09.09.13
20:26
казано от Кольо Пияндето на 09.09.13, 16:48:
казано от previos previos на 09.09.13, 16:38:
И защо да е тъпо мнението?
Може ли да дам предположение?
- оправдана ли е инвестицията в хидрохлорид или креатинова матрица, ако монохидратът работи? (а той работи, нали?)
- точен клас протеин на прах се препоръчва след като се изясни какво точно ще се очаква от тази добавка и как ще се приема. Да, матричните протеини са най-практични по принцип, но все пак...
- казеин - кое налага непременно да се купува такава добавка?
- предтренировъчен стимулант - има ли належаща нужда от него и дали е удачен избор за човек на тази възраст?
- Animal Pak ли е най-добрия избор при витаминните продукти?
За монохидрата няма изобщо да повдигам тема за това какво мисля аз за него, просто не ми се спори.
Той пита за добавки, каза, че дори няма проблем с парите, е защо да не му го препоръчам, най-малкото ще пие един шейк преди лягане, какво му е лошото?
За предтренировъчен стимулант той ще си реши сам.
И познавам поне 2ма човека, които са със доста голям стаж и са изпили доста хапове и казват, че за тях енимъл пака е една от най-хубавите добавки. Да, това е тяхно мнение, в случая, а иначе енимъл пака е доказана добавка. Иначе с теб може да спорим до утре за витаминните продукти, а и не само за тях, защото ти харесваш една добавка, но аз пък може да харесвам друга, за това просто е безсмислено !
искам да ви питам от кой креатин сте оснатали доволни също така да ми препоръчате и марка на БЦАА,бета-аланин и зма защото в испания няма на primaFORCE а чета че има много доволни от тях
13.09.13
15:54
казано от UTF! на 12.09.13, 16:34:
искам да ви питам от кой креатин сте оснатали доволни също така да ми препоръчате и марка на БЦАА,бета-аланин и зма защото в испания няма на primaFORCE а чета че има много доволни от тях
За креатин опитай хидрохлорид или глюконат (bulk powders),бета аланина гледай да е carnosyn,а за зма последно използвах трибу-зма на амикс и съм доволен :)
15.09.13
20:28
казано от Gergi_81 на 14.09.13, 20:06:
Аз съм луд фен на SYNTHA 6. с green mag стават чудеса
Ти сериозно ли ?! Green Mag-а ОК,но syntha6 ??? :D
казано от Gergi_81 на 14.09.13, 20:06:
Аз съм луд фен на SYNTHA 6. с green mag стават чудеса
ХАХА Самоо аз ли имам чувството ,че човека е на заплата към BSN ?
майко преди 2 години какъв беше този форум ся на кво прилича :Д вместо гейнар си вземи суроватачен и комплексни въглехидрати и сам си го прави гейнъра по твои пропорции
Модерация:
Да, нещата сега са различни.
Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Мнения, написани при такова ниво на грамотност, се отстраняват без предупреждение.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.09.13 15:00.
казано от UTF! на 12.09.13, 16:34:
Опитай се да ги откриеш, защото си заслужават.
Впечатленията ми от тези продукти са:
ЗМА-то - много добро възстановяване и повишаване на либидото.
Креатинът им макар да не е креапюр е много качествен и работещ (не усетих разлика между него и този на оптимум (креапюр варианта)).
Бета-аланина им е карнозин - възможно най-чистата и работеща суровина на бета-аланин.
За БЦАА-то съм много пристрастен - любимият ми продукт на тази марка. СУпер вкус, разтворимост и възстановяване.
намерих продуктите на primaforce вече 3-та седмица пия креатина им, зма-то и аргинина им + бцаа на ОН 400 капс +глутамин на гаспари и протеина на бсн синта 6 и за сега съм 3 кг отгоре :)
мисля да взема и някой гейнер вие как мислите и кой ще ми препоръчате
Мнението беше редактирано от UTF! на 14.10.13 17:31.
14.10.13
17:41
Вземи си пържоли, яйца, картофи и ориз. Гейнерите са протеин + захар, оскъпена десеторно.
е да ама е по-лесно да изпиеш една доза гейнер за 2 минути от колко да печеш пържоли да вариш ориз и яйца примерно, не казвам че няма да ям ми ще разчитам на гейнера ми давам пример
Мнението беше редактирано от UTF! на 14.10.13 17:52.
14.10.13
18:27
То е най-добре, ако можеше с 3 серии за бицепс годишно ръката ти да е 50 санта, но за съжаление всички хубави неща стават трудно, с много усилия, пот и лишения. С това отношение, мога да ти кажа отсега, че и с гейнер и без - файдата е същата.
