението беше редактирано от Sunny S. на 21.09.13 20:39.

21.09.13
21:49

казано от Sunny S. на 21.09.13, 19:51:

*Правя нещо ужасно нередно с коленете си... Продължава да ми е некомфортно при лотусите и полулотусите! Сега ще прегледам още веднъж внимателно всичко от Кино Макгрегър по въпроса.. (wait)

Виж дали това или  това ще са ти от полза. :)

22.09.13
19:43

22.0(sun)9
Тренировки:
може би от към 09:00
йога:

Ashtanga Primary series
*Днес бях решила да не си давам зор, а да се съсредоточа хубаво в това, което правя. Дадох си време хубаво да се разсъня, опитах нещо като медитация... Не ми се получи особено... (wasntme)
*Правех позите бавно докато се уверя, че съм застанала максимално правилно. Милиони благодарности на Марги за поредния полезен съвет, благодарение, на който пощадих коленете си и направих по-полезни лотуси... (sun)

Храна и други:
чай► йохимбе + зелен чай*
от към 09:00: йога
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
12:00 сусамов тахан*, сушени смокини*, чиа*, какаови зърна*, мака*, канела*, мащерка (Толкова се бях оляла с количеството тахан, че имах чувството, че цял месец няма да имам нужда от храна... (giggle) )
16:30 сок от морски зърнастец*, къпини*, мед* и пчелен рашец
добавки► МСМ*
добавки► 500 мг Див Ям
19:20 домати*, авокадо*, чесън*, босилек
► бразилски орехи, тиквени семки и слънчогледови семки*
► бяло вино*

*Много е хубаво човек да яде тогава, когато огледнее. Имах енергия, бях сита и доволна :)
Само като се сетя за времето, когато ядях през 2/3 часа и мисълта ми беше само в манджата (tmi) ...

*Използвах промеждутъка между два бавноподвижни облака, за да си направя един хубав терасен плаж (sun)
*Това е новото ми домашно приготвено сапунче- с куркума (за цвят), бадемово олио и течна ванилия :)

22.09.13
19:57

Как си приготвяш сапунчетата, ако не е фирмена тайна, естествено. :)

22.09.13
20:09

казано от Маргарита Манева на 22.09.13, 19:57:

Как си приготвяш сапунчетата, ако не е фирмена тайна, естествено. :)

Купих си сапунена база, разтопявам я и си добавям каквото ми хрумне :) После слагам във формичката и чакам да се втвърди за около 20 мин :)
Съдържанието на базата е: Propylene Glycol, Sodium Stearate, Sorbitol, Coco Glucoside, Glycerin, Coco Betaine, Citric Acid, Titanium Dioxide и вода

Teddy

22.09.13
20:12

казано от Sunny S. на 22.09.13, 19:43:

*Много е хубаво човек да яде тогава, когато огледнее. Имах енергия, бях сита и доволна :)
Само като се сетя за времето, когато ядях през 2/3 часа и мисълта ми беше само в манджата (tmi) ...

И как преодоля това ако кажеш.. (wasntme) Всичко давам за да се почувствам пак така. Макар че си мисля, че покрай по–здравословното хранене идва едно неосъзнато планиране на всяка следваща храна, но все пак не трябва само за това да се мисли.

22.09.13
20:17

казано от TeddyBear на 22.09.13, 20:12:

казано от Sunny S. на 22.09.13, 19:43:

И как преодоля това ако кажеш.. (wasntme) Всичко давам за да се почувствам пак така. Макар че си мисля, че покрай по–здравословното хранене идва едно неосъзнато планиране на всяка следваща храна, но все пак не трябва само за това да се мисли.

Ами аз го правех само, защото така бях чела, че трябва и си бях направила стриктна схема! Правех го само, за да съм по схемата... (fubar)
А сега просто ям, когато искам и имам нужда :)

22.09.13
21:18

казано от Sunny S. на 22.09.13, 20:09:

Купих си сапунена база, разтопявам я и си добавям каквото ми хрумне :)

Къде се продава това нещо? Звучи удобно и спестяващо частта със содата каустик :Д

22.09.13
21:36

казано от Atom на 22.09.13, 21:18:

казано от Sunny S. на 22.09.13, 20:09:

Купих си сапунена база, разтопявам я и си добавям каквото ми хрумне :)

Къде се продава това нещо? Звучи удобно и спестяващо частта със содата каустик :Д

Точно содата каустик ме плашеше най-много и затова досега не бях пробвала ;)
Намерих базата в един магазин за хоби материали. Базата е на фирмата, към чийто сайт ти ми беше дала връзка в една друга тема - http://www.marioletka.com/ :)
Магазинчето, от което я взех, се намира в София, кв. Красно село :)

22.09.13
21:39

Благодаря ти много (sun) Не съм им разгледала подробно сайтчето, мой пропуск (giggle)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1