02.10.13
15:50
Здравейте, аз съм на 14 години .. висока съ 170см...тежа 80кг..Искам да отслабна..Доста даже, защото тази година имам бал ..Предложете ми какво да правя? Някаква диета да спазвам..нещо .. ала бала .. приемам всякакви предложения! :)
Нарушение на условията за ползване: Темата не е според условията за ползване на форума
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.10.13 15:52.
Като начало добре дошла!Пуснала си темата си в раздел дневници,което означава,че би било добре да напишеш как протича един твой ден,какво хапваш и каква активност имаш,т.е.да си водиш дневник,който сега би могъл да бъде в твоя полза,ако си достатъчно постоянна.Така хората тук ще могат да те посъветват какво трябва да промениш и ще могат да ти помогнат.Успех!
Първото нещо, което трябва да направиш е да спреш да мислиш в стил ” ала...бала “ за тези неща ;) Съвсем не е ала..бала да си на 14 години и да тежиш 80 кг. повярвай ми.
После, влизаш в раздела с хранителни режими, прочети ги и си избери този, който е най-подходящ за твоя начин на живот.
Не споменаваш нищо за спорт, спортуваш ли ? Ако не, е хубаво да започнеш и движение някакво.
Успех !!!
Мнението беше редактирано от Vess на 02.10.13 16:00.
02.10.13
16:01
Един мой ден протича така ..
Сутрин и вечер правя по 20 коремни преси .. Вечер след като се прибера от училище карам по 30 мин. колело!
Ям повече плодове и зеленчуци .. но и сладкото не мога да го откажа! :)
В 20-те коремни преси няма абсолютно никакъв смисъл. Относно сладкото няма не мога,има не искам и в такъв случай вероятно не искаш да отслабнеш.
04.10.13
19:44
От днес вече тичам по 30 мин .. също и кара колело по 30 мин .. правя упражнения .. а за закуска ям една ябълка .. за обяд салата .. а за вечеря ям салата със сирене + плодове .. :)