корем

KA

24.10.05
17:42

кога да права корем: преди или след тренировката

24.10.05
18:24

след

24.10.05
20:30

[quote author=”Петър89”]след

:wink:

25.10.05
09:19

Ми четах една статия и там се казваше,че е по-добре да е преди.А и след тежка тренировка едвали ще имаш желание за корем.Важно да кажеш е и каква ти е тренировката. 8)

25.10.05
13:21

[quote author=“bolkers”][quote author=”Петър89”]след

:wink:

това е истината

KA

25.10.05
14:12

хубаво преди, след ама ....защо...и последно преди или след..?

25.10.05
15:26

Според мене може да го правиш и преди и повреме и след тренировка.Лично аз понякога го правя и след аеробиката.Смяра се че тогава гликогена е напълно изчерпан и се ползват мазнините за енергия

KA

25.10.05
19:07

[quote author=”Миле”]Според мене може да го правиш и преди и повреме и след тренировка.Лично аз понякога го правя и след аеробиката.Смяра се че тогава гликогена е напълно изчерпан и се ползват мазнините за енергия

искаш да кажеш след анаеробната тренировка(тренировката с тежко)..аеробната тренировка е такава дето при нея си зависим от въздуха...въртене на колелото, тичане...
еми ок значи след анаеробната ше правя корема...10x на всички!

25.10.05
19:25

az kato sum na trenirowka za ka4wane na masa ne treniram korem.
kogato swalqm togawa prawq.
I to az mu prawq 2-3 trenirowki i toi si se stegne.

25.10.05
20:47

[quote author=“mmds”]az kato sum na trenirowka za ka4wane na masa ne treniram korem.
kogato swalqm togawa prawq.
I to az mu prawq 2-3 trenirowki i toi si se stegne.

Пиши на кирилица
И аз така но не е много добре получава се отпускане

JI

26.10.05
14:20

коремната мускулатура е изключително важна при базови упражнения ако го тренираш преди пробвай да правиш тяга с измпрен корем или да клякаш с такъв ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1