Имам странен тип тяло.

24.09.13
18:39

Здравейте,почнах фитнес от около месец и половина но имам чувството че частите на тялото ми са непропорционални, ръцете са ми ммного слаби и някакси несъразмерни за останалата част от тялото,немога да кажа че съм прекалено слаб защото имам мазнинка тук-таме..
мерките- гръдна обиколка 93см,талия-75см,бицепс-30см  ,, 182см 66 кг, качих 2 килограма за месец и половина но не съм сигурен че са мускули.Може ли да ми дадете някакви съвети какви упражнения да правя,дали трябва да приемам добавки и като цяло вашето мнение.Ще бъда благодарен на отзивите :)

24.09.13
19:28

Ти да не искаш за 1 месец и да си вече животно?

24.09.13
20:13

Стояне, имаш нормален тип тяло като на всеки кльощав тийнейджър, който не е тренирал. Имай търпение, бъди усърден и резултатите ще дойдат.

24.09.13
22:27

добре си , трябва ти време просто и недей да ядеш сладко , повече месо ориз и т.н и ще станеш пушка, аз съм на 15 и с хубава храна и здрава тренировка всичко става= )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1