23.09.13
21:02
Ударния метод съдържа само 1 занимание, състоящо се от 8 упражнения. Правят се 24 тренировки за 8 седмици. Всяко упражнение се прави по 2 серии по 6 повторения с максимална тежест (чийтинг). Не се препоръчва друга спортна дейност. Храна- богата на белтъчини и висококалорична.
Упражнения!
1.Полулег.
2.Сгъване с щанга за бицепс.
3.Мъртва тяга.
4.Разтваряне с дъмбели за рамо.
5.Клекове.
6.Френско.
7.Гребане с щанга.
8.Повдигане на дъмбели от хоризонтален лег.
Метода е стар, чувам много добри резултати, а вие кво мислите.
Мнения за този метод. Цел поначване на ММ.
17г.180 79кг.
Темата беше редактирана от Антонио христов на 24.09.13 11:43.
23.09.13
21:14
Не струва.
23.09.13
21:51
Със сигурност двете серии са работни и преди тях трябва да има поне 2 - 3 загряващи. (за ръцете може би по 1 - 2 загряващи). Трябва да поразместиш малко реда на упражненията, така, че да тренираш големите мускулни групи първо. Опитай програмата и сподели след 2 месеца резултатите. Сигурен съм, е ще имаш напредък ако се храниш и тренираш правилно.
Странно обаче защо няма нито кофички, нито набиране, нито раменна преса...!!!???
23.09.13
21:59
На мен ми допада как са подредени упражненията. Да ще се правят 1-2 серии загряващи. ;)
Мнението беше редактирано от Антонио христов на 23.09.13 22:06.
23.09.13
22:15
На теб може да ти харесва, но би ли обяснил как ще направиш мъртвата тяга и гребането с щанга пълноценно, ако дадеш всичко от себе си, както и би трябвало, при сгъването за бицепс?А как ще направиш гребането с щанга за гръб, ако преди това си направил няколко тежки серии мъртва тяга и после клекове. (гребането с щанга изисква свежи еректори на гърба и краката ти да не треперят в коленете).
Всяка програма действа, ако се подходи с малко мисъл към нея, а не с това какво се харесва или не.
23.09.13
22:28
Да прав си, ако сложа гребането преди клека?
24.09.13
10:45
Последователността на упражненията е абсурдна.
След като не забелязваш проблем в реда на упражненията, значи ще е много по-разумно да се насочиш към по-опростена и функционално по-подредена тренировъчна програма.
Поне да беше написал правилно името на този, който е съставил програмата (ако е той, разбира се)...
24.09.13
11:44
Добре де предложете как да подредя упр.
24.09.13
11:56
Ако държиш на точно същите упражнения бих ги разделил на два кръга така:
1.1. Клекове.
1.2. Повдигане на дъмбели от хоризонтален лег.
1.3. Разтваряне с дъмбели за рамо.
1.4. Сгъване с щанга за бицепс.
2.1. Мъртва тяга.
2.2. Полулег.
2.3. Гребане с щанга.
2.4. Френско.
А иначе бих сменил разтварянето встрани с раменна преса, а сгъването за бицепс и френското с набирания и кофи.
24.09.13
12:03
Някой тук във форума използваше това, но стигна до омагьосан кръг, от който май още не може да излезе. Не мога да се сетя за човека обаче, за да ти даде той най-пълно инфо.
26.09.13
20:44
Тези кръгове не ми допадат. Ако заместя гребането със набирания?
казано от Антонио христов на 26.09.13, 20:44:
Тези кръгове не ми допадат. Ако заместя гребането със набирания?
Гребане и набиране хич не са еднакви упражнения. На гребането дърпаш към корема, на набирането към гърдите. Гребането удря повече трапецовидния мускул, от колкото латисимуса, при набирането е обратно. Аз бих правил и двете упражнения. Ето обаче как бих подредил упражненията по важност, редувайки бутане и дърпане:
-клек
-тяга
-кофи
-набиране
-лег
-гребане
-военна преса