Soylent

Прескочи до:

30.09.13
21:13

А бе вЕрно всички ли дето учат медицина са такива задръстеняци и самовлюбени с огромно самочувствие? Имам един познат и той така,учи медицина,щял да става като не знам си кой рони колман натурално ,понеже знаел как да стимулира мускула да расте(иначе от 2 год тренира ама нищо не е направил и не знае даже упражненията как се изпълняват) и понеже учил анатомия. Странна работа,хубаво ,че не съм тръгнал да уча медицина,че преди имах такива амбиции,па не ща да ставам утайка в живота :))

EDIT: Отделно прешлените и нервите от тягата си заминавали,за това по-добре без тяга..

мидицина учъ малку ас.

Мнението беше редактирано от Teen Power на 30.09.13 21:22.

30.09.13
22:44

Поредното доказателство до какво води изкривената представа за себе си на някои хора. Арогантно, изключително неграмотно и откровено глуповато същество на 22 години, но с напомпано самочувствие, че познава света по-добре от всички останали, защото има огромната чест да учи медицина, а това задължително те прави свръх-човек. Явно и затова в тези съсловия обичат да се съешават помежду си, за да пазят чистотата на расата. Твърде вероятно е мама и тате също да са лекари, натрупали някой лев от постоянните рушвети и хорската мъка, та могат да си позволят да хранят невероятната си рожба с космически храни, произведени в най-реномираните лаборатории. За пръв път от много години в този форум, се с сблъсквам с човек, който да ми е наистина изключително противен и да ми се иска да бъде баннат.

казано от Borrelia Burgdorferi на 30.09.13, 16:26:

Не мерси, казах ти защо го постнах, ма мерси, че секи тряя да е на сяка манджа мерудия..такива са си някои хора, не са задоволени от вниманието, което им се обръща, когато са очи в очи с някой, та тука ше се правят на интересни.кво да се прави.

С този махленски език получаваш най-логичното - махленско отношение.
Точно толкова, колкото си поиска от другите участници в темата.

Прекрати използването на обидни квалификации.
Това не е молба и не подлежи на дискутиране.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.09.13 22:45.

30.09.13
22:50

Трябва да си направя социално-ориентиран блог, в който да споделя едни наблюдения - навъдило се е някакво супер нагло поколение от невротизирани млади хора, които претендират за някакъв особен тип нова гениалност и висш ум.

Как стана това? Адски масово е...

казано от Atom на 30.09.13, 22:50:

навъдило се е някакво супер нагло поколение от невротизирани млади хора, които претендират за някакъв особен тип нова гениалност и висш ум. Как стана това? Адски масово е...

Странно съвпада с (а)социализирането ни в социалните мрежи.

30.09.13
23:35

Аз, за това се сетих:))

01.10.13
01:35

Ква медицина, беее..... Ходи ставай танцьорка в Син Сити :D :D

казано от Teen Power на 30.09.13, 21:13:

А бе вЕрно всички ли дето учат медицина са такива задръстеняци и самовлюбени с огромно самочувствие?

Стига де, аз не съм ли пичага :( (sweat)

01.10.13
08:34

Хехе,не визирах теб очевидно..Ама ти не беше ли в Русе,там не мисля,че имаше МУ?

01.10.13
08:59

казано от Димитър Михайлов на 30.09.13, 22:54:

казано от Atom на 30.09.13, 22:50:

навъдило се е някакво супер нагло поколение от невротизирани млади хора, които претендират за някакъв особен тип нова гениалност и висш ум. Как стана това? Адски масово е...

Странно съвпада с (а)социализирането ни в социалните мрежи.

Това ме подсеща за един цитат на Айнщайн:
”Най-печалното при младото поколение е, че аз вече не съм част от него.”

ЕЕЕ ся ама има такъв факултет... Кинезитерапия уча... не е в медицината до шията но поне до кръста съм нагазил... :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.10.13 09:37.

01.10.13
12:35

казано от Borrelia Burgdorferi на 30.09.13, 20:39:

казано от Solomon Kane на 30.09.13, 20:09:

Това, което прилагаш е субективизъм. Ти самата задаваш такъв тон и после се обиждаш, че дискусията избива към нападки.

Майко мила, още от самото начало ми се стори нелогичен, ама ти си откровено тъп.

Мисля, че е крайно време за един форумен доксициклин(бан и del на акаунта) и тая лаймска болест да си ходи при кърлежите в САЩ ;)
p.s.
То някой лекар-инфекционист се е намесил вече :)

Мнението беше редактирано от James Hinks на 01.10.13 12:37.

01.10.13
13:39

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1