25.10.05
16:48
Здравейте.
Първо искам да кажа че максимално прерових сайта за информация и просто искам да попитам някои дали е опитвал следната комбинация и какво му е мнението.
Креатин + Аминокиселини, и двете на Оптимум.
Цената е без значение, както и ако имате някакви други предложения, моля. Чудя се дали да не заменя Аминокиселините със Протеин, пак на Оптимум, или да карам на Аминокиселини. Моля дайте мнение и споделете опит :wink: .
Опитвах Гейнър на Юнивърсъл + креатина им, доволен съм, даже имам още малко и планирам първо тях да ги свърша, и след това да мина на Оптимум.
Благодаря предварително за вниманието и отговорите. Магазините ги знам къде са, просто искам да чуя няколко думи от хората които са опитвали тази схема :D .
Ако имаш пари земи си креатин + глутамин + аминокиселини. Universal не е лоша марка съветвам те да си земеш всичко на нея. И amino 2700 са добри ! А комбинацията от 3-те е просто супер.
25.10.05
18:10
Здрасти.Според мене е по добре с протеинче!
А може ли да те питам на каква цена ще ги вземеш и на каква цена си взел гейнера и креатина им,защото тука няма от къде да ги видя колко струват пък знам че са мн добра фирма.