14.10.13
20:46
Mного сте смешни така като някой пита нещо за раздела в добавки и почвате да филосовствате как нямало нужда и само с храна става :Д Храната е най-важна ,но добавките особено ако са от качествените и скъпички съответно наистина помагат много и стават доста резултатно и бързо нещата .Кажете ,си че нямате пари и затова сте само на храна ,а не да развивате теории.Невярвам някой от вас ако му подаря една кутия голд стандарт или сериоус масс,да не я пие ,а да си кара на ХРАНАТА.
Oтносно въпроса на темата : Щом искаш груба маса било и с малко мазнини вземи ON : SERIOUS MASS .Наистина е на-доброто ,много е калоричен и няма как да не качиш.Около 5-6 кг се качват без проблем за 1 месец ,наблюденията ми са не само върху мен.Друг добър продукт е muscle jiuce i carnivor mass !
Креатин : na on
бцаа –dymatize
Мнението беше редактирано от atanas kkk на 14.10.13 20:49.
14.10.13
21:27
Ми да,те 5-6 кг мазнини и водна задръжка мога да ги кача и от сланина с хляб,ама 20тина пъти или 30тина по-евтино. Или си мислиш,че 5-6 кг от които половината да речем са мускулна маса за един месец се качват като пийнеш 5 кила захар?
То 5-6 кила за месец са си само сланина и вода.
казано от atanas kkk на 14.10.13, 20:46:
Храната е най-важна ,но добавките особено ако са от качествените и скъпички съответно наистина помагат много и стават доста резултатно и бързо нещата .Кажете ,си че нямате пари и затова сте само на храна ,а не да развивате теории.
Да бе, точно затова е. Не е защото сме пробвали и е нямало никаква разлика.
14.10.13
22:28
казано от Teen Power на 14.10.13, 21:27:
Ми да,те 5-6 кг мазнини и водна задръжка мога да ги кача и от сланина с хляб,ама 20тина пъти или 30тина по-евтино. Или си мислиш,че 5-6 кг от които половината да речем са мускулна маса за един месец се качват като пийнеш 5 кила захар?
Приятел,смешно е да говориш за този продукт -захар и подобни глупости,след като цял свят дава добри отзиви за него.Това ,че ти неможеш да си го позволиш,е друг въпрос.Когато си го пробвал тогава може да коментираш.Сега звучиш точно като “ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО ” .Като си против добавките си яж мизерните угризки и си стой на 60 кила с месеци ,даже и години.
Аз лично мазно не съм видял да качвам.За 1 година и малко сериозно с добавки ( 1 месец синтракс матрикс 5.0 + креатин он ) ,на другия сериоус масс + бцаа и така ги редувам всеки месец качих 11-12 кила за целия период.Преди като се опитвах само с ядене и тренировки съм седял по цяла година почти на едни и същи кила. Мазно сега не виждам,единствено пресата в долната част леко се изгуби,но ръцете,гърба,рамената,краката,гърдите,всичко дръпна доста . от 64 кила 178 см. станах 76кг. и съм си доста оформен,като не съм тренирал да чистя все още.А и темата е за груба маса ,нали се сещаш,че масата се прави с яко ядене и големи дози добавки ,като се тъпчеш с поне 3000 калории на ден няма как да няма и малко мазно,но иначе нищо не правиш.А относно гейнъра просто си е класика в жанра-55 грама качествен протеин,бавни и бързи въглехидрати,креатин,наситени мазнини и от всичко това 1000 + калории.Просто е идеален за мен .Гарантирам ти,че не е като сланина и хляб каквито явно на теб са ти възможностите.
Говорим така за добавките понеже на всеки малко по-запознат и досетлив му е ясно, че с добавки не се качват килограми или обратното да се свалят. Отностно гейнера, ако ми го подариш ще го продам на някоя рибка като теб и ще си купя примерно храна или БЦА. Де да беше толкова лесно и просто с гейнер да качваш така желаната мускулна маса....
Едит: отностно добавките недей така остро да се изказваш за хората защото вече ставаш смешен, кво да тръгнем да се хвалим кой какви добавки може да си позволи или пие лии ? Мога да ти кажа, че пък половината от мойте не си ги чувал и няма и да ги пиеш сигурно. И кво прайм ?
Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 14.10.13 22:41.
14.10.13
22:39
atanas kkk, остро те съветвам да смениш тона и да избягваш квалификациите за това кое е забавно, кое е глупаво и кое не. Тия обобщения защо даваме приоритет на храната също не стоят много на място, уверявам те. Това, че не знаеш как да се храниш, не е причина да преувеличаваш значението на хранителните добавки.
