20.09.12
19:43
...
Мнението беше редактирано от Krasimirson на 24.09.13 14:16.
20.09.12
19:59
казано от Krasimirson на 20.09.12, 19:43:
Да възродим темата!
Живея във Варна от няколко дена и ще съм благодарен за прежложения. Та търся си фитнес зала (25-30 лв./месец) около Спортна зала или близо до ВИНС-а. Видях предложенията по-назад в темата, като цените на повечето зали коренно се различават от сегашните.
Поздрави!
Там има само скъпи братле :D
казано от Dobromir Kostadinov на 20.09.12, 19:59:
казано от Krasimirson на 20.09.12, 19:43:
Да възродим темата!
Живея във Варна от няколко дена и ще съм благодарен за прежложения. Та търся си фитнес зала (25-30 лв./месец) около Спортна зала или близо до ВИНС-а. Видях предложенията по-назад в темата, като цените на повечето зали коренно се различават от сегашните.
Поздрави!
Там има само скъпи братле :D
Точно срещу спортна зала,стадиона който е,Тича мисля че се казваше,че точно в него има фитнес зала,преди година месечната карта беше 20 лева.Има си стойка за клек,раменни преси,2-3 лежанки...основните неща ги има.
Здравейте, понеже темата е малко старичка реших пак да пита, надявайки се на някоя по-нова информация.
Търся си зала в района на Пикадили Чаталджа, освен Чани и Финес. Големи изисквания нямам, да има достатъчно неща за добра тренировка, цената да е около 3лв. на посещение
04.12.12
03:04
Интересува ме зала във Варна да е в радиус до около 2-3км от центъра; да има въздух за дишане; музиката която се пуска да е подходяща за тежки тренировки; кардио уреди може и да липсват(предпочитам кардиото ми да е навън); осн държа да има лег преса, лежанка и тежести ест.; банята и без топла вода да е не ме притеснява стига да може да се ползва; за предпочитане да няма особено много посетителки и да не е тъпкано(то всеки иска това де) до средно 30лв/месец неограничен достъп може картата да е за повече от един...
24.09.13
14:19
Интересува ме зала във Варна да е в радиус до около 2-3км от центъра
И намери ли нещо? Аз също търся фитнес зала около центъра, благодарен ще съм на предложения.
ПС В хотел Черно Море, чиито фитнес беше препоръчан по-назад, няма мъжки уреди.
Мнението беше редактирано от Krasimirson на 24.09.13 14:20.
Здравейте ,искам да си кажете мнението за фитнес Power Gym, Възраждане. Може и да ми препоръчате някой в района.
Мнението беше редактирано от GDB на 06.10.13 00:17.
23.10.13
23:57
На центъра, до окръжна болница и по-точно до осветителен център габровски има фитнес - Extreme. Лятото ходех там и съм доволен. Има лежанки, пътечки, тежести, скрипец и т.н. Има си съблекалня, душ. Обслужването е на добро ниво. Единственото е, че всеки ден се пълни по различно време. Единична тренировка за ученици е 2,50, а картата е 30лв. на месец с неограничени посещения. На цените за възрастни не съм обръщал внимание.
Фитнеса който ползвам сега е Brutal. Намира се в читалището във владиславово, на мястото на стария дуум. Не е от най-големите, но пък все още е лъскав. Има предостатъчно уреди, а пичове и пички просто се разцепват от тренировки. Има си и кардио уреди. Обслужването също е много добро. Единичната тренировка е 3лв., а картата 30лв. на месец неограничени посещения.
18.11.13
20:18
А в Xtreme откъм кардио уреди как е? И ходят ли жени там, като поразгледах страницата само мъже видях? :)
18.11.13
21:22
В Екстрийма има жени ;) Просто трябва да попиташ момичето на рецепцията кога ходят. От към кардио уреди - 4 пътечки за бягане(една само за жени, само за мъже и две универсални), 2 крос тренажора и велоергометри не помня вече колко бяха (3 или 4).
18.11.13
22:58
Добре, мерси! Утре ще намина оттам да видя как е :)
18.11.13
23:22
Здравей Дианче, как си? Ако си млада и красива,ето това приятелче тренира в Екстрийм джимчето,той може да ти помогне в тренировките (и не само) и да си помагате,необвързан е в момента - http://shapie.bb-team.org/kcholakov80/photos пишете си,а-у,ихи-ехо-аху.
18.11.13
23:28
Абсолютно натурален е,така че за размера не се безпокой.
Никъде не прочетох за тази зала
MONSTER GYM
от няколко месеца тренирам там ,условията са повече от добри ,хората са много готини ,ходят както мъже така и доста жени.Съблекалните са просторни баните добри има и сауна цените са добри ,протеиновият бар също е на ниво.Аз лично приключих с търсенето на зали във Варна.Тренирал съм в Макс Фитнес добра зала но нещо се разминаха с цените според мен ( имат много добра кардио зала ) ,тренирал съм и в залата до РПУ Варна ,малка е но е готина хареса ми просто не ми пасваше като време а и паркирането е малко кошмар там ,иначе е прекрасна и цените са добри.Отидох и в Палах център ..прекрасна зала с много уреди и много машини и с много натруфени лелки ( или поне на такива изглеждаха с тоновете грим ).....залата е перфектна наистина но .....на втората минута ми обясниха че тренират да не преча ...ми вече не преча :)
Това от мен дано не съм обидил някой но ....това е моето виждане по въпроса относно залите във Варна .За останалине в които не съм ходил не мога да изкажа никакво мнение.
Мнението беше редактирано от Мавро на 28.01.14 00:51.
Здравейте, а някой да знае нещо за този фитнес http://bodyartfitness.net/ ? Body Art Fitness. кв. “Левски”, ул. “Дружба” 6, к-с “Вива” 3 Някъде зад Била.