Предмишница

25.10.05
08:13

Здр. искам да попитам кога е най-подходящо да тренирам предмишницата? Аз тренирам три дни в седмицата:

1. Гърди, преднорамо
2. Гръб, задно рамо
3.Бицепс,трицепс

Краката не ги тренирам, защото през деня много ги натоварвам(но от скоро ще ги влюча).

Въпроса ми беше: В кой ден да вмъкна предмишницата?

SE

25.10.05
08:47

в третия ден бицепс трицепс и предмишница.

25.10.05
09:12

[quote author=“ivo_cerov”]Здр. искам да попитам кога е най-подходящо да тренирам предмишницата? Аз тренирам три дни в седмицата:

1. Гърди, преднорамо
2. Гръб, задно рамо
3.Бицепс,трицепс

Краката не ги тренирам, защото през деня много ги натоварвам(но от скоро ще ги влюча).

Митьо Крика казва : “Има три мускулни групи които се тренират 3 пъти в седмицата : предмишница , корем и прасец”

NI

25.10.05
10:58

Предмишницата е най-добре да я включиш при гърба,много хора познавам,които така тренират,както и аз самият,няма смисъл да я правиш при ръцете ,защото и без това тя достатъчно се натоварва,когато правиш бицепсово сгъване на щанга от стоеж :wink:
Успех!

25.10.05
11:24

А при гърба сигурно не участва?
Няма голямо значение къде ще я включиш - малка е, не отнема много енергия и се възстановява доста бързо. При ръцете също е добър вариант - тренираш целите ръце “от - до”.
Всъщност, тя така и така се натоврава и в трите тренировки - във втората и третата доста по - сериозно.

25.10.05
12:44

[quote author=“DjoNi”][quote author=“ivo_cerov”]Здр. искам да попитам кога е най-подходящо да тренирам предмишницата? Аз тренирам три дни в седмицата:

1. Гърди, преднорамо
2. Гръб, задно рамо
3.Бицепс,трицепс

Митьо Крика казва : “Има три мускулни групи които се тренират 3 пъти в седмицата : предмишница , корем и прасец”

Не той казва,че се тренират всеки ден.

25.10.05
13:16

Еми това са негови думи в предаването по мсат (фитнесмания)..
по-здрави

25.10.05
20:42

По принцип аз я правя сутрин а следобед тренировката но в дни в които не ми трябва здрав хват -рамо - ръце не правете в дни с гърди гръб

25.10.05
22:25

според мен е най добре след бицепса да я правиш щото от бицепса си я напомпал малко и после да я завършиш с другите упражнения

27.10.05
01:15

Най добрата комбинация по принцип е трицепс,бицепс,предмишница напомпването е на мах

27.10.05
20:10

предмишницата не трябваше ли само 1 път в седмица ? все пак тя се натоварва от почти всички упр

27.10.05
21:41

[quote author=“valaraukarky”]предмишницата не трябваше ли само 1 път в седмица ? все пак тя се натоварва от почти всички упр

Зависи от стажа и целите аз съм я правил 3 пъти но не открих разлика когато съм я правел и по 1-2 пъти

27.10.05
23:26

ахм за сега си я правя 1 път  :)

29.10.05
14:11

Ми аз пробавах да я направя заедно с ръцете и ми допадна.Мисля, че това е един добър вариянт за тренировка и се спирам на него.Благодаря на всички за съветите които ми дадохте.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1