Говорили сме много за гейнърите като клас добавки. Те определено НЕ са изгодни суплементи на фона на цените на храните, които съдържат нужните количества качествени въглехидрати.
Храната е основен фундамент. Добавките (по-конкретно гейнърите) са един много далечен и незадължителен етап от режима на един средностатистически трениращ човек.
14.10.13
22:43
казано от AgBOKATA на 14.10.13, 22:37:
Говорим така за добавките понеже на всеки малко по-запознат и досетлив му е ясно, че с добавки не се качват килограми или обратното да се свалят. Отностно гейнера, ако ми го подариш ще го продам на някоя рибка като теб и ще си купя примерно храна или БЦА. Де да беше толкова лесно и просто с гейнер да качваш така желаната мускулна маса....
Ами не съм казал,че всичко е само с гейнер или протеин това е смешно.На 1во място е диетата и здравите тренировки.Съня.Но с добавки е наистина по-добре.Ако с правилно ядене и много тренировки качиш 2 кг за 1 месец,с добавки ще са 4 .А и специално за гейнерите исках да си кажа мнението.Много се критикуват тук,но за мен се отразяват добре,особено ако качваш по трудно.
14.10.13
22:49
казано от Кольо Пияндето на 14.10.13, 22:39:
atanas kkk, остро те съветвам да смениш тона и да избягваш квалификациите за това кое е забавно, кое е глупаво и кое не. Тия обобщения защо даваме приоритет на храната също не стоят много на място, уверявам те. Това, че не знаеш как да се храниш, не е причина да преувеличаваш значението на хранителните добавки.
Говорили сме много за гейнърите като клас добавки. Те определено НЕ са изгодни суплементи на фона на цените на храните, които съдържат нужните количества качествени въглехидрати.
Храната е основен фундамент. Добавките (по-конкретно гейнърите) са един много далечен и незадължителен етап от режима на един средностатистически трениращ човек.
Гейнера не е само въглехидрат,добрите продукти на пазара съдържат освен въглехидрати и доста сериозно количество протеин в доза.За мен както и за всеки който обича фитнеса добавките са неизменна част.Повярвай ми не само знам как да се храня ,а и се храня доста по-добре от теб.Давам по 400 лева за храна на месец. Не ме интересува какво ме съветваш и без това няма да влезна в тоя форум повече.Ако чета какво се пише тук и какво се съветвате прогрес в този спорт и хоби никога няма да видя.
14.10.13
22:54
казано от atanas kkk на 14.10.13, 22:49:
Гейнера не е само въглехидрат,добрите продукти на пазара съдържат освен въглехидрати и доста сериозно количество протеин в доза.
Точно така... значи ако човек си купи един хубав протеин, много по-евтино, лесно и достатъчно качествено може да си набавя въглехидратите чрез храна. Дойдохме си на думата. :)
Повярвай ми не само знам как да се храня ,а и се храня доста по-добре от теб.
Възможно е да си прав... ;)
Не ме интересува какво ме съветваш и без това няма да влезна в тоя форум повече. Ако чета какво се пише тук и какво се съветвате прогрес в този спорт и хоби никога няма да видя.
Приятно прекарване извън BB-Team и успех.
Нямаме нужда от такъв тип потребители.
Не се чувствай длъжен да даваш мнението си в този форум.
14.10.13
23:19
казано от atanas kkk на 14.10.13, 22:28:
Приятел,смешно е да говориш за този продукт -захар и подобни глупости,след като цял свят дава добри отзиви за него.Това ,че ти неможеш да си го позволиш,е друг въпрос.Когато си го пробвал тогава може да коментираш.Сега звучиш точно като “ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО ” .Като си против добавките си яж мизерните угризки и си стой на 60 кила с месеци ,даже и години.
Аз лично мазно не съм видял да качвам.За 1 година и малко сериозно с добавки ( 1 месец синтракс матрикс 5.0 + креатин он ) ,на другия сериоус масс + бцаа и така ги редувам всеки месец качих 11-12 кила за целия период.Преди като се опитвах само с ядене и тренировки съм седял по цяла година почти на едни и същи кила. Мазно сега не виждам,единствено пресата в долната част леко се изгуби,но ръцете,гърба,рамената,краката,гърдите,всичко дръпна доста . от 64 кила 178 см. станах 76кг. и съм си доста оформен,като не съм тренирал да чистя все още.А и темата е за груба маса ,нали се сещаш,че масата се прави с яко ядене и големи дози добавки ,като се тъпчеш с поне 3000 калории на ден няма как да няма и малко мазно,но иначе нищо не правиш.А относно гейнъра просто си е класика в жанра-55 грама качествен протеин,бавни и бързи въглехидрати,креатин,наситени мазнини и от всичко това 1000 + калории.Просто е идеален за мен .Гарантирам ти,че не е като сланина и хляб каквито явно на теб са ти възможностите.
