Въпрос...

25.10.05
16:48

Здравейте.

Първо искам да кажа че максимално прерових сайта за информация и просто искам да попитам някои дали е опитвал следната комбинация и какво му е мнението.

Креатин + Аминокиселини, и двете на Оптимум.

Цената е без значение, както и ако имате някакви други предложения, моля. Чудя се дали да не заменя Аминокиселините със Протеин, пак на Оптимум, или да карам на Аминокиселини. Моля дайте мнение и споделете опит  :wink: .

Опитвах Гейнър на Юнивърсъл + креатина им, доволен съм, даже имам още малко и планирам първо тях да ги свърша, и след това да мина на Оптимум.

Благодаря предварително за вниманието и отговорите. Магазините ги знам къде са, просто искам да чуя няколко думи от хората които са опитвали тази схема  :D .

25.10.05
18:09

Ако имаш пари земи си креатин + глутамин + аминокиселини. Universal не е лоша марка съветвам те да си земеш всичко на нея. И amino 2700 са добри ! А комбинацията от 3-те е просто супер.

SP

25.10.05
18:10

Здрасти.Според мене е по добре с протеинче!
А може ли да те питам на каква цена ще ги вземеш и на каква цена си взел гейнера и креатина им,защото тука няма от къде да ги видя колко струват пък знам че са мн добра фирма.

26.10.05
17:53

Забравих вече колко ми излезе, аз ги взех преди повече от половин година, имах малко пауза поради сериозни здравословни причини. Доволен съм от тях, но исках да опитам със Оптимум. Още някой да каже мнение...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1