Фитнес зали във Варна - за пореден път същия въпрос.

Прескочи до:

20.09.12
19:43

...

Мнението беше редактирано от Krasimirson на 24.09.13 14:16.

20.09.12
19:59

казано от Krasimirson на 20.09.12, 19:43:

Да възродим темата!

Живея във Варна от няколко дена и ще съм благодарен за прежложения. Та търся си фитнес зала (25-30 лв./месец) около Спортна зала или близо до ВИНС-а. Видях предложенията по-назад в темата, като цените на повечето зали коренно се различават от сегашните.

Поздрави!

Там има само скъпи братле :D

20.09.12
20:07

казано от Dobromir Kostadinov на 20.09.12, 19:59:

казано от Krasimirson на 20.09.12, 19:43:

Да възродим темата!

Живея във Варна от няколко дена и ще съм благодарен за прежложения. Та търся си фитнес зала (25-30 лв./месец) около Спортна зала или близо до ВИНС-а. Видях предложенията по-назад в темата, като цените на повечето зали коренно се различават от сегашните.

Поздрави!

Там има само скъпи братле :D

Точно срещу спортна зала,стадиона който е,Тича мисля че се казваше,че точно в него има фитнес зала,преди година месечната карта беше 20 лева.Има си стойка за клек,раменни преси,2-3 лежанки...основните неща ги има.

21.09.12
13:22

Какви са в момента цените на тимбилдинг и финес ?

06.10.12
17:56

Здравейте,  понеже темата е малко старичка реших пак да пита, надявайки се на някоя по-нова информация.
Търся си зала в района на Пикадили Чаталджа, освен Чани и Финес. Големи изисквания нямам, да има достатъчно неща за добра тренировка, цената да е около 3лв. на посещение

04.12.12
03:04

Интересува ме зала във Варна да е в радиус до около 2-3км от центъра; да има въздух за дишане; музиката която се пуска да е подходяща за тежки тренировки; кардио уреди може и да липсват(предпочитам кардиото ми да е навън); осн държа да има лег преса, лежанка и тежести ест.; банята и без топла вода да е не ме притеснява стига да може да се ползва; за предпочитане да няма особено много посетителки и да не е тъпкано(то всеки иска това де) до средно 30лв/месец неограничен достъп може картата да е за повече от един...

24.09.13
14:19

Интересува ме зала във Варна да е в радиус до около 2-3км от центъра

И намери ли нещо?  Аз също търся фитнес зала около центъра, благодарен ще съм на предложения.

ПС В хотел Черно Море, чиито фитнес беше препоръчан по-назад, няма мъжки уреди.

Мнението беше редактирано от Krasimirson на 24.09.13 14:20.

05.10.13
23:06

Здравейте ,искам да си кажете мнението за фитнес Power Gym, Възраждане. Може и да ми препоръчате някой в района.

Мнението беше редактирано от GDB на 06.10.13 00:17.

На центъра, до окръжна болница и по-точно до осветителен център габровски има фитнес - Extreme. Лятото ходех там и съм доволен. Има лежанки, пътечки, тежести, скрипец и т.н. Има си съблекалня, душ. Обслужването е на добро ниво. Единственото е, че всеки ден се пълни по различно време. Единична тренировка за ученици е 2,50, а картата е 30лв. на месец с неограничени посещения. На цените за възрастни не съм обръщал внимание.
Фитнеса който ползвам сега е Brutal. Намира се в читалището във владиславово, на мястото на стария дуум. Не е от най-големите, но пък все още е лъскав. Има предостатъчно уреди, а пичове и пички просто се разцепват от тренировки. Има си и кардио уреди. Обслужването също е много добро. Единичната тренировка е 3лв., а картата 30лв. на месец неограничени посещения.

18.11.13
20:18

А в Xtreme откъм кардио уреди как е? И ходят ли жени там, като поразгледах страницата само мъже видях? :)

В Екстрийма има жени ;) Просто трябва да попиташ момичето на рецепцията кога ходят. От към кардио уреди - 4 пътечки за бягане(една само за жени, само за мъже и две универсални), 2 крос тренажора и велоергометри не помня вече колко бяха (3 или 4).

18.11.13
22:58

Добре, мерси! Утре ще намина оттам да видя как е :)

18.11.13
23:22

Здравей Дианче, как си? Ако си млада и красива,ето това приятелче тренира в Екстрийм джимчето,той може да ти помогне в тренировките (и не само) и да си помагате,необвързан е в момента - http://shapie.bb-team.org/kcholakov80/photos пишете си,а-у,ихи-ехо-аху.

18.11.13
23:28

Абсолютно натурален е,така че за размера не се безпокой.

28.01.14
00:50

Никъде не прочетох за тази зала
MONSTER GYM
от няколко месеца тренирам там ,условията са повече от добри ,хората са много готини ,ходят както мъже така и доста жени.Съблекалните са просторни баните добри има и сауна цените са добри ,протеиновият бар също е на ниво.Аз лично приключих с търсенето на зали във Варна.Тренирал съм в Макс Фитнес добра зала но нещо се разминаха с цените според мен ( имат много добра кардио зала ) ,тренирал съм и в залата до РПУ Варна ,малка е но е готина хареса ми просто не ми пасваше като време а и паркирането е малко кошмар там ,иначе е прекрасна и цените са добри.Отидох и в Палах център ..прекрасна зала с много уреди и много машини и с много натруфени лелки ( или поне на такива изглеждаха с тоновете грим ).....залата е перфектна наистина но .....на втората минута ми обясниха че тренират да не преча ...ми вече не преча :)
Това от мен дано не съм обидил някой но ....това е моето виждане по въпроса относно залите във Варна .За останалине в които не съм ходил не мога да изкажа никакво мнение.

Мнението беше редактирано от Мавро на 28.01.14 00:51.

09.02.14
23:01

Здравейте, а някой да знае нещо за този фитнес http://bodyartfitness.net/ ? Body Art Fitness. кв. “Левски”, ул. “Дружба” 6, к-с “Вива” 3 Някъде зад Била.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1