Що не постнеш някоя твоя снимка да се посмеем малко,па ми говориш на мен дето и на пептиди 10 години няма ме стигнеш като пиеш захар,защото не знаеш да ядеш щом си седял година без да мръднеш си ми прозрачен.
Хората по цял хвят го пиели
pxapxapxa
Къде точно да се смея?
14.10.13
23:21
казано от Storm на 14.10.13, 23:09:
Добре, че не съм модератор :>
Да ти кажа... не винаги е особено лесно и приятно... ;)
Темата отива в нежелана посока, господа офицери...
казано от Teen Power на 14.10.13, 23:19:
Аз лично мазно не съм видял да качвам.За 1 година и малко сериозно с добавки ( 1 месец синтракс матрикс 5.0 + креатин он ) ,на другия сериоус масс + бцаа и така ги редувам всеки месец качих 11-12 кила за целия период.Преди като се опитвах само с ядене и тренировки съм седял по цяла година почти на едни и същи кила. Мазно сега не виждам,единствено пресата в долната част леко се изгуби,но ръцете,гърба,рамената,краката,гърдите,всичко дръпна доста . от 64 кила 178 см. станах 76кг. и съм си доста оформен,като не съм тренирал да чистя все още.А и темата е за груба маса ,нали се сещаш,че масата се прави с яко ядене и големи дози добавки ,като се тъпчеш с поне 3000 калории на ден няма как да няма и малко мазно,но иначе нищо не правиш.А относно гейнъра просто си е класика в жанра-55 грама качествен протеин,бавни и бързи въглехидрати,креатин,наситени мазнини и от всичко това 1000 + калории.Просто е идеален за мен .Гарантирам ти,че не е като сланина и хляб каквито явно на теб са ти възможностите.Що не постнеш някоя твоя снимка да се посмеем малко,па ми говориш на мен дето и на пептиди 10 години няма ме стигнеш като пиеш захар,защото не знаеш да ядеш щом си седял година без да мръднеш си ми прозрачен.
pxapxapxa
Къде точно да се смея?
постни ти твоя снимка като гледам доста се фукаш колко хубаво тяло имаш и как всички пред теб са супер зле
14.10.13
23:28
достатъчно е ппс-то дето пускам чат-пат ;)
Няма как да не се смея на някакви келеши без да са чели грам просто зависишил калориен прием и за това качил няк’ви там килограми,а той си мисли,че от гейнъра.По същият начин ще качва и на вафли или баници с бози.
14.10.13
23:32
казано от Teen Power на 14.10.13, 23:19:
Аз лично мазно не съм видял да качвам.За 1 година и малко сериозно с добавки ( 1 месец синтракс матрикс 5.0 + креатин он ) ,на другия сериоус масс + бцаа и така ги редувам всеки месец качих 11-12 кила за целия период.Преди като се опитвах само с ядене и тренировки съм седял по цяла година почти на едни и същи кила. Мазно сега не виждам,единствено пресата в долната част леко се изгуби,но ръцете,гърба,рамената,краката,гърдите,всичко дръпна доста . от 64 кила 178 см. станах 76кг. и съм си доста оформен,като не съм тренирал да чистя все още.А и темата е за груба маса ,нали се сещаш,че масата се прави с яко ядене и големи дози добавки ,като се тъпчеш с поне 3000 калории на ден няма как да няма и малко мазно,но иначе нищо не правиш.А относно гейнъра просто си е класика в жанра-55 грама качествен протеин,бавни и бързи въглехидрати,креатин,наситени мазнини и от всичко това 1000 + калории.Просто е идеален за мен .Гарантирам ти,че не е като сланина и хляб каквито явно на теб са ти възможностите.Що не постнеш някоя твоя снимка да се посмеем малко,па ми говориш на мен дето и на пептиди 10 години няма ме стигнеш като пиеш захар,защото не знаеш да ядеш щом си седял година без да мръднеш си ми прозрачен.
pxapxapxa
Къде точно да се смея?
смеши пиши ми на лично да сравниме снимки щом искаш . 60 кила си с камъни в джобовете къде си тръгнал да говориш въобще за фитнес и за щанги. с ръка 30 и плочки от кокали :D нито си ми на килата нито на парите нито на храната нито на добавките ти си пародия
14.10.13
23:34
Прекалявате.
atanas kkk, ти нали нямаше да пишеш повече тук?