25.10.05
13:52
Ако леко ме наболват мускулите значи ли че нямам пълноценна почивка и НЕмога да се възстановя ? :0
оточни кога те наболват и при какви обстоятелства да не е мусколна треска ? и също така кажи кога и по колко почиваш даи малко инфо.
25.10.05
17:05
Не е мускулна треска ... ами например ся ако си пипна гърдите или бицепса или трицепса и изпитвам лека болка ..... иначе тренирам 3 пати седмично по около 1 час .... вече повече от година.
натоварил си ги добре за това те болят.И мен ме болят гърдите понякога ма бицепса доса не ме е болял.
25.10.05
19:41
ама ся трябва да поизчакам малко така че въобще да спре да ме боли или мога да си тренирам ?
Ами не си свикнал още сигурно не тренирай мускула ако те боли изчакайда се въстанови така е в началото
кво не свикнал хах :) човека написал че тренира повече от година..Да не си почнал наскоро да се натоварваш повече от колкото преди, защото това си е 1г сигурност организма ти е превикнал за това време и е свикнал с тренировката, почивката и т.н. ?
[quote author=“Player”]кво не свикнал хах :) човека написал че тренира повече от година..Да не си почнал наскоро да се натоварваш повече от колкото преди, защото това си е 1г сигурност организма ти е превикнал за това време и е свикнал с тренировката, почивката и т.н. ?
Къде видя пък година а да ти е хрумвало че може и да е пропускал
cRuSh Пуснато на: Вто Окт 25, 2005 4:05 pm Заглавие:
————————————————————————————————————————
Не е мускулна треска ... ами например ся ако си пипна гърдите или бицепса или трицепса и изпитвам лека болка ..... иначе тренирам 3 пати седмично по около 1 час .... вече повече от година.
ето каде е написал че тренира повече от година :wink:
27.10.05
16:51
Ами в началото пропусках ... ама вече от половин годни насам ... непомня да сам изпускал тренировка . Ся ми мина ... за около 2 3 дена се оправих.
27.10.05
23:54
За да не правя нова тема , само да попитам... Ако се чувствам изпълнен с енергия и ме сърбят ръцете да дигам повече, дали е проблем да си правя някакви упражнения с гири в почивните дни в нас, което ще рече повтаряне на пъцете в два поредни дни... Дали може да се случи някакво съкращение или нещо от сорта....
28.10.05
10:32
еми такова понятие като,”сърбят ме ръцете” няма при фитнеса,щом си ги натоварил веднъж в основната тренировка,трябва да им дадеш време да се въстановят,иначе рискуваш да ги претовариш,и да си развалиш следващата тренировка за